elenita^ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 καλημέρα! Έχω πάει σε αρκετούς γιατρούς για τα δοντάκια του κουνελιού. Μήπως κάποιος από εσάς έχει κάποια εμπειρία ανάλογη με το κουνελάκι του...🐰
tliako Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Animal Medical Center στο Νέο Ψυχικό έχουν εξειδικευμένη γιατρό για κουνέλια αλλά και "αλμυρό" τιμοκατάλογο. 1 1
GeG Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Τι ακριβώς έχει παθει; ρωτάω να ξέρω γιατί είμαι αρχάριος ακόμα με το ζωάκι. 1
elenita^ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκριση!!! Ευχαριστώ tliako για το νέο Ψυχικό !! GeG έχεις αγοράσει κουνελάκι?? Δυστυχώς τα κουνελάκια όσο μεγαλώνουν μεγαλώνουν και τα δοντάκια τους και πρέπει να πηγαίνουμε σε γιατρό (ειδικό για κουνέλια) ή για να τροχίζει ή για να κόβει ή ακόμα και να τα αφαιρεί... Το κουνελάκι μου δυστυχώς πέθανε το απόγευμα , το είχαμε 6-7 χρόνια Μεγάλη απώλεια για όλη την οικογένεια!!!! Εάν θέλετε οποιαδήποτε πληροφορία (από την εμπειρία μας με το κουνελάκι) ευχαρίστως να σας βοηθήσω!!!! καληνύχτα!☹️ 8
washcloud Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Την συμπάθειά μου για την απώλεια, αλλά να ρωτήσω, τα δόντια είχαν κάποια σχέση με αυτή....; 1
elenita^ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 καλημέρα! σ' ευχαριστώ washcloud !🧡 Πιστεύω πως ναι δυστυχώς... Ήταν μέλος της οικογένειάς μας ... είναι πολύ δύσκολη απώλεια για όλους! (γράφω και κλαίω) όποιος έχει ζωάκι με καταλαβαίνει...🐾 2
GeG Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Εμένα μου έχει ρημάξει το σπίτι αλλά και παλι με την πρώτη ευκαιρία θα το πειραξω, θα κάτσω δίπλα του να το κοιτάω. Έχει γίνει όντως μέλος, νομίζω μας έχει μάθει δηλαδή. Αυτό με δόντια του δεν το ηξερα, παντως συνέχεια δαγκώνει ότι βρεί, ειδικά σκληρά αντικείμενα και όχι για να τα φάει αλλά νομίζω το κάνει για τα δόντια του. Είναι πολλα ακόμα που δεν ξέρουμε γιατί τα κάνει ή τι πρεπει να του έχουμε σαν βασικά υλικά για την σωστή διαβίωση του, το τελευταίο αν θα μπορουσες να πεις δυο πραματα έστω σε προσωπικο μήνυμα, λυπάμαι για την απώλεια σας. 1
elenita^ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Αχ μωρέ το γλυκούλι!! Μακάρι να το είχα και εγώ και ας μου ρήμαζε το σπίτι!! Καλώδια δεν αφήναμε κάτω στο πάτωμα... μας έτρωγε τις γόμες, τις παντόφλες... Θέλει οπωσδήποτε ξερά χόρτα και φρέσκα. Τα πολλά φρέσκα όμως τους φέρνουν διάρροια. Από φρούτα τους αρέσει η μπανάνα , εγώ του έβαζα από το πορτοκάλι (όταν έστυβα) το περίσσευμα πάνω από τον αποχυμωτή (του άρεσε). Όταν ήταν πιο μικρός του άρεσαν πολύ τα στραγάλια (τα αφράτα). αρσενικό ή θηλυκό είναι το δικό σας? πόσο είναι σε ηλικία? Έχουμε πάει και σε γιατρούς εάν θες να σου πω την εμπειρία μας... ότι θες μπορείς να με ρωτήσεις...
GeG Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, elenita^ είπε Αχ μωρέ το γλυκούλι!! Μακάρι να το είχα και εγώ και ας μου ρήμαζε το σπίτι!! Καλώδια δεν αφήναμε κάτω στο πάτωμα... μας έτρωγε τις γόμες, τις παντόφλες... Θέλει οπωσδήποτε ξερά χόρτα και φρέσκα. Τα πολλά φρέσκα όμως τους φέρνουν διάρροια. Από φρούτα τους αρέσει η μπανάνα , εγώ του έβαζα από το πορτοκάλι (όταν έστυβα) το περίσσευμα πάνω από τον αποχυμωτή (του άρεσε). Όταν ήταν πιο μικρός του άρεσαν πολύ τα στραγάλια (τα αφράτα). αρσενικό ή θηλυκό είναι το δικό σας? πόσο είναι σε ηλικία? Έχουμε πάει και σε γιατρούς εάν θες να σου πω την εμπειρία μας... ότι θες μπορείς να με ρωτήσεις... Αρσενικό, πρεπει να είναι γυρο στον χρόνο πλεον. Πολυ πιθανο να σου στείλω προσωπικο για μελλοντικές απορίες, σε ευχαριστώ. 1
elenita^ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 OK! και το δικό μας αρσενικό ήταν πολύ χαδιάρης και μας έγλυφε σαν σκυλάκι (έτσι τον ξεχωρίσαμε από τα άλλα κουνελάκια στο κλουβάκι όταν τον αγοράσαμε, από το χρώμα του και ότι μας έγλυψε πριν τον αγοράσουμε) Να το αγαπάτε το κουνελάκι σας !!!! είναι πολύ γλυκά και ησυχα ζωάκια! 1
SilentVoice Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Spoiler Πάντως εμένα η γιαγιά μου, μια εποχή είχε φτάσει να έχει κοντά στα 80 κουνέλια! Το κουνέλι στιφάδο ήταν στάνταρ γευμα στο σπίτι μας , μια φορά τον μήνα ή τις δύο εβδομάδες. Οταν ήμουν μικρός, είχαμε και εμείς δύο κουνελάκια μια εποχή σπίτι μας, ώσπου είχαν μεγαλώσει αρκετά και το καθάρισμα ήταν πολύ δύσκολο, γιατι γέμιζαν το μπαλκόνι συνέχεια. Το τέλειο ήταν όμως οτι χοροπήδαγαν και έκαναν κύκλους γύρω απο τα πόδια μας. Αυτά για το Μπλα Μπλά. 1
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 ...πολύ άκυρο (για να μην πω τίποτ' άλλο), αδερφέ, να γράφεις "για συνταγές", όταν ο άλλος έχει τον πόνο του... @elenita^ Kουράγιο κορίτσι, καθώς δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις...Είναι δυστυχώς μεγάλο το βάρος να φροντίζεις ζωάκια, γι' αυτό και πρέπει να "πείσεις" τον εαυτό σου να "αποστασιοποιηθεί" όσο γίνεται (...που δεν γίνεται, αλλά λέμε....) ψυχικά, και περισσότερο να σε βλέπεις ως "φροντιστή" (για να μην πω "υπηρέτη" τους), και πάνω απ' όλα να βάζεις την ανάγκη που έχουν από εσένα για φροντίδα, και να μην υπολογίζεις το δικό σου ψυχικό κόστος όταν κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα... Καλή δύναμη, καλή συνέχεια.... 1
elenita^ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Σ'ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου washcloud! Όταν έχεις ζωάκι είναι πλέον μέρος της ζωής σου και της καθημερινότητάς σου και σε πονάει πολύ όταν φεύγει! 😞🤧 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα