Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Age of Mythology: Retold announced for PC Ανακοινώθηκε το ''Age of Mythology: Retold'' για PC και θα είναι διαθέσιμο στο PC Game Pass. Πρόκειται για remake του original παιχνιδιού με αναβαθμισμένα γραφικά. Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε ημερομηνία κυκλοφορίας προς το παρόν. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 3 minutes ago, Psycho_Warhead said: και θα είναι διαθέσιμο στο PC Game Pass. Nice. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Easy_Rider Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Επιτέλους Age of Mythology: Retold! Επιτέλους μεταφορά στη δεκαετία του 2020 Επιτέλους τα παιδιά του AoM στο discord έχουν κάτι να περιμένουν! ΕΥΧΟΜΑΙ να είναι μια ολοκληρωμένη δουλειά, επιπέδου Age2DE, η οποία θα απογειώσει αυτή την παιχνιδάρα που λέγεται Age of Mythology. Να μην είναι προχειροδουλειά σαν το αρχικό χιλιοbugαρισμένο AoM:EE Η αναμονή ήταν μεγάλη και η προσμονή θα είναι ακόμα μεγαλύτερη! Μακάρι να είναι το παιχνίδι αντάξιο των παραπάνω! Ανάλυση για όλη την παρουσίαση για τα 25 χρόνια του franchise εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsi44 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 επος το περιμενα καιρο!! ας ελπισουμε να το στηριξουν με νεο περιεχομενο και γιατι οχι sequel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Απειρο λιωσιμο πριν ακριβως 20 χρονια οταν ειχε βγει. Τα ευχαριστα νεα ερχονται απανωτα σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 ΒΟΥΛΟΜΑΙ! Πω μου θυμίσατε τόσα πολλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Ενα reminder για το φοβερο trailer 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) τρέιλερ για mobile game ξέρω γω. Έρχεται 4/9/24 στα pcια μας! Το χθεσινό σόου να ρωτήσω, είχαν πει ότι θα είναι για 10χρονα μόνο; Τί φάση με τα τρέιλερς; Μια κοψιά όλα τους. Καρτούν! Φάση ας παίξουμε νικελοδιο; Επεξ/σία 10 Ιουνίου από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Easy_Rider Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ναι το promo είναι αρκετά kits Να πούμε ότι θα βγει και μια premium version όπου θα έχει το base game, τα δύο πρώτα dlc (ένα με τους Κινέζους με νέου God Set και ελπίζω να μην είναι σαν το προηγούμενο και ακόμα ένα που δεν έχουν ακόμα ανακοινώσει αλλά πιθανολογούμε με μεσομερικάνικη μυθολογία) και ένα extra Norse God Set με τη “Freyr”. Επίσης θα έχει και ένα νέο game mode "Arena Of The Gods" Εμείς στην Ελληνική κοινότητα για τα Age of Empires & Mythology παιχνίδια ανυπομονούμε και για αυτό το release! Επεξ/σία 10 Ιουνίου από Easy_Rider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου Αγαπημένη σειρά το AoE, βασικά μη λέω ψέματα, το 1+2+4 μου άρεσαν, αλλά και το AoM εξίσου το αγαπάω και το περιμένω. Είναι και φτηνό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου παλι remake, γιατι δεν βγαζουν μια δευτερη ιστορια να πεσει το ιντερνετ.. τοσα χρονια περιμενουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Επειδή δεν έχω ιδέα, το pc μου είναι 5ετιας σχεδόν με ryzen 3 2200g (Vega 8 γραφικα), 8 gb μνήμη χωρίς έξτρα κάρτα γραφικών. Το σηκώνει? Δεν το έχω για gaming προφανώς αλλά θα ήθελα να θυμηθώ τα παλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 16 λεπτά πριν, ilias78 είπε Επειδή δεν έχω ιδέα, το pc μου είναι 5ετιας σχεδόν με ryzen 3 2200g (Vega 8 γραφικα), 8 gb μνήμη χωρίς έξτρα κάρτα γραφικών. Το σηκώνει? Δεν το έχω για gaming προφανώς αλλά θα ήθελα να θυμηθώ τα παλιά. Τα ως τώρα specs που έχουν δώσει είναι αυτά εδώ: Αναφορά σε κείμενο SYSTEM REQUIREMENTS MINIMUM: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 64bit Processor: Intel® i3-4130 or AMD FX 4350 at 2.4GHZ+ with 2 cores / 4 threads and AVX support Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 645 or AMD Radeon™ Vega 8 or Intel® Iris Graphics 550 or better DirectX: Version 12 RECOMMENDED: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 64bit Processor: 3.6 Ghz i5 or greater or AMD equivalent and AVX support Memory: 16 GB RAM Graphics: Nvidia® GeForce® GTX 970 or AMD Radeon™ RX 570 or better DirectX: Version 12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Easy_Rider Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Easy_Rider Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Αύριο θα δείξουμε live από την closed beta Επεξ/σία 11 Ιουλίου από Easy_Rider 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα