SeQuel Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα, Ήθελα να περάσω κάτι φωτογραφίες απο το iphone 13 pro (iOS 16.1) που έχω στον υπολογιστή μου (Win 11 pro). Η σύνδεση γίνεται απο type-c σε Lighting cable (και μάλιστα το μαμα καλωδιάκι απο το κουτί). Στην πρώτη σύνδεση του κινητού, το driver δεν εγκαταστήθηκε σωστά (οπότε το έβγαλα και το ξανα έβαλα manually), καθώς δεν εμφανιζόταν στα my computer και στο device manager έβγαζε ενα error στο "universal serial bus devices". Το διορθωσαμε αυτό. Τώρα γίνεται το εξής: Σε κάθε σύνδεση του κινητού με το pc, μου ζηταει στο κινητό να κάνω trust this computer, το οποίο και κάνω (συνέχεια το οποίο είναι κουλό γιατι θα έπρεπε να το ζητήσει μια φορά). Απο εκεί και πέρα μετά θα έπρεπε να ζητήσει άδεια πρόσβασης στις φωτο, το οποίο ομως δεν κάνει. Έτσι τουλάχιστον λειτουργούσε στα win10. Υπάρχουν δε αλλες περιπτώσεις, οπού βρίσκει το κινητό, προλαβαίνω να ανοίξω τους φακέλους και να μπώ στις φωτογραφίες αλλά μόλις κάνω view 2-3 φωτό κολλάνε τα πάντα και αποσυνδέει την συσκευή. Προς το παρών η φάση είναι εντελώς random, μπορεί να βγάλω και να ξαναβάλω το κινητό στην θύρα 10 φορές και να μην το αναγνωρίσει, μπορεί ομως να το βάλω μια φορά και να καταφέρω να μπω (μέχρι να φάει το σκαλωμά του). Να σημειωθεί οτι το κινητό φορτίζει στην θύρα συνέχεια και στο bluetooth and devices στο control panel επίσης το βλέπει. Τι σκατά παει στραβά; Μερικές φορές βγαίνει και έτσι... Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα