Προς το περιεχόμενο

Apple Lightning to USB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Που μπορώ να βρώ τον original φορτιστή της Apple για iphone (μόνο το καλώδιο);  Έχω αγοράσει 2 καλώδια από skroutzoμάγαζα και μου χάλασαν και τα 2 μέσα σε 1-2 μήνες. Όπου και να ψάξω, βρίσκω κάτι καλώδια με διαφορετικούς κωδικούς (MD818MQUE2ZM/A κλπ). Όλα λένε φέρουν το λογότυπο της Apple, αλλά είναι διαφορετική κατασκευή απ´ το original της Apple (πιο λεπτό καλώδιο, κόβεται αμέσως κλπ).

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, sanji_kun είπε

Καλησπέρα παιδιά. Που μπορώ να βρώ τον original φορτιστή της Apple για iphone (μόνο το καλώδιο);  Έχω αγοράσει 2 καλώδια από skroutzoμάγαζα και μου χάλασαν και τα 2 μέσα σε 1-2 μήνες. Όπου και να ψάξω, βρίσκω κάτι καλώδια με διαφορετικούς κωδικούς (MD818MQUE2ZM/A κλπ). Όλα λένε φέρουν το λογότυπο της Apple, αλλά είναι διαφορετική κατασκευή απ´ το original της Apple (πιο λεπτό καλώδιο, κόβεται αμέσως κλπ).

τα πιο πολλά είναι μαϊμού δεν είναι και αυθεντικά στα να πάνε 

Δημοσ.

Όπως έχει ειπωθεί ξανά κυκλοφορούν τέλειες μαϊμούδες (στο θέμα της συσκευασίας τουλάχιστον) οι οποίες πωλούνται σαν apple σε πολύ χαμηλή τιμή και στο skroutz δεν διαχωρίζονται. Συνεπώς πας να παραγγείλεις ένα φτηνό και αντί για μήλο σου βγαίνει μπανάνα. Ότι ακριβώς είπαν οι δύο φίλοι από πάνω, είτε πας σε authorized reseller (29€ τιμή apple) είτε επιλέγεις ένα καλό επώνυμο  τρίτου κατασκευαστή

Δημοσ.
17 ώρες πριν, sanji_kun είπε

Για γνήσιο, χωρίς ενδοιασμούς μόνο από επίσημο εισαγωγέα.

https://www.istorm.gr/apple-lightning-to-usb-cable-1-m.html

• Like 1
Δημοσ.

Για οριτζιναλ μόνο σε authorized reseller δε βγάζεις άκρη με το πόσες μαϊμούδες κυκλοφορούν. Μετά αν δεν θες να πληρώσεις τις apple το καπέλο, παρελκόμενα απο anker, belkin ειναι εγγύηση.

Τώρα για απλό καλώδιο πάρε και κάποιο άλλο επώνυμο πχ blitzwolf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κάτι φθηνότερο από το αυθεντικό και συγχρόνως ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ και οικονομικό, επισκέψου τα ΙΚΕΑ αν έχεις τη δυνατότητα. Για χρόνια προσφέρουν αξιόπιστα καλώδια αλλά τελευταία έχει ανεβεί το επίπεδο ακόμα περισσότερο. Τα πλέον πρόσφατα καλώδια φόρτισης, τα έχω δοκιμάσει και αξίζουν τα λεφτά τους. Είναι MFI (πιστοποιημένα από την ίδια την Apple με το σχετικό πρόγραμμα), είναι braided δηλαδή το καλώδιο προστατεύεται από πλεκτό περίβλημα (επομένως θα αντέξει μακροπρόθεσμα το στρεσάρισμα και δεν θα σχιστεί κάπου) και το κυριότερο κυκλοφορεί σε βύσματα κάθε είδους (δεν τα αναφέρω αναλυτικά). Πρόσφατα αγόρασα το C to Lightining το οποίο ήταν σε έλλειψη για πάνω από 1 χρόνο. Είχα έναν ενδοιασμό στην αρχή για το FastCharging αλλά εν τέλει υποστηρίζει και PD. Δοκιμάστε τα και θα καταλάβετε την ποιότητα.  

*Δεν θέλω να σας δημιουργήσω την πεποίθηση ότι είναι τέρμα φθηνά αλλά σε σχέση με τα αυθεντικά (τα οποία στατιστικά φθείρονται σε 1 χρόνο) είναι 10 ευρώ φθηνότερο.

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.
On 09/11/2022 at 18:25, ramarg said:

Για κάτι φθηνότερο από το αυθεντικό και συγχρόνως ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ και οικονομικό, επισκέψου τα ΙΚΕΑ αν έχεις τη δυνατότητα. Για χρόνια προσφέρουν αξιόπιστα καλώδια αλλά τελευταία έχει ανεβεί το επίπεδο ακόμα περισσότερο. Τα πλέον πρόσφατα καλώδια φόρτισης, τα έχω δοκιμάσει και αξίζουν τα λεφτά τους. Είναι MFI (πιστοποιημένα από την ίδια την Apple με το σχετικό πρόγραμμα), είναι braided δηλαδή το καλώδιο προστατεύεται από πλεκτό περίβλημα (επομένως θα αντέξει μακροπρόθεσμα το στρεσάρισμα και δεν θα σχιστεί κάπου) και το κυριότερο κυκλοφορεί σε βύσματα κάθε είδους (δεν τα αναφέρω αναλυτικά). Πρόσφατα αγόρασα το C to Lightining το οποίο ήταν σε έλλειψη για πάνω από 1 χρόνο. Είχα έναν ενδοιασμό στην αρχή για το FastCharging αλλά εν τέλει υποστηρίζει και PD. Δοκιμάστε τα και θα καταλάβετε την ποιότητα.  

*Δεν θέλω να σας δημιουργήσω την πεποίθηση ότι είναι τέρμα φθηνά αλλά σε σχέση με τα αυθεντικά (τα οποία στατιστικά φθείρονται σε 1 χρόνο) είναι 10 ευρώ φθηνότερο.

Θα συμφωνήσω όσο δεν πάει για τα καλώδια της ΙΚΕΑ. Απίστευτη ποιότητα και ανθεκικότητα, τρελό value for money. Έχει και usb - lightning, έχει και usb-c to lightning, έχει και usb-c to usb-c. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...