Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ. Καλημέρα μάλλον,

Εδώ και 2 χρόνια ταλαιπωριέμαι με ένα air condition μάρκας toyotomi ( εδώ οι ιάπωνες δεν τα πήγαν και τόσο καλά ) σχετικά καινούριο, αγορασμένο το 2016 νομίζω inverter. Το 2020 λοιπόν δεν έβγαζε ούτε ζεστό ούτε κρύο, επειδή γενικώς ασχολούμαι με πολλά πράγματα, λέω άντε ας το ανοιξώ να ρίξω μια ματιά. Δε βρήκα κάτι το τρομερό μόνο 2 πυκνωτές τεράστιους πάνω στην πλακέτα της εξωτερικής μονάδας τους οποίου και άλλαξα. Δούλεψε όλα καλά. Ένα χρόνο μετά λοιπόν είχα το εξής θέμα:

Δεν μου γύριζε στο ζεστό, δεν έβγαζε ζεστό αέρα. Νέκρα, εκεί που έκανε defrost στο τέλος έπιαναν όλα τα λαμπάκια και αναβόσβηναν και δεν ανταποκρινόταν ούτε το τηλεχειρηστήριο, έπρεπε να το κλείσω από το πίνακα. Προσπάθησα να ρίξω μία ματία στη πλακέτα, έλεγξα κάτι ρελέ και λοιπά, τίποτα. Αποφασίσα να στείλω τη πλακέτα φέτος, την εξωτερική άλλα και την εσωτερική στην Αθήνα σε έναν τεχνικό να ρίξει μία ματιά. Ο τύπος είπε οτι άλλαξε κάτι λέει και είναι τώρα εντάξει. Πράγματι, τις βάζω, το συναρμολογώ και όντως δούλεψε. 5 ώρες μετά ενώ είναι κλειστό, έτσι ξαφνικά έπιασαν πάλι τα λαμπάκια να αναβοσβήνουν χωρίς ανταπόκριση από το χειρηστήριο. Το ξανά επαναφέρω, δούλεψε για μισή ώρα στο ζεστό και μετά από λίγο σβήνει πάλι και αναβοσβήνον τα φωτάκια. Για πείτε μου ρε παιδιά, που πάει το μυαλό σας με αυτό το ρημάδι που έμπλεξα; ξέρω.. έπρεπε να πάρω καινούριο, άλλα είμαι και πεισματάρης το λυπάμαι..

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...