Προς το περιεχόμενο

Άδεια Windows 10 Pro με τιμολόγιο

Rafdro111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ. Βρίσκομαι στην εκνευριστική θέση να φτιάχνω έναν υπολογιστή για επιχείρηση -όχι δική μου. Τα κομμάτια από το e-shop θα έχουν τιμολόγιο. Τα windows όμως μια και δεν είχαν ελληνικά ακυρώθηκαν.Κρίμα γιατί θα ήταν όλα στη θέση τους χωρίς άγχος από την πλευρά μου. Από αναζήτηση στο Ίντερνετ βρήκα κάποια σάιτ που φαίνεται να δίνουν και τιμολόγιο. Είναι νόμιμο να χρησιμοποιήσω μια τέτοια άδεια;

Αυτό εδώ φαίνεται να στέλνει και στικάκι με μερικά ευρώ επιπλέον. Υποθέτω ότι μπορεί να τους χρειαστεί σαν τεκμήριο και για να έχω τη βεβαιότητα πως θα περαστεί η σωστή έκδοση.

https://softworld.gr/product/microsoft-windows-10-pro-x64-gr-dsp/

Το ίδιο μαγαζί πολύ φθηνότερα έχει και αυτό που ίσως να κάνει.

https://softworld.gr/product/microsoft-windows-10-pro-microsoft/

Η σύνθεση του υπολογιστή αν τη χρειαζόμαστε. Αν υπάρχει κάποιο άλλο κατάστημα με καλή τιμή και τιμολόγιο παρακαλώ ενημερώστε. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.

PER.577901 RAM G.SKILL F4-3200C16D-32GIS 32GB (2X16GB) DDR4 3200MHZ AEGIS    
PER.643951 CASE INNOVATOR AJAZZ T400 TRANSPARENT BLACK    
PER.809369 NOCTUA NH-L9A-AM4 CPU COOLER    
PER.171368 ΟΘΟΝΗ DELL S2722DC 27 LED QHD PLATINUM SILVER    
PER.306242 SSD SAMSUNG MZ-V7S1T0BW 970 EVO PLUS 1TB V-NAND NVME PCIE GEN 3.0 X4 M.2 2280    
PER.559765 CPU AMD RYZEN 7 5700G 3.80GHZ 8-CORE BOX WITH WRAITH STEALTH BOX    
PER.771967 UGREEN CABLE HDMI M/M RETAIL 1,5M 4K/60HZ ED015 BLACK 50819    
PER.644316 PSU BE QUIET! SYSTEM POWER 9 500W    

PER.524714

ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS PRIME B450M-A II RETAIL

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομίζω πως θα υπάρχει πρόβλημα εφόσον μπορείς να αποδείξεις αγορά μέσω τιμολογίου, η ευθύνη πλέον δεν είναι επάνω σου,  αν ψάξεις(και καταφέρεις να βρεις) έχει αναφερθεί στο παρελθόν από άλλα μέλη

Περί σύνθεσης :

Κουτί μαπέξ  😁

Δίσκος όσο καλός κι αν είναι, είναι ακριβός για gen 3(στα ίδια βρίσεις gen 4 καλό)

Η ψύκτρα είναι εντελώς άκυρη, μάλλον σε τράβηξε η επωνυμία, δεν υπάρχει λόγος για τέτοια ψύκτρα σε midi tower

Καλώδιο κατά πάσα πιθανότητα περιλαμβάνει το μόνιτορ.

Εφόσον δεν θα σου περάσουν Windows δες εναλλακτική από άλλα μαγαζιά (που περνάνε).

Αν σκοπεύεις να αγοράσεις Windows ξεχωριστά, σίγουρα βγαίνει καλύτερη (η πιο οικονομική)  σύνθεση από αυτή που έχεις βγάλει.

• Like 1

Το κουτί μαπέξ το ξέρω. Άλλο είχα βάλει αλλά το πήραν. Έχουν συγκεκριμένο μπάτζετ και ήθελαν συναρμολόγηση. Δε θα βγει ο υπολογιστής εντάξει για τη δουλειά γραφείου που θέλουν λέτε; Δυστυχώς είναι δέκα μέρες στην παραγγελία δεν μπορώ να αλλάξω μαγαζί τώρα. Είναι τα κλασσικά οιγενειακή επιχείρη και πως να είναι το καλύτερο και φθηνότερο. Η ψύκτρα δε θα κρατήσει τον επεξεργαστή δροσερό; Το μόνιτορ αυτό νομίζω είχα διαβάσει πως δεν είχε καλώδιο και για να καλύπψω τις βάσεις έβαλα ένα. Προσπάθησα να του συγκρατήσω με κανέναν απο του καινούριος i5 ή έστω τον εξαπύρηνο ryzen 5600g αλλά απέτυχα. Από προσωπική πείρα η samsung είναι καλή, αλλά πιο πολύ για τα 5 χρόνια εγγύση πήγα σε αυτόν. Ευελπιστώ πως τα κομμάτια που έχω βα΄λει θα τους δώσουν τέλεια εμπειρία μέχρι και σε απλά προγράμματα σχεδιασμού...

1 ώρα πριν, Rafdro111 είπε

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ. Βρίσκομαι στην εκνευριστική θέση να φτιάχνω έναν υπολογιστή για επιχείρηση -όχι δική μου. Τα κομμάτια από το e-shop θα έχουν τιμολόγιο. Τα windows όμως μια και δεν είχαν ελληνικά ακυρώθηκαν.Κρίμα γιατί θα ήταν όλα στη θέση τους χωρίς άγχος από την πλευρά μου. Από αναζήτηση στο Ίντερνετ βρήκα κάποια σάιτ που φαίνεται να δίνουν και τιμολόγιο. Είναι νόμιμο να χρησιμοποιήσω μια τέτοια άδεια;

Γνωστός πήρε από το keys express κλειδί για office.

Του έστειλαν τιμολόγιο πώλησης κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Rafdro111 είπε

Τα windows όμως μια και δεν είχαν ελληνικά ακυρώθηκαν

Γιατί;;; 😕

Τα windows από τα 8 και μετά αλλάζουν την γλώσσα εμφάνισης σαν τα πουκάμισα. Επιλέγεις γλώσσα, κάνεις αποσύνδεση, σύνδεση ξανά στο προφίλ σου και τέλος.

Όσο για το τιμολόγιο, ρώτα τον λογιστή. Δεν είμαι σίγουρος αλλά σε κάποιο θέμα στο insomnia αναφέρθηκε ότι πρέπει να είναι από κατάστημα εντός χώρας και μπορεί να μην δεχτεί η εφορία τιμολόγιο εκτός Ελλάδος.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...