Προς το περιεχόμενο

re paidia sto euro 2004 paizeis mono eurwpaiko prwtathlima?

kolim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

hahaha h erwthsh tou mhna :P

Erunildo pantws plaka plaka oi parees porwnontai perissotero me Euro kai me World Cup para me to klasiko Fifa...kati kalokairia exoume katsei kai exoume kaei meres oloklhres...oute championship manager (mpliax) na paizame... :D :D

Δημοσ.

Παιδιά κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να το αγοράσετε.Θα σπαστείτε πολύ με τον χειρισμό του παιχνιδιού.Τα μενού είναι δύσχρηστα.Το έχω σηκώσει με την Ελλαδάρα μας και ακόμα ψάχνω να βρώ πως μπορεί κάποιος να δεί ενα replay Που έχει σώσει.Πεταμένα λεφτά :(

Δημοσ.

Παιδιά κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να το αγοράσετε.Θα σπαστείτε πολύ με τον χειρισμό του παιχνιδιού.Τα μενού είναι δύσχρηστα.Το έχω σηκώσει με την Ελλαδάρα μας και ακόμα ψάχνω να βρώ πως μπορεί κάποιος να δεί ενα replay Που έχει σώσει.Πεταμένα λεφτά

swstos simfwnw min tolmisete kai to parete.... :twisted:

Δημοσ.

to paixnidi to noikiasa pio poly gia xavale kai na dw ti einai.AISXOS mono auto exw na pw AISXOS!na fantastite tin prwtathlitria omada Eurwpis DEn tin eixan swsta...tsts.Pantws san paixnidi einai aparadekto,kata ti gnwmi mou to fifa 2004 einai poio ypoferto,an kai ekeino einai eleino!!PESoccer mono,TIPOTA ALLO!:D:D

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι συζητάμε τώρα;Είναι δυνατόν να συμβαδίσουν οι λέξεις FIFA xxxx, ποδόσφαιρό και gameplay; :P Χαχαχα δε νομίζω....PES all the way!Όλα τα άλλα είναι σκουπίδια...Σε λίγο που θα βγεί και το PES 4 άντε γειά...

Αναρωτιέμαι πως θα έχουν την Ελλάδα στα επόμενα ποδοσφαιράκια... :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...