Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

ειμαι 25 χρόνων και ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάπου κάτι να κάνω κάποιες δωρεάν σπουδές 

έδωσα 2 φορεσ Αποτυχημένα πανελλήνιες και εχω πάει σε διεκ αλλά χάνω την βεκ λόγω προθεσμίας πρακτικής άσκησης(είχα ξεκινήσει μετά με βρήκε η 1η καραντίνα μετά οικογενειακά θέματα και μετά η 2η καραντίνα και τώρα εργάζομαι για να επιβιώσω και με το πρόγραμμα της δουλειάς δεν βρίσκω πρακτική )

ειδα στο εαπ ενδιαφέροντα προγράμματα αλλά δυστυχώς χρήματα δεν παίζουν 

ξέρει κάποιος αν γίνονται κάπου προγράμματα με πτυχίο δωρεάν ;έστω και στα αγγλικά ;

κάπως να πάρω ένα χαρτί ρε παιδί μου 

Δημοσ.

Δωρεάν σπουδές για μπάτσελορ δεν υπάρχει εκτός εάν δώσεις πανελλήνιες και μπεις σε μία σχολή. Εάν δουλεύεις ταυτόχρονα μπορείς να πας σε εσπερινό ΕΠΑΛ δύο χρόνια απο τμήμα οικονομικών που είναι ΠΑΡΑ πολύ εύκολο να μπεις. 

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Kriiis είπε

Καλησπέρα 

ειμαι 25 χρόνων και ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάπου κάτι να κάνω κάποιες δωρεάν σπουδές 

έδωσα 2 φορεσ Αποτυχημένα πανελλήνιες και εχω πάει σε διεκ αλλά χάνω την βεκ λόγω προθεσμίας πρακτικής άσκησης(είχα ξεκινήσει μετά με βρήκε η 1η καραντίνα μετά οικογενειακά θέματα και μετά η 2η καραντίνα και τώρα εργάζομαι για να επιβιώσω και με το πρόγραμμα της δουλειάς δεν βρίσκω πρακτική )

ειδα στο εαπ ενδιαφέροντα προγράμματα αλλά δυστυχώς χρήματα δεν παίζουν 

ξέρει κάποιος αν γίνονται κάπου προγράμματα με πτυχίο δωρεάν ;έστω και στα αγγλικά ;

κάπως να πάρω ένα χαρτί ρε παιδί μου 

Σε τι τομέα θα σου άρεσε να σπουδάσεις ? Ασχέτως το τι προσπάθεια θα πρέπει να επιβάλλεις. 

Δημοσ.

Ξαναδωσε πανελληνιες. Κατσε στρωσου σοβαρα, διαβασε, και θα περασεις εκει οπου θελεις. Αν δεν υπαρχουν χρηματα για φροντιστηριο, ψαξου για κοινωνικο φροντιστηριο στη περιοχη σου. Τετοια εποχη βεβαια επειδη ειναι λιγο αργα, ισως να ειναι ανεφικτο αλλα αξιζει μια προσπαθεια.

Το να παρεις ενα χαρτι απλα για να εχεις ενα χαρτι μη το προσπαθησεις καν, θα χαραμισεις κι αλλα χρονια απ'τη ζωη σου κυνηγωντας ενα οτι νανε πτυχιο. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...