Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας μπει κι αυτό το λινκ στο αρχικό, είναι από το Αθηνόραμα κι έχει περισσότερες ταινίες που συμμετέχουν στην προσφορά(και μερικές που δεν προβάλλονται, αλλά still αξίζει):

https://www.athinorama.gr/cinema/3009749/oi-tainies-pou-proballontai-sti-giorti-tou-sinema/

Επίσης, την 7η σφραγίδα ενώ στο σαιτ φαίνεται ότι την προβάλλουν μόνο Παρασκευή, πήρα τηλ και την παίζουν κανονικά αύριο Πέμπτη, οπότε πάρτε καλού κακού ένα τηλ για επιβεβαίωση

Επεξ/σία από k_kouts
Δημοσ.
2 ώρες πριν, blueangel3 είπε

Καλή φάση,έκλεισα στα village το Smile/Χαμογέλα, ελπίζω να μην βγει πατάτα 😜

Θα βγει αλλά νταξ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, blueangel3 είπε

Καλή φάση,έκλεισα στα village το Smile/Χαμογέλα, ελπίζω να μην βγει πατάτα 😜

Η χειρότερη κινηματογραφική εμπειρία της ζωής μου και δεν έφταιγε η ποιότητα της ταινίας.
Η αίθουσα ήταν γεμάτη πιτσιρίκια
Οι μισοί δεν έβαλαν γλώσσα μέσα, άλλος μάλωνε με την μάνα του στο τηλέφωνο, μια κοπέλα δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες που ανέβαζε στο Instagram
25 χρόνια πηγαίνω κινηματογράφο τέτοιο τσίρκο δεν έχω πετύχει άλλη φορά σε αίθουσα

• Like 1
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Neo4 είπε

Η χειρότερη κινηματογραφική εμπειρία της ζωής μου και δεν έφταιγε η ποιότητα της ταινίας.
Η αίθουσα ήταν γεμάτη πιτσιρίκια
Οι μισοί δεν έβαλαν γλώσσα μέσα, άλλος μάλωνε με την μάνα του στο τηλέφωνο, μια κοπέλα δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες που ανέβαζε στο Instagram
25 χρόνια πηγαίνω κινηματογράφο τέτοιο τσίρκο δεν έχω πετύχει άλλη φορά σε αίθουσα

Δυστυχώς και εγώ πήγα Σάββατο Black Adam και είχαμε 2 παιδιά δίπλα που ένας εξηγούσε στον άλλο τι και πως, μπροστά μηνύματα και σε κάποια φάση κάποιος κάπνισε ηλεκτρονικό. 

Δυστυχώς δεν βόλευε για πιο αργά. Συνήθως κλείνω με των 11 παρά στο cosmos επειδή μετά δεν έχει αστικά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...