kastoria74 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Mου έσπασε το κινητό Samsung. Έχω κάνει back up αλλά οι επαφές είναι σε μορφή αρχείου .SPBM της Samsung Έχω ένα άλλο κινητό REALME και θέλω να περάσω τις επαφές σε αυτό. Πώς μπορεί να γίνει αυτό ;
chios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Όταν βάλεις τον λογαριασμό Google δεν περνάνε όλες αυτόματα;
kastoria74 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, chios είπε Όταν βάλεις τον λογαριασμό Google δεν περνάνε όλες αυτόματα; Ναι, έχεις δίκιο. Αλλά μου περνάει και τα email. Πώς μπορώ να έχω στις επαφές μόνο τα τηλέφωνα ;
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, kastoria74 είπε Ναι, έχεις δίκιο. Αλλά μου περνάει και τα email. Πώς μπορώ να έχω στις επαφές μόνο τα τηλέφωνα ; Μπες στο https://contacts.google.com και διόρθωσε ότι θες.
chios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 17 λεπτά πριν, kastoria74 είπε Ναι, έχεις δίκιο. Αλλά μου περνάει και τα email. Πώς μπορώ να έχω στις επαφές μόνο τα τηλέφωνα ; Φτιάξε μια φορά όπως θες τις επαφές και είσαι οκ, ότι τηλέφωνο και να πάρεις πάντα θα έχεις τις επαφές σου σωστές.
kastoria74 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μπες στο https://contacts.google.com και διόρθωσε ότι θες. Πώς γίνεται να μην διαγράψω τις επαφές των email αλλά και να μην εμφανίζονται στις επαφές του τηλεφωνικού καταλόγου ;
NikosKallithea Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 42 λεπτά πριν, kastoria74 είπε Πώς γίνεται να μην διαγράψω τις επαφές των email αλλά και να μην εμφανίζονται στις επαφές του τηλεφωνικού καταλόγου ; Δεν γίνεται ειναι ενα και το αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα