s93060 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σε λίγες μέρες θα πουλήσω την μηχανή μου και όπως συνηθίζεται θα αλλάξουμε με τον αγοραστή υπεύθυνες δηλώσεις με την τιμη πώλησης Ηθελα να ρωτήσω αν με συμφέρει να δηλώςουμε χαμηλότερη τιμη από ότι θα την πουλήσω ή δεν έχει ιδιαίτερη σημάσια
Joshua21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Εξαρτάται, αν το ποσό που θα δηλωθεί το χρειάζεσαι για να καλύψεις κάποια αγορά ή τεκμήρια τότε δεν σε συμφέρει να μπει λιγότερο, αν δεν το χρειάζεσαι τότε και λιγότερο να δηλώσετε δεν κάνει διαφορά.
s93060 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δεν ανεβαίνει το φορολογητέο μου εισοδημα ; 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εξαρτάται, αν το ποσό που θα δηλωθεί το χρειάζεσαι για να καλύψεις κάποια αγορά ή τεκμήρια τότε δεν σε συμφέρει να μπει λιγότερο, αν δεν το χρειάζεσαι τότε και λιγότερο να δηλώσετε δεν κάνει διαφορά. Το εισόδημα μου το φορορολητεο δεν επηρεάζεται ; εννοω να χάσω π.χ το fuell pass?
Joshua21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 31 λεπτά πριν, s93060 είπε Δεν ανεβαίνει το φορολογητέο μου εισοδημα ; Το εισόδημα μου το φορορολητεο δεν επηρεάζεται ; εννοω να χάσω π.χ το fuell pass? Όχι, δεν ανεβαίνει το φορολογητέο σου εισόδημα, δεν είναι καν εισόδημα, απλά τεκμήρια μπορεί να καλύψει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα