Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

"Εσύ" ως θύμα θα έχεις υπομονή,ο φταίχτης θα κοιτάει να την κοπανήσει.

Ας την κοπανήσει. Μετά θα πρόκειται για εγκατάλειψη ατυχήματος. Εγώ έτσι λέω σε όσους θέλουν να φύγουν και να μην περιμένουν την φροντίδα ατυχήματος και μάλιστα και των δύο. Αν την κοπανήσει λοιπόν τότε τηλέφωνο τροχαία και μετά με την πινακίδα ψάχνουν να τον βρούνε σπίτι του στα πλαίσια του αυτοφόρου. Μου έχει τύχει.

• Like 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

"Εσύ" ως θύμα θα έχεις υπομονή,ο φταίχτης θα κοιτάει να την κοπανήσει.

Κακο του κεφαλιου του αν το κανει ..Μια φωτογραφια τουλαχιστον την πινακιδα νομιζω μπορουμε να βγαλουμε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nick_souvlaki είπε

Το θέμα μου τώρα όμως είναι ότι η ασφάλεια του αμφισβητεί το μέγεθος τη ζημιά και άμα έγινε από αυτό το τροχαίο,

δηλαδή για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο θα πρεπει να φωτογραφιζουμε το αυτοκίνητο μας κάθε μέρα??

Εγω δεν μπορώ μνα καταλάβω τους ανθρώπους που έχουν ασφάλεια και δεν κάνουν δήλωση... στην δική μου περίπτωση ευτυχως το κόστος είναι ένας προφυλακτήρας,

πόσο πια θα ανέβει το ποσο του συμβολαίου του?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, johnlefak είπε

δηλαδή για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο θα πρεπει να φωτογραφιζουμε το αυτοκίνητο μας κάθε μέρα??

Εγω δεν μπορώ μνα καταλάβω τους ανθρώπους που έχουν ασφάλεια και δεν κάνουν δήλωση... στην δική μου περίπτωση ευτυχως το κόστος είναι ένας προφυλακτήρας,

Συνηθως οι πιο πολλες σοβαρες ασφαλιστικες εχουν καλυψη για 2 τροχαια σε 12 μηνες και δεν αυξανουν τα ασφαλιστρα 

Μετα νομιζω ειναι 10% επι του βασικου ετησιου ασφαλιστρου 

Τα πιο πανω δεν ειναι υποχρεωτικα απο τον νομο .

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, johnlefak είπε

Για τα δύο πρώτα ατυχήματα τον χρόνο δεν έχει και καμία επίπτωση φαντάσου. Απλά έχουν κάλλο στον εγκέφαλο. Ενσυναίσθηση μηδέν.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Insane84 είπε

Για τα δύο πρώτα ατυχήματα τον χρόνο δεν έχει και καμία επίπτωση φαντάσου. Απλά έχουν κάλλο στον εγκέφαλο. Ενσυναίσθηση μηδέν.

Αυτο αν το περιλαμβανει το ασφαληστηριο . Συνηθως ναι αλλα οχι απαραιτητα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...