Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είμαι και εγώ σε αυτή τη φάση, ελπίζω να μην ενοχλώ το παιδί που ξεκίνησε το θέμα.

Βασικά εγώ είμαι ανάμεσα στο s22 ultra και στο iphone 13 pro (max). Βέβαια το iphone ξεφεύγει αρκετά από τα 1000€.

Από εκεί και πέρα για το vivo, είδα ένα βίντεο μεταξύ του vivo, samsung s22 ultra και iphone pro max αλλά μόνο σε νυχτερινές φωτογραφίες και βίντεο. Ειδικά σε μία πανοραμική δεν πίστευα τι έβλεπα. Samsung και iPhone μαύρες τελείως και το vivo είχε κανονικά χρώματα, μέχρι και γαλανό ουρανό. Από εκεί και πέρα και εγώ πρόσφατα έμαθα ότι το service της Vivo στην Ελλάδα το έχει η Smartec που για εμένα είναι ένα μεγάλο συν.

Δεν ξέρω για τον topic starter αλλά εγώ ενδιαφέρομαι για το 256. Αυτή τη στιγμή το Vivo το βρίσκεις στον Κωτσόβολο στα 999,90€. Δεν ξέρω αν αξίζει όμως περισσότερο από το S22 Ultra (12/256) που αυτή τη στιγμή στο bestprice βρίσκεται στα 970€. Επίσης δεν ξέρω τι γίνεται με τα καταστήματα του bestprice που δεν είναι στο skroutz και κατά πόσο είναι αξιόπιστα.

Από εκεί και πέρα και εγώ ενδιαφέρομαι για όσο το δυνατό μεγαλύτερο ζουμ και το 10Χ το s22ultra φαίνεται λουκούμι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχει η γυναίκα μου το κινητό. Να σου πω την αλήθεια περίμενα παραπάνω από τέτοιο κινητό.

Να εξηγήσω. Επειδή ασχολούμαι με φωτογραφίες (λίγο τουλάχιστον στα κινητά) μπορώ να σου πω ότι ναι μεν τραβάει αρκετά καλά και σε πολλές περιπτώσεις πολύ καλά ειδικά σε ζουμ, δεν έχει την σιγουριά ότι θα τραβήξεις καλή φωτο όπως το iphone 13/pro. Είχα την τύχη να έχω και το μήλο μερικές ώρες στα χέρια και σε φάση point n shoot είναι αρκετά πιο αξιόπιστο. Το κλείστρο στο s22u είναι αργό και κινούμενα αντικείμενα πολύ δύσκολα να βρεθούν σε focus. Να μην αναφέρω κάτι κολλήματα που τρώει (exynos) τραβάς πολλές φωτογραφίες μαζί. Αργεί πολύ (για τέτοιο κινητό) να στις εμφανίσει στην συλλογή. Έχει bugs. 

Το iphone13 είναι πιο αξιόπιστο. Σε ζουμ βέβαια μένει πίσω. Από την άλλη είναι το θέμα εάν θες και το OIS.

Για μένα καθαρά φωτογραφικά από τα καλύτερα τωρα all around Pixel 7 pro και Vivo X80 Pro. Αυτά όμως από φωτογραφίες και reviews που έχω δει στο ίντερνετ. 

Εάν είσαι vlogger mate 50 pro (βέβαια χωρίς  GS και εαν μπορείς να το αποκτήσεις) απίστευτο ήχο καταγραφής γενικα και μπροστινή κάμερα.

Επεξ/σία από Payne83
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, ostvarivanje είπε

Επειδή είμαι και εγώ σε αυτή τη φάση, ελπίζω να μην ενοχλώ το παιδί που ξεκίνησε το θέμα.

Βασικά εγώ είμαι ανάμεσα στο s22 ultra και στο iphone 13 pro (max). Βέβαια το iphone ξεφεύγει αρκετά από τα 1000€.

Από εκεί και πέρα για το vivo, είδα ένα βίντεο μεταξύ του vivo, samsung s22 ultra και iphone pro max αλλά μόνο σε νυχτερινές φωτογραφίες και βίντεο. Ειδικά σε μία πανοραμική δεν πίστευα τι έβλεπα. Samsung και iPhone μαύρες τελείως και το vivo είχε κανονικά χρώματα, μέχρι και γαλανό ουρανό. Από εκεί και πέρα και εγώ πρόσφατα έμαθα ότι το service της Vivo στην Ελλάδα το έχει η Smartec που για εμένα είναι ένα μεγάλο συν.

Δεν ξέρω για τον topic starter αλλά εγώ ενδιαφέρομαι για το 256. Αυτή τη στιγμή το Vivo το βρίσκεις στον Κωτσόβολο στα 999,90€. Δεν ξέρω αν αξίζει όμως περισσότερο από το S22 Ultra (12/256) που αυτή τη στιγμή στο bestprice βρίσκεται στα 970€. Επίσης δεν ξέρω τι γίνεται με τα καταστήματα του bestprice που δεν είναι στο skroutz και κατά πόσο είναι αξιόπιστα.

Από εκεί και πέρα και εγώ ενδιαφέρομαι για όσο το δυνατό μεγαλύτερο ζουμ και το 10Χ το s22ultra φαίνεται λουκούμι. 

Μια χαρά είναι του Best price.

Εξάλλου το 256 που θες στο Best price το έχει μόνο ο Κωτσόβολος.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Payne83 είπε

Το έχει η γυναίκα μου το κινητό. Να σου πω την αλήθεια περίμενα παραπάνω από τέτοιο κινητό.

Να εξηγήσω. Επειδή ασχολούμαι με φωτογραφίες (λίγο τουλάχιστον στα κινητά) μπορώ να σου πω ότι ναι μεν τραβάει αρκετά καλά και σε πολλές περιπτώσεις πολύ καλά ειδικά σε ζουμ, δεν έχει την σιγουριά ότι θα τραβήξεις καλή φωτο όπως το iphone 13/pro. Είχα την τύχη να έχω και το μήλο μερικές ώρες στα χέρια και σε φάση point n shoot είναι αρκετά πιο αξιόπιστο. Το κλείστρο στο s22u είναι αργό και κινούμενα αντικείμενα πολύ δύσκολα να βρεθούν σε focus. Να μην αναφέρω κάτι κολλήματα που τρώει (exynos) τραβάς πολλές φωτογραφίες μαζί. Αργεί πολύ (για τέτοιο κινητό) να στις εμφανίσει στην συλλογή. Έχει bugs. 

Το iphone13 είναι πιο αξιόπιστο. Σε ζουμ βέβαια μένει πίσω. Από την άλλη είναι το θέμα εάν θες και το OIS.

Για μένα καθαρά φωτογραφικά από τα καλύτερα τωρα all around Pixel 7 pro και Vivo X80 Pro. Αυτά όμως από φωτογραφίες και reviews που έχω δει στο ίντερνετ. 

Εάν είσαι vlogger mate 50 pro (βέβαια χωρίς  GS και εαν μπορείς να το αποκτήσεις) απίστευτο ήχο καταγραφής γενικα και μπροστινή κάμερα.

Ουσιαστικά ανέφερες όλα τα θέματα που με απασχολούν. Όσο για το s22 ultra δεν ξέρω πότε τα έλεγξες όλα αυτά αλλά πλέον με την 13 έκδοση του android όλοι λένε ότι έγινε πολύ πιο καλό και σε κάμερα και σε μπαταρία και δεν έχει τα κολλήματα μια που είχε παλιότερα. Όσο για τον exynos, αν δεν είναι καλύτερος είναι τουλάχιστον ισάξιος με τον snapdragon. 

Πριν γράψω για το iPhone να αναφερθώ κάποια πράγματα για μένα και πώς προέκυψε το iPhone. Από το πρώτο android κινητό που είχα φλάσαρα συνεχώς ROMs και είχα συνέχεια nexus (κάθε χρόνο έπαιρνα το επόμενο Nexus - από τότε έχω να πάρω Samsung, από το Galaxy Nexus αν θυμάμαι καλά την ονομασία του). Και μετά που κατήργησαν τα Nexus και τα Pixels ήταν πολύ ακριβά και χωρίς αντιπροσώπευση στη χώρα μας το γύρισα στα OnePlus (3T, 5T, 6T, 7Pro, 8Pro). Τώρα είμαι με τα δύο τελευταία OnePlus (8Pro ως κύριο και 7pro ως δεύτερο). Όταν γίνει η αγορά το 8pro θα γίνει δεύτερο και το 7pro θα αποσυρθεί. Αφού από τον προηγούμενο Φεβρουάριο παράτησα της ROMs και για λόγους ασφαλείας των τραπεζικών εφαρμογών, οπότε πλέον δεν έχω κάποιο περιορισμό τι κινητό να αγοράσω. Έτσι και σκέφτηκα και το iPhone και για μια αλλαγή, αλλά το φοβάμαι κιόλας μήπως το βαρεθώ εύκολα το λειτουργικό. Έχω διαβάσει ότι έχει ακαριαία ταχύτητα κλείστρου και από ό,τι διάβασα είναι πολύ καλό για φωτογραφίες εσωτερικού χώρου.  Βασικά με μαγνητίζει το γεγονός ότι το 13 pro δεν έχει κάτι λιγότερο από το max εκτός βεβαίως από τη διαφορά στην οθόνη και την μπαταρία. 

Όσο για το pixel πολύ μου αρέσει αλλά χωρίς εγγύηση δε θα το επέλεγα. Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ αλλά, δεν ξέρω...

Για το mate 50 pro τι εννοείς αν μπορώ να το αποκτήσω; Την όλη φάση με τα Huawei την παρακολουθώ αλλά είμαι πολύ Google user (και από τον Αύγουστο αγόρασα και 100gb για το Google photos). Πολύς λόγος γίνεται για το gspace και κατά πόσο είναι αξιόπιστο. Αν ήμουν σίγουρος ότι λειτουργεί στην εντέλεια και αν λειτουργεί το ebanking της Εθνικής. 

Δεν βλέπω να έχει έρθει στην Ελλάδα αλλά όπως προείπα και το Huawei 50 pro θα το σκεφτόμουν αν ήμουν σίγουρος για το gspace. 

4 ώρες πριν, GATE123 είπε

Μια χαρά είναι του Best price.

Εξάλλου το 256 που θες στο Best price το έχει μόνο ο Κωτσόβολος.

Προφανώς αναφέρεσαι στο Vivo. Ναι μόνο ο Κωτσόβολος το έχει και πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε άλλα καταστήματα. Η απορία μου είναι αν έφεραν λίγα κομμάτια ή γενικά το αγόρασαν πάρα πολλοί. 

Αλλά με  999 το Vivo και 970 αυτή τη στιγμή στο bestprice το s22 ultra, μου φαίνεται ότι το δεύτερο είναι πιο ασφαλής επιλογή. 

Επεξ/σία από ostvarivanje
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε

Ουσιαστικά ανέφερες όλα τα θέματα που με απασχολούν. Όσο για το s22 ultra δεν ξέρω πότε τα έλεγξες όλα αυτά αλλά πλέον με την 13 έκδοση του android όλοι λένε ότι έγινε πολύ πιο καλό και σε κάμερα και σε μπαταρία και δεν έχει τα κολλήματα μια που είχε παλιότερα. Όσο για τον exynos, αν δεν είναι καλύτερος είναι τουλάχιστον ισάξιος με τον snapdragon. 

Πριν γράψω για το iPhone να αναφερθώ κάποια πράγματα για μένα και πώς προέκυψε το iPhone. Από το πρώτο android κινητό που είχα φλάσαρα συνεχώς ROMs και είχα συνέχεια nexus (κάθε χρόνο έπαιρνα το επόμενο Nexus - από τότε έχω να πάρω Samsung, από το Galaxy Nexus αν θυμάμαι καλά την ονομασία του). Και μετά που κατήργησαν τα Nexus και τα Pixels ήταν πολύ ακριβά και χωρίς αντιπροσώπευση στη χώρα μας το γύρισα στα OnePlus (3T, 5T, 6T, 7Pro, 8Pro). Τώρα είμαι με τα δύο τελευταία OnePlus (8Pro ως κύριο και 7pro ως δεύτερο). Όταν γίνει η αγορά το 8pro θα γίνει δεύτερο και το 7pro θα αποσυρθεί. Αφού από τον προηγούμενο Φεβρουάριο παράτησα της ROMs και για λόγους ασφαλείας των τραπεζικών εφαρμογών, οπότε πλέον δεν έχω κάποιο περιορισμό τι κινητό να αγοράσω. Έτσι και σκέφτηκα και το iPhone και για μια αλλαγή, αλλά το φοβάμαι κιόλας μήπως το βαρεθώ εύκολα το λειτουργικό. Έχω διαβάσει ότι έχει ακαριαία ταχύτητα κλείστρου και από ό,τι διάβασα είναι πολύ καλό για φωτογραφίες εσωτερικού χώρου.  Βασικά με μαγνητίζει το γεγονός ότι το 13 pro δεν έχει κάτι λιγότερο από το max εκτός βεβαίως από τη διαφορά στην οθόνη και την μπαταρία. 

Όσο για το pixel πολύ μου αρέσει αλλά χωρίς εγγύηση δε θα το επέλεγα. Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ αλλά, δεν ξέρω...

Για το mate 50 pro τι εννοείς αν μπορώ να το αποκτήσω; Την όλη φάση με τα Huawei την παρακολουθώ αλλά είμαι πολύ Google user (και από τον Αύγουστο αγόρασα και 100gb για το Google photos). Πολύς λόγος γίνεται για το gspace και κατά πόσο είναι αξιόπιστο. Αν ήμουν σίγουρος ότι λειτουργεί στην εντέλεια και αν λειτουργεί το ebanking της Εθνικής. 

Δεν βλέπω να έχει έρθει στην Ελλάδα αλλά όπως προείπα και το Huawei 50 pro θα το σκεφτόμουν αν ήμουν σίγουρος για το gspace. 

Προφανώς αναφέρεσαι στο Vivo. Ναι μόνο ο Κωτσόβολος το έχει και πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε άλλα καταστήματα. Η απορία μου είναι αν έφεραν λίγα κομμάτια ή γενικά το αγόρασαν πάρα πολλοί. 

Αλλά με  999 το Vivo και 970 αυτή τη στιγμή στο bestprice το s22 ultra, μου φαίνεται ότι το δεύτερο είναι πιο ασφαλής επιλογή. 

Ναι για το Vivo αναφέρομαι.

970 δεν κάνει στο Best price γιατί δεν υπάρχει άλλο κατάστημα εκτός από τον Κωτσόβολο (999).

Γιατί το Samsung είναι ασφαλέστερη επιλογή από την στιγμή που είναι καλύτερο(γνώμη μου) το Vivo? 

Μήπως επειδή είναι Samsung?

Το Vivo μην ξεχνάς έχει λειτουργικό σαν τα OnePlus.

Έχει και την Smartec(και Samsung)που είναι πολύ καλή στο Service.

Παρεμπιπτόντως ο Exynos δεν είναι ισάξιος του Snapdragon παρά μόνο στην διαχείριση μπαταρίας.

Σε όλα τα άλλα υπερτερεί ο Snapdragon.

Samsung(αριστερά) & Vivo (δεξιά)

10x-zoom-s22-ultra-1024x768.jpg.cccf3b1f5c960f38e3318eeab9c3ace1.jpg

main-camera-night-s22-collage-vs-vivo-1024x768.jpg.9546ecaf6822da2d600ac4ca35189deb.jpg

1490182638_1656252517_862_Galaxy-S22-Ultra-vs-Vivo-X80-Pro-Quien-gana-en.jpg.22453c8f24d5c936e9b13db7fc3ad0a1.jpg

531888340_1656252523_100_Galaxy-S22-Ultra-vs-Vivo-X80-Pro-Quien-gana-en.jpg.92267fd4d1fbc1f2f475ec1f934006a9.jpg

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε

Το S22 ultra το δούλεψα πολύ Αύγουστο στις διακοπές οπου και ηταν με android 12. Εάν είναι καλύτερο με 13 πρέπει να πετυχω την γυναίκα να το δανείσει τωρα εαν εκανε uodate και δεν φοβήθηκε....Δεν είμαι 100% σίγουρος εάν τα κολλήματα ήταν λόγο exynos γιατί την έκδοση με τον Snapdragon δεν την έχω δοκιμάσει αλλά κάποια bugs που είχαν αναφερθεί στο ίντερνετ για την  έκδοση με τον exynos τα είδα και εγώ προσωπικά. Αρκετο lag σε πράγματα που δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι ότι θα κολλήσουν σε flagship κινητό τέτοιου χρηματικού επιπέδου.

Αυτό με το gspace είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι. Νομίζω ότι σε γενικά πράματα δουλεύει αλλά με ebanking εάν δεν είσαι σίγουρος πως να το ρισκάρεις. Νομίζω ότι πιο σπαστικό (εαν ισχύει) απο αυτα που εχω διαβάσει είναι ότι μετα απο update που κάνεις στο λογισμικό πρέπει να ξανά περάσεις όλα τα προγράμματα που είχες εγκαταστήσει με πλάγιους τρόπους. Μου το είχε πει άτομο που είχε το p40 pro και το έδωσε.

Νομίζω ότι πιο αξιόπιστη επιλογη iphone13 pro και φωτογραφικά Vivo X80 Pro ειδικά για νυχτερινές.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GATE123 είπε

Ναι για το Vivo αναφέρομαι.

970 δεν κάνει στο Best price γιατί δεν υπάρχει άλλο κατάστημα εκτός από τον Κωτσόβολο (999).

Γιατί το Samsung είναι ασφαλέστερη επιλογή από την στιγμή που είναι καλύτερο(γνώμη μου) το Vivo? 

Μήπως επειδή είναι Samsung?

Το Vivo μην ξεχνάς έχει λειτουργικό σαν τα OnePlus.

Έχει και την Smartec(και Samsung)που είναι πολύ καλή στο Service.

Παρεμπιπτόντως ο Exynos δεν είναι ισάξιος του Snapdragon παρά μόνο στην διαχείριση μπαταρίας.

Σε όλα τα άλλα υπερτερεί ο Snapdragon.

Samsung(αριστερά) & Vivo (δεξιά)

10x-zoom-s22-ultra-1024x768.jpg.cccf3b1f5c960f38e3318eeab9c3ace1.jpg

main-camera-night-s22-collage-vs-vivo-1024x768.jpg.9546ecaf6822da2d600ac4ca35189deb.jpg

1490182638_1656252517_862_Galaxy-S22-Ultra-vs-Vivo-X80-Pro-Quien-gana-en.jpg.22453c8f24d5c936e9b13db7fc3ad0a1.jpg

531888340_1656252523_100_Galaxy-S22-Ultra-vs-Vivo-X80-Pro-Quien-gana-en.jpg.92267fd4d1fbc1f2f475ec1f934006a9.jpg

Μα το γράφω καθαρά ότι το Vivo έχει 999 σε σχέση με τα 970 που έχει το s22 ultra στο bestprice. Δεν έγραψα ότι το Vivo έχει 970!

Λέω το Samsung μήπως είναι ασφαλέστερη επιλογή υπό την έννοια και του καλύτερου ζουμ αλλά και το ότι και μέχρι το 5Χ οπτικό που έχει το Vivo είναι πιο καθαρές αυτές του Samsung. Επίσης το Samsung έχει και το πενάκι και με όλες τις αντίστοιχες εφαρμογές. Επίσης έχει και το DEX. Δεν το λέω μόνο ως μάρκα, αλλά και έτσι να το έλεγα, άλλο το να έχει εκπροσώπηση μία εταιρεία στην Ελλάδα πολλά χρόνια και άλλο κάποια εταιρεία που ιδρύθυκε το 2009 και έκανε άνοιγμα στην Ευρώπη το 2020. Δεν αντιλέγω, αυτά μόνο μπορεί να είναι στα χαρτιά, αλλά πιο πιθανό είναι να εμπιστευτείς μία Samsung, μια Apple πάρα τη Vivo που είναι καινούριος παίχτης στις ναυαρχίδες (OnePlus είχα τόσα χρόνια, δεν είχα ουτε Samsung ούτε Apple). 

Όσο για τον exynos, μπορεί να είναι καλύτερος ο snapdragon, αλλά πλέον οι διαφορές τους είναι πολύ μικρές (οι μικρότερες δυνατές από κάθε άλλη χρονιά), και ουσιαστικά σχεδόν αμελιτέες σε πραγματικές συνθήκες. 

Το βιντεάκι από το οποίο είναι οι φωτογραφίες το είδα (δεν είμαι σίγουρος αν είναι βιντεάκι ή από σελίδα με σύγκριση, γιατί έχω χάσει την μπάλα τόσα που έχω δει αυτές τις μέρες. Απλά και σε άλλα βίντεο που είδα έλεγαν ότι καλύτερο είναι το vivo στις δύο άλλους φακούς και το Samsung καλύτερο στους ζουμ φακούς.

2 ώρες πριν, Payne83 είπε

Το S22 ultra το δούλεψα πολύ Αύγουστο στις διακοπές οπου και ηταν με android 12. Εάν είναι καλύτερο με 13 πρέπει να πετυχω την γυναίκα να το δανείσει τωρα εαν εκανε uodate και δεν φοβήθηκε....Δεν είμαι 100% σίγουρος εάν τα κολλήματα ήταν λόγο exynos γιατί την έκδοση με τον Snapdragon δεν την έχω δοκιμάσει αλλά κάποια bugs που είχαν αναφερθεί στο ίντερνετ για την  έκδοση με τον exynos τα είδα και εγώ προσωπικά. Αρκετο lag σε πράγματα που δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι ότι θα κολλήσουν σε flagship κινητό τέτοιου χρηματικού επιπέδου.

Αυτό με το gspace είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι. Νομίζω ότι σε γενικά πράματα δουλεύει αλλά με ebanking εάν δεν είσαι σίγουρος πως να το ρισκάρεις. Νομίζω ότι πιο σπαστικό (εαν ισχύει) απο αυτα που εχω διαβάσει είναι ότι μετα απο update που κάνεις στο λογισμικό πρέπει να ξανά περάσεις όλα τα προγράμματα που είχες εγκαταστήσει με πλάγιους τρόπους. Μου το είχε πει άτομο που είχε το p40 pro και το έδωσε.

Νομίζω ότι πιο αξιόπιστη επιλογη iphone13 pro και φωτογραφικά Vivo X80 Pro ειδικά για νυχτερινές.

Ναι, πριν μερικές μέρες πήρε την 13 το s22. Βασικά το s22 είχε πολλά προβλήματα, ειδικά όταν βγήκε και μετά, υπήρχαν πολλές χαμένες κλήσεις, προβλήματα με το gps, κολλήματα στο σκρολ και γενικότερα κομπιάσματα στη λειτουργία του, αλλά δείχνουν ότι με τις αναβαθμίσεις όλα αυτά λύθηκαν.

Για το gpsace και εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι, να μην προβώ σε κάποια τέτοια αγορά και μετά να ψάχνομαι. 

Οπότε, βάζοντας στο παιχνίδι και το vivo, είμαι μεταξύ των τριών: vivo, samsung και Iphone. Αν και το iphone ξεφεύγει στην τιμή και το σκέφτομαι λίγο παραπάνω για αυτό. 

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι να πάρεις το iphone, έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και βάσει της δικής μου εμπειρίας, θα λειτουργεί σε βάθος χρόνου καλύτερα από τα android κινητά που βγηκαν την ιδια χρονια με αυτό(και φυσικά η apple θα το υποστηρίζει για πολλά χρονια εν αντιθέσει με τα περισσότερα android). Εγώ πήρα προχθεσ το 11 pro που βγηκε το 2019 και πηγαινει σφαίρα, 3 χρόνια μετά τη κυκλοφορία του, να φανταστεις. Επειδή όμως είναι άλλο λειτουργικό, αν έχεις καποιο φιλο με iphone, δανεισου το για να δεις αν σου ταιριάζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω ότι αναφέρεσαι σε εμένα προφανώς. Ότι το σκέφτομαι τι iPhone είναι γεγονός. Από εκεί και πέρα όμως είναι και το θέμα του τι θα δαπανήσεις σε χρήματα. Το ακριβότερο τηλέφωνο που έχω πάρει μέχρι στιγμής είναι το OnePlus 8 Pro όταν από τη σελίδα τους του είχαν μειώσει την τιμή στα 750 αν θυμάμαι καλά. Όπως είπα έχω και για δεύτερο το OnePlus 7 Pro που κλείνει αρχές Δεκεμβρίου τα τρία χρόνια. Και από τα δύο τηλέφωνα δεν έχω παράπονο από την άποψη απόδοσης. 

Παρακολουθούσα το θέμα του s22 ultra στο myphone και τον Μάρτιο που μας πέρασε έλεγε ένα παιδί ότι είχε το OnePlus 8Pro και πήγε στο s22 ultra και έβγαζε τις ίδιες φωτογραφίες με τα δύο κινητά και όταν έκανε pinch to zoom τέρμα έβλεπε θόρυβο στο Samsung και όχι στο OnePlus. Με θορύβησε το γεγονός γιατί ο κύριος λόγος της αλλαγής μου είναι η κάμερες. 

Όσο για το iPhone αν πάω προς τα εκεί μάλλον για το 13 pro ή pro max σκέφτομαι να πάω. Θέλω το pro για τη ζουμ κάμερα. Βέβαια όλα στη ζωή είναι σχετικά. Με ιντριγκάρει το γεγονός του διαφορετικού λειτουργικού ως αλλαγή, γιατί μέχρι τώρα που έβαζα custom ROMs και αυτό ήταν ως τρόπος ζωής, δεν περνούσε από το μυαλό μου να πάρω iPhone αλλά πραγματικά «ταρακουνήθηκα» πολύ το καλοκαίρι που μας πέρασε που ήμουν διακοπές σε Σάμο και Πάτμο και το 90% των ξένων τουριστών είχαν iphone!

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος φίλος μου που να έχει iPhone και αυτοί που έχουν είναι απλά γνωστοί οπότε δεν έχω την άνεση να τους το ζητήσω. 

Από εκεί και πέρα θα δούμε...

Να συμπληρώσω εδώ ότι διαβάζω ότι σε γενικές γραμμές λειτουργούν αρκετά καλά τα Google apps στις τελευταίες συσκευές της Huawei με το gspace οπότε άρχισε να αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον μου για την συγκεκριμένη εταιρεία και σκέφτομαι για το P 50 Pro και για το mate 50 pro που θα έρθει σύντομα και στη χώρα μας. Κάποιος με συσκευή Huawei για να μεταφέρει την εμπειρία του; 

Επεξ/σία από ostvarivanje
Δημοσ.
Στις 26/10/2022 στις 11:06 ΠΜ, gpgalanis είπε

Καλησπέρα! Ποιο flagship θα προτείνατε με μεγάλη οθόνη & έμφαση την κάμερα (ιδανικά να έχει optical zoom & ultrawide) και τιμή μέχρι 1.000€ (ίσως και λίγο παραπάνω);

Κοίταξα το S22+ αλλά οι κριτικές είναι μάλλον μέτριες. Το S22 Ultra είναι ίσως αυτό που με τραβάει περισσότερο αλλά δεν θέλω ξανά curved screen. Huawei αν και ήμουν fan δεν θα έπαιρνα μέχρι να τελειώσει η ιστορία με τα Google Services (και δεν θέλω να χρησιμοποιήσω G space). Το Xiaomi 12T PRO δεν έχει optical zoom.

Να ξανασκεφτώ κάποιο από τα παραπάνω; Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο ή να περιμένω για τα μοντέλα του 2023;

Sony 1 iii?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...