Προς το περιεχόμενο

Age of Mythology: Retold [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 minutes ago, predator77 said:

βαζω skirmish παιζω λιγο κ αφου στηθω μετα ξαφνικα σταματανε να περπατανε κ το προγραμα δεν αποκρινεται το εχει κανενας?

Είναι γνωστό bug, το γράφουν πολύ στο steam.

30 minutes ago, Agony said:

ΑΝ δεν κανει Save ριχτέ μια ματια στο Windows Security ,  Virus and threat protection settings τερμα κατω στα Exclusions , add an exclusion βαζεις το φακελο παιχνιδιου ... και τωρα θα πρεπει να ειναι τα Saves Ok ... 

Αν δεν φτιαξει... δείτε στο Windows Security , Protection history αν υπαρχει καπου εκει καποιο αρχειο του παιχνιδιου και το κανει block το Windows Security ... αν ναι πας πατας Allow για να το βγαλει απο blocked .

Αν εχεις ανοιχτο το Windows Security δες στο Protection History μηπως στο εχει κανει block , αν ναι καντο Allow και μετα κανε το φακελο του παιχνιδιου exclude να μην το κανει Scan το Windows Security .και πιστευω θα εισαι οκ :) 

Τα έκανα όλα αυτά... τίποτα.

Επίσης έχω θεμα με τον ήχο, άλλες φορές κρασαρει άλλες φορές είναι ασυχρονιστος.

Έκανα refund και θα περιμένω κάνα μήνα να στρώσει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, xtrmsnpr said:

Εγώ θα έκανα ένα format πάντως-δε τρολάρω.

Μα παιζω απροβληματιστα το Alan Wake 2 και σε high γραφικά.

Είναι θεμα του παιχνιδιου, όλο το φόρουμ είναι γεμάτο με παράπονα για bugs και υπάρχει και θεμα για τα saves που δεν γίνονται σωστά.

Πιστεύω ότι μπορεί να είναι να φταίει και το steam, δεν ξέρω.

2 minutes ago, predator77 said:

περιμενα μηπως με το update στρωσει αλλα χλωμο θα περιμενω.......... κατι θα βγαινει καθε τρεις κ λιγο απο updates

Έχει αρκετά ζητήματα από ότι είδα, εδικά στο multi-player.

Αλλά ο καθένας έχει και από ένα διαφορετικό 😅

Θα φτιάξει σίγουρα σε βάθος χρονου

Επεξ/σία από godfather0991

1 ώρα πριν, godfather0991 είπε

Είναι γνωστό bug, το γράφουν πολύ στο steam.

Τα έκανα όλα αυτά... τίποτα.

Επίσης έχω θεμα με τον ήχο, άλλες φορές κρασαρει άλλες φορές είναι ασυχρονιστος.

Έκανα refund και θα περιμένω κάνα μήνα να στρώσει.

Sorry ... 

9 minutes ago, Agony said:

Sorry ... 

Ε εντάξει συνηθισμένος με τα καινούργια παιχνίδια, έπαιξα λίγο φαίνεται πολύ ωραίο και ξυπνάει αναμνήσεις!

Πιστεύω θα τα διορθώσουν όλα σε λιγο καιρό.

• Like 1

4 ώρες πριν, godfather0991 είπε

Μα παιζω απροβληματιστα το Alan Wake 2 και σε high γραφικά.

Είναι θεμα του παιχνιδιου, όλο το φόρουμ είναι γεμάτο με παράπονα για bugs και υπάρχει και θεμα για τα saves που δεν γίνονται σωστά.

Πιστεύω ότι μπορεί να είναι να φταίει και το steam, δεν ξέρω.

Έχει αρκετά ζητήματα από ότι είδα, εδικά στο multi-player.

Αλλά ο καθένας έχει και από ένα διαφορετικό 😅

Θα φτιάξει σίγουρα σε βάθος χρονου

Πάσο τότε.

Υπομονή για patches.

Ως τώρα τρέχει οκ, visual bugs έχω αρκετά κυρίως.

• Like 1

Καλησπέρα, επανέρχομαι γιατί βρήκα λύση.

Αφού έκανα uninstall τα προγράμματα που δείχνουν θερμοκρασίες και της asus το προγραμμα για την κάρτα γραφικών (gpu tweak), αποφάσισε να κάνει save...😅

Υποθέτω απ' ότι διάβασα ότι είχε κάποιο conflict με το anti-cheat που έχει το παιχνίδι (αν είναι δυνατόν!)

Φυσικά το θέμα του ήχουν που π.χ. τελειώνει το cinematic και ακούγεται ξαφνικά δυνατός ήχους από μάη δεν έχει διορθωθεί...

3 minutes ago, godfather0991 said:

Καλησπέρα, επανέρχομαι γιατί βρήκα λύση.

Αφού έκανα uninstall τα προγράμματα που δείχνουν θερμοκρασίες και της asus το προγραμμα για την κάρτα γραφικών (gpu tweak), αποφάσισε να κάνει save...😅

Υποθέτω απ' ότι διάβασα ότι είχε κάποιο conflict με το anti-cheat που έχει το παιχνίδι (αν είναι δυνατόν!)

Φυσικά το θέμα του ήχουν που π.χ. τελειώνει το cinematic και ακούγεται ξαφνικά δυνατός ήχους από μάη δεν έχει διορθωθεί...

Δοκίμασε το MSI Afterburner αντί του της Asus..

• Like 1

2 minutes ago, seithan said:

Δοκίμασε το MSI Afterburner αντί του της Asus..

Δεν με πολυνοιάζει γιατί δεν τα πολυανοίγω. Δεν ήταν καν ανοιχτό όταν έπαιζα...

Και μόνο που υπήρχε δημιουργούσε πρόβλημα...

Το έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο... τέτοια κάνουν και πραγματικα λες γιατί να τους δώσω τα λεφτά μου...

• Like 1

19 minutes ago, noFEARgr said:

Της asus το software θα επρεπε να ειναι παρανομο , κυριολεκτικα μπρικαρει τα pc. Το laptop ημουν ετοιμος να το επιστρεψω λογω αυτου 

Μέχρι στιγμής ποτέ δεν είχα κανένα θέμα, όλη την ώρα ανοιχτό ήταν στο Alan Wake 2.

Τέλος πάντων ωραίο γενικά το παιχνίδι, αλλά προς το παρόν θα το αφήσω στην άκρη και βλέπουμε.

2 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Της asus το software θα επρεπε να ειναι παρανομο , κυριολεκτικα μπρικαρει τα pc. Το laptop ημουν ετοιμος να το επιστρεψω λογω αυτου 

Για το armoury crate λες? Ενταξει δεν είναι τόσο κακό. Το έχω για τα ανεμιστήρια αν και τα έχω ρύθμιση από bios μόνιμα ανοιχτό δεν με δημιούργησε πρόβλημα. Το hwinfo πχ δημιουργεί stutters στο frame time αν είναι ανοιχτό ταυτόχρονα που παίζουμε. 

4 ώρες πριν, godfather0991 είπε

Μέχρι στιγμής ποτέ δεν είχα κανένα θέμα, όλη την ώρα ανοιχτό ήταν στο Alan Wake 2.

Τέλος πάντων ωραίο γενικά το παιχνίδι, αλλά προς το παρόν θα το αφήσω στην άκρη και βλέπουμε.

2 ώρες πριν, Arkin είπε

Για το armoury crate λες? Ενταξει δεν είναι τόσο κακό. Το έχω για τα ανεμιστήρια αν και τα έχω ρύθμιση από bios μόνιμα ανοιχτό δεν με δημιούργησε πρόβλημα. Το hwinfo πχ δημιουργεί stutters στο frame time αν είναι ανοιχτό ταυτόχρονα που παίζουμε. 

Και ομως ειναι τοσο κακα. Αν δεν εχεις θεμα, εισαι η υπερβολικη εξαιρεση στον κανονα. Ακομα και Uninstall να το κανεις, αφηνει bloatware πισω (ακομα και με revo uninstaller κτλ). Ολοι προτεινουν φορματ και απλα να μην ξανα ασχοληθεις.

Το θεμα με το hwinfo παιζει και να δημιουργειται απο το ταυτοχρονο (ή ακομα και οχι με ανοιχτο) armoury crate

12 minutes ago, SabotazNic said:

Και ομως ειναι τοσο κακα. Αν δεν εχεις θεμα, εισαι η υπερβολικη εξαιρεση στον κανονα. Ακομα και Uninstall να το κανεις, αφηνει bloatware πισω (ακομα και με revo uninstaller κτλ). Ολοι προτεινουν φορματ και απλα να μην ξανα ασχοληθεις.

Eλα ρε φιλαρακο τωρα,τοσα χρονια το χρησιμοποιουμε σε τοσα pc..

Εχει δικο του uninstaller που κατεβαζεις απο την σελιδα της μητρικης σου.

Ακους εκει θελει format το pc,το διαβασαμε και αυτο..

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...