geomrk Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, έχω Vodafone καρτοσυμβολαιο που λήγει καπου την ανοιξη δεν θυμαμαι(2 χρονια ήταν) και θελω καπως να το ληξω χωρις να πληρωσω την ρητρα για να παω σε Cosmote(έχει και η Vodafone ιδια προσφορα αλλα με βολευει κοσμοτε λογω σηματος) απεριοριστα με την προσφορα στο Black friday που θα βαλει. Ξερετε αν υπαρχει καποιος τροπος-δικαιολογια να επικαλεστω;; Edit: επικαλέστηκα θέμα σήματος(που έχω θεμα ούτως ή άλλως λόγω pixel 6 και όλως τυχαίως υπάρχει προβλημα και στη περιοχή) και μου πρόσφεραν δωρεάν λήξη συμβολαίου Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από geomrk Ενημέρωση θέματος
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 39 λεπτά πριν, geomrk είπε Καλημέρα, έχω Vodafone καρτοσυμβολαιο που λήγει καπου την ανοιξη δεν θυμαμαι(2 χρονια ήταν) και θελω καπως να το ληξω χωρις να πληρωσω την ρητρα για να παω σε Cosmote(έχει και η Vodafone ιδια προσφορα αλλα με βολευει κοσμοτε λογω σηματος) απεριοριστα με την προσφορα στο Black friday που θα βαλει. Ξερετε αν υπαρχει καποιος τροπος-δικαιολογια να επικαλεστω;; Όχι, η πληρώνεις τη ρήτρα η περιμένεις να λήξει το συμβόλαιο σου 1
geomrk Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Inuyasha είπε Όχι, η πληρώνεις τη ρήτρα η περιμένεις να λήξει το συμβόλαιο σου Κιόμως. Δες την επεξεργασία που εκανα
pluss Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τυχερός είσαι, καθώς πριν μερικές μέρες βγήκε η εξής ανακοίνωση. Έτσι, μπορείς να κάνεις φορητότητα στον πάροχο που θες και να επικαλεστείς την συγκεκριμένη ανακοίνωση για να φύγεις αζημίως από τη Vodafone χωρίς πολλά-πολλά. Εκμεταλλεύσου το. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2022 από pluss
geomrk Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 13 ώρες πριν, pluss είπε Τυχερός είσαι, καθώς πριν μερικές μέρες βγήκε η εξής ανακοίνωση. Έτσι, μπορείς να κάνεις φορητότητα στον πάροχο που θες και να επικαλεστείς την συγκεκριμένη ανακοίνωση για να φύγεις αζημίως από τη Vodafone χωρίς πολλά-πολλά. Εκμεταλλεύσου το. Ημουν ενημερος για αυτο,αλλα μπορει να ισχυσει η ακυρωση απο 1/12 οπου θα ξεκινησουν και οι αλλαγες. Εγω ηθελα αμεσα για να προλαβω την προσφορα που θα βαλει black friday η Cosmote με τα απεριοριστα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα