Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται Ο χαμός στο μπαλκόνι από τα περιστέρια! Το τί κουτσουλιά και πούπουλα υπάρχουν είναι αδιανόητο! Περνάνε από τα πλαϊνά αριστερά κ δεξιά της τέντας κ μπαίνουν στο μπαλκόνι κ εκεί γίνεται ή παρέλαση! Έχω κρεμάσει δισκάκια cd μπάς κ φοβηθύν κ δεν πλησιάζουν αλλά έχουν πάθει ανοσία!
Έχετε βρεί καμία λύση;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, zoranb είπε

Γίνεται Ο χαμός στο μπαλκόνι από τα περιστέρια! Το τί κουτσουλιά και πούπουλα υπάρχουν είναι αδιανόητο! Περνάνε από τα πλαϊνά αριστερά κ δεξιά της τέντας κ μπαίνουν στο μπαλκόνι κ εκεί γίνεται ή παρέλαση! Έχω κρεμάσει δισκάκια cd μπάς κ φοβηθύν κ δεν πλησιάζουν αλλά έχουν πάθει ανοσία!
Έχετε βρεί καμία λύση;

Tι cd εχεις βάλει;Σωτης Βολάνης βοηθάει.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Tι cd εχεις βάλει;Σωτης Βολάνης βοηθάει.

Άχαχαχαχα άντε ρε, άρχισες την εκδούλευση ε;

Δημοσ.

Συνήθως έχουν κάποια αγαπημένα σημεία που κάθονται. Αν τοποθετήσεις εκεί πλαστικά καρφάκια, μπορεί να δεις διαφορά. Εγώ με δύο λωρίδες γλίτωσα. Αν δω ότι πάνε να μαζευτούν σε νέο σημείο, τοποθετώ μία από τις έξτρα προσωρινά. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα καρφάκια που λες πρέπει να τα βάλω στη κουπαστή των κάγκελων γιατί εκεί κάθονται, αλλά στο πάτωμα του μπαλκονιού τί να βάλω που κάνουν διέλευση κ παρέλαση κ γεμίζει κουτσουλιές;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, zoranb είπε

Αυτά τα καρφάκια που λες πρέπει να τα βάλω στη κουπαστή των κάγκελων γιατί εκεί κάθονται, αλλά στο πάτωμα του μπαλκονιού τί να βάλω που κάνουν διέλευση κ παρέλαση κ γεμίζει κουτσουλιές;

πολλα χρόνια πρόβλημα στο προηγουμενο σπιτι, μεχρι ψυλλους μας εφεραν. ευτυχως στο πίσω μπαλκονι, οπότε τέντα κατεβασμένη και επιασα μακριες σιτες μπαλκονοπορτας δεξια κ αριστερα με μανταλακια, κλεινοντας την βασικη προσβαση. δεν το ελυσα το προβλημα αλλα βελτιωθηκε αρκετα, αν κ ηταν τσιρκολι το μπαλκονι. μετα μπηκαν απο τα καγκελα τα γαμ***, εβαλα και εκει σιτα.

το επομενο θα ηταν να παω σε επαγγελματια, που εγκαθιστα πλεγμα απο κοτετσοσυρμα, αλλα ευτυχως εφυγα απο εκει.

καρφακια, cd, πλαστικο κορακι απετυχαν παταγωδως 

καλη υπομονη

Δημοσ.

Ή σιτα περιμετρικά του μπαλκονιού καλύπτοντας όλο το άνοιγμα και κάγκελα ή αεροβόλο.

Δεν υπάρχει καμία άλλη λύση. Στο λέω σαν παθών....

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, esertas είπε

Πάρε γάτα. 40 ευρώ.

Χαλάς την πιάτσα, αν επαναληφθεί θα σε διαγράψουμε από το σύλλογο.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, zoranb είπε

Χτιστό είναι το μπαλκόνι; Εγώ είχα βάλει και κάτω στις γωνίες, διαγώνια, για να καλύπτει επιφάνεια, αλλά είναι με κάγκελα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...