M A T R I X Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Tasos19s είπε θεωρείς ότι έχει το ίδιο αποτέλεσμα με την οθόνη ενός iMac? δεν γνωρίζω γι αυτό σε ρωταω αν έχει ίδιο αποτέλεσμα τότε εντάξει μπορεί να πάρει μια τέτοια Και ναι και όχι. Συμφωνώ ότι η οθόνη του iMac είναι πολύ δυνατή, αλλά όχι για 24". Δεν μπορώ να καταλάβω πως ο κόσμος δουλεύει σε τέτοιες ίντσες. Και υπάρχει κόσμος εδώ που του προτείνει να πάει σε αυτήν την επιλογή για κάτι που θα "παντρευτεί" καθώς σκοπεύει να το κρατήσει 7-8 χρόνια όπως έχει πει. Το monitor που ανέφερα παραπάνω είναι ένα παράδειγμα. Ο TS έχει πάρα πολλές επιλογές στο range αυτό. Επίσης αν τον ενδιαφέρει η συγκεκριμένη used, μπορεί να την βρει εδώ από 180-200€ που τη θεωρώ άριστη επιλογή.
Tasos19s Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, M A T R I X είπε Και ναι και όχι. Συμφωνώ ότι η οθόνη του iMac είναι πολύ δυνατή, αλλά όχι για 24". Δεν μπορώ να καταλάβω πως ο κόσμος δουλεύει σε τέτοιες ίντσες. Και υπάρχει κόσμος εδώ που του προτείνει να πάει σε αυτήν την επιλογή για κάτι που θα "παντρευτεί" καθώς σκοπεύει να το κρατήσει 7-8 χρόνια όπως έχει πει. Το monitor που ανέφερα παραπάνω είναι ένα παράδειγμα. Ο TS έχει πάρα πολλές επιλογές στο range αυτό. Επίσης αν τον ενδιαφέρει η συγκεκριμένη used, μπορεί να την βρει εδώ από 180-200€ που τη θεωρώ άριστη επιλογή. άσε το μέγεθος της οθόνης που είναι κάτι καθαρά υποκειμενικο μιλάμε για την ποιότητα της εγώ πριν είχα iMac 21,5 και μια χαρά μου ηταν τώρα είμαι με MacBook Pro 15 ιντσών και βολεύομαι εσένα μπορεί οι 27" να σου φαίνονται λιγες το θέμα όμως είναι η ποιότητα όχι η ποσότητα στην συζήτηση μας
nektariossgourakis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Στις 29/10/2022 στις 3:11 ΜΜ, M A T R I X είπε Ρε παιδιά μην γράφουμε ότι θέλουμε. Η UL500-600 της LG που είναι οθονάρα για τα χρήματα της (250€), μια χαρά εμπειρία σου δίνει με οποιοδήποτε mac. Και δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη, υπάρχουν και άλλες αντίστοιχων εταιριών στο ίδιο range -Αν δεν έχουμε την οθόνη του iMac δεν θα έχουμε καλή εμπειρία χρήσης. -Ο iMac που θέλω να αγοράσω εγώ κοστίζει 2,220 ευρώ γιατί έχει 16 Giga Ram. -Με αυτά τα χρήματα μπορω να αγοράσω Mac Mini με M2 Pro αλλά και όλα τα υπόλοιπα.(Οθόνες, πληκτρολόγια,ποντίκια και τα λοιπά). -Στο γραφείο μου υπήρχε πάντα το Magic Keyboard 2, το Magic Trackpad 2 το Magic Mouse 2 στο συρτάρι να κάθεται και η 27UL500W.Όλα αυτά τα αγόρασα λίγους μήνες μετά την αγορά του Macbook Pro 2020 i5, 2.0 GHZ, 512 ssd και 16 Giga Ram.Τον Ιούνιο 2020 αγόρασα το Macbook Pro και τον Σεπτέμβριο τα υπόλοιπα.Και θυμάμαι ακόμα την απόλυτη ξενέρα που έφαγα με το Magic Keyboard 2 γιατί ήθελα Toυch iD όμως με τα Mac με intel δεν συνεργάζεται απόλυτα γιατί δεν είναι συμβατό αυτό το κουμπί! -Πρόσφατα αγόρασα Mac Mini M2 με 16 Giga Ram και 256 ssd στα 1059 ευρώ! -iMac σε αυτή την τιμή και με τέτοια χαρακτηριστικά δεν παίρνεις... -That's it... Το set up με την UL27500W 🙂. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα