Ultron Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 ολα τα σινεμα όλες οι προβολες ολες οι ταινιες Enjoy! 8 4
ultimamage Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Ειναι για ολα τα σινεμα της Ελλαδος. Αυριο ειναι παγκοσμια ημερα σινεμα γιαυτο και 2ευρα!
blueangel3 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Καλή φάση,έκλεισα στα village το Smile/Χαμογέλα, ελπίζω να μην βγει πατάτα 😜
k_kouts Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ας μπει κι αυτό το λινκ στο αρχικό, είναι από το Αθηνόραμα κι έχει περισσότερες ταινίες που συμμετέχουν στην προσφορά(και μερικές που δεν προβάλλονται, αλλά still αξίζει): https://www.athinorama.gr/cinema/3009749/oi-tainies-pou-proballontai-sti-giorti-tou-sinema/ Επίσης, την 7η σφραγίδα ενώ στο σαιτ φαίνεται ότι την προβάλλουν μόνο Παρασκευή, πήρα τηλ και την παίζουν κανονικά αύριο Πέμπτη, οπότε πάρτε καλού κακού ένα τηλ για επιβεβαίωση Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από k_kouts
M A T R I X Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Πάμε λίγο να πούμε τώρα, ταινίες που προτείνετε 1
safridia Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 21 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Πάμε λίγο να πούμε τώρα, ταινίες που προτείνετε
NobodyRankXV Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έκλεισα στα Odeon Το φως του διαβολου , για να δούμε τι θα δούμε.. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από NobodyRankXV
NoiSy MaN Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, blueangel3 είπε Καλή φάση,έκλεισα στα village το Smile/Χαμογέλα, ελπίζω να μην βγει πατάτα 😜 Θα βγει αλλά νταξ
Neo4 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, blueangel3 είπε Καλή φάση,έκλεισα στα village το Smile/Χαμογέλα, ελπίζω να μην βγει πατάτα 😜 Η χειρότερη κινηματογραφική εμπειρία της ζωής μου και δεν έφταιγε η ποιότητα της ταινίας. Η αίθουσα ήταν γεμάτη πιτσιρίκια Οι μισοί δεν έβαλαν γλώσσα μέσα, άλλος μάλωνε με την μάνα του στο τηλέφωνο, μια κοπέλα δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες που ανέβαζε στο Instagram 25 χρόνια πηγαίνω κινηματογράφο τέτοιο τσίρκο δεν έχω πετύχει άλλη φορά σε αίθουσα 1 2 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εκλεισα για Black Adam atmos χθες value Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2022 από Zengar Zombolt
feelihipo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Γίνεται χαμός από χθες, δεν έχουν μείνει στα village θέσεις
SabotazNic Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Neo4 είπε Η χειρότερη κινηματογραφική εμπειρία της ζωής μου και δεν έφταιγε η ποιότητα της ταινίας. Η αίθουσα ήταν γεμάτη πιτσιρίκια Οι μισοί δεν έβαλαν γλώσσα μέσα, άλλος μάλωνε με την μάνα του στο τηλέφωνο, μια κοπέλα δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες που ανέβαζε στο Instagram 25 χρόνια πηγαίνω κινηματογράφο τέτοιο τσίρκο δεν έχω πετύχει άλλη φορά σε αίθουσα Δυστυχώς και εγώ πήγα Σάββατο Black Adam και είχαμε 2 παιδιά δίπλα που ένας εξηγούσε στον άλλο τι και πως, μπροστά μηνύματα και σε κάποια φάση κάποιος κάπνισε ηλεκτρονικό. Δυστυχώς δεν βόλευε για πιο αργά. Συνήθως κλείνω με των 11 παρά στο cosmos επειδή μετά δεν έχει αστικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα