Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα φίλοι, στις αρχές Αυγούστου με χτύπησαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου μου, ημουν σταματημένος σε κόκκινο φανάρι και μπούμ!

Αμέσως κατεβήκαμε και οι δύο οδηγοί βγάλαμε φωτός και ο υπαίτιος είπε οτι θα κανει δήλωση καθώτι η ασφαλιστική του δεν είναι στον φιλικό διακανονισμό. Εγώ έκανα αμεσως μεσω τηλ δήλωση έστειλα φωτός και στοιχεία και άνοιξε ο φάκελος. Μετα απο έναν μήνα και πολλα τηλ στην ασφαλιστική και στον ίδιο τον υπάιτιο  του μου είπαν ότι έκανε δήλωση και κανονίσαμε και ραντεβου με τον εμπειρογνώμονα στο συνεργείο υ και και μετ επισκευαστηκε το αυτοκίνητο.

Προχθές λοιπόν το πρωί με καλεσε ο φαναρτζής ότι έστειλε τα τιμολόγια στην ασφαλιστική και του τα αρνηθηκαν καθώς δεν έχει γίνει δήλωση απο τον πελάτη τους..... Κάλεσε και εγω και πήρα την ίδια απαντηση, στην συνέχεια κάλεσα τον ασφαλιστή του υπάιτιου και τον ενημέρωσα για το τι έχει συμβεί. 

Έχουν περάσει δύο ημέρες και δεν έχω νεα του, πως μπορώ να προχωρήσω απο εδω και πέρα? Να συμπληρώσω εδω οτι έχω φωτογραφίες τον οχημάτων και εμφανίζεται και ο υπαίτιος σε αυτες....  

Επεξ/σία από johnlefak
Δημοσ.

Αυτό το "ΟΚ άστο πάνω μου, θα κάνω ότι χρειάζεται, μην ανησυχείς" των υπαίτιων, είναι το πιο αναμενόμενο Fail που μπορεί να υπάρξει!!!! χαχαχαχα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Φοβαμαι οτι αν δεν εκανε δηλωση μονο δικαστικως θα βρεις το δικιο σου .

Τον  πηρες τηλεφωνο αν εχει κανει ?

τον είχα παρει αρκετες ημερες μετα το ατύχημα και επικαλέστηκε λόγους υγείας του παιδιού του, και οτι θα έκανε.

Εχθές που τον καλούσα δεν απάντησε...

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, johnlefak είπε

καλημέρα φίλοι, στις αρχές Αυγούστου με χτύπησαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου μου, ημουν σταματημένος σε κόκκινο φανάρι και μπούμ!

Αμέσως κατεβήκαμε και οι δύο οδηγοί βγάλαμε φωτός και ο υπαίτιος είπε οτι θα κανει δήλωση καθώτι η ασφαλιστική του δεν είναι στον φιλικό διακανονισμό. Εγώ έκανα αμεσως μεσω τηλ δήλωση έστειλα φωτός και στοιχεία και άνοιξε ο φάκελος. Μετα απο έναν μήνα και πολλα τηλ στην ασφαλιστική και στον ίδιο τον υπάιτιο  του μου είπαν ότι έκανε δήλωση και κανονίσαμε και ραντεβου με τον εμπειρογνώμονα στο συνεργείο υ και και μετ επισκευαστηκε το αυτοκίνητο.

Προχθές λοιπόν το πρωί με καλεσε ο φαναρτζής ότι έστειλε τα τιμολόγια στην ασφαλιστική και του τα αρνηθηκαν καθώς δεν έχει γίνει δήλωση απο τον πελάτη τους..... Κάλεσε και εγω και πήρα την ίδια απαντηση, στην συνέχεια κάλεσα τον ασφαλιστή του υπάιτιου και τον ενημέρωσα για το τι έχει συμβεί. 

Έχουν περάσει δύο ημέρες και δεν έχω νεα του, πως μπορώ να προχωρήσω απο εδω και πέρα? Να συμπληρώσω εδω οτι έχω φωτογραφίες τον οχημάτων και εμφανίζεται και ο υπαίτιος σε αυτες....  

Λαθος διαδικασια ακολουθησες, επρεπε να καλεσεις την ασφαλιστικη να έρθει στο σημείο να κανει την καταγραφη.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnlefak είπε

κατι δεν ειναι σωστο. αφου ηρθε εμπειρογνωμονας της υπαιτιας ασφαλιστικης δεν ειχε αριθμο φακελου ? δεν τον ξερεις? εδωσες στην υπαιτια τον αριθμο φακελου που ανοιξαν οι ιδιοι και αρνηθηκαν οτι υπαρχει?

55 λεπτά πριν, johnlefak είπε

τον είχα παρει αρκετες ημερες μετα το ατύχημα και επικαλέστηκε λόγους υγείας του παιδιού του, και οτι θα έκανε.

Εχθές που τον καλούσα δεν απάντησε...

Για να γνωριζεις για την επομενη φορα "δηλωση" ως αναιτιος με τα στοιχεια του υπαιτιου μπορεις να κανεις και στην υπαιτια ασφαλιστικη. Ειναι υποχρεωμενη να ανοιξει φακελο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε κάθε ατύχημα καλούμε πάντα την τροχαία να γίνει καταγραφή του συμβάντος. Το άστο πάνω μου είναι τρίχες κατσαρές. 
Με το Peugeot ήμουν σταματημένος στο φανάρι και εμένα μου την έπεσε ο άλλος από πίσω με κατηγορούσε μου ζητούσε να αναλάβω εγώ τη ζημιά πλήρως. Του λέω έχεις δίκαιο σε όλα. Μισό να πάρω το 100. Φώναζε τσίριζε, πήρα το χαρτί, πήγα αντιπροσωπεία και όλα έληξαν γρήγορα και εύκολα.

Επεξ/σία από tilaverboy
  • Like 2
Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντησεις σας,

μολις μιλησα με την ασφαλίστρια και έχει συμβεί το εξής,

ο τύπος ειχε πάρει (δεν είχε γίνει η μεταβίβαση) απο μαντρα το αυτοκινητο 3 ημερες πρίν, χρειαζοταν οπωσδηποτε αυτοκινητο για ενα θεμα υγειας που ειχε το παιδι του, το αυτοκίνητο ήταν όμως ασφαλισμένο στον προηγούμενο ιδιοκτήτη, ήρθα σε συννενόηση με τον μαντρα και είπε οτι θα κάνει αυτός την δήλωση....

τι να πω έπεσα στην περίπτωση...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, etheo είπε

Τροχαία κάλεσες για να καταγράψει το συμβάν ? 

Δεν ασχολειτε η τροχαια πλεον με τέτοιες μικροσυγκρουσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω και εγώ παρόμοιο θέμα με ασφαλιστική. Πέρασε το στοπ ένας και με τράκαρε. Συμφώνησε κατευθείαν ότι φταίει και φώναξα την ασφάλεια μου που έκανε καταγραφή, στην οποία υπέγραψε ότι φταίει κιόλας. Είπαμε να το πάμε με φιλικό διακανονισμό.

Μετά από κάποιες μέρες μου ήρθε μήνυμα ότι δεν έκανε δήλωση αυτός στην δική του ασφάλεια. Το καλό είναι ότι τον πήρα τηλέφωνο (και την ασφάλεια του, και τον ασφαλιστή του και αυτόν) και ευτυχώς την έκανε και μου ζήτησε και συγνώμη που το αμέλησε.

Το θέμα μου τώρα όμως είναι ότι η ασφάλεια του αμφισβητεί το μέγεθος τη ζημιά και άμα έγινε από αυτό το τροχαίο, το οποίο να πω ότι με τσαντίζει περισσότερο και όχι τόσο τα λεφτά. Γιατί ουσιαστικά και με χτύπησαν, και εγώ είμαι που ταλαιπωρούμε... και κερατάς και δαρμένος. Τέσπα, το τρέχω νομικά πλέον και βλέπουμε.

Επεξ/σία από nick_souvlaki
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μια χαρα ερχεται αρκει να εχεις υπομονη 

"Εσύ" ως θύμα θα έχεις υπομονή,ο φταίχτης θα κοιτάει να την κοπανήσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...