Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Δεν εχω βαλει ποτε απο εκει παρολο που μενω κοντα. Και εγω δεν εχω βαλει ποτε αν και κυκλοφορω τριγυρω πολυ. Γενικα προσπαθω να πηγαινω σε γνωστα πρατηρια απο ταξιτζιδες και αυτα που παει η οικογενεια εδω και παρα πολλα χρονια χωρις προβληματα. Αν χρειαστω να εφοδιαστω σε ακυρο παω σε πιο "μεγαλες" μαρκες και παντα συμβουλευομαι κριτικες σε gmaps & fuelgr
Ntinaras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Και εγω δεν εχω βαλει ποτε αν και κυκλοφορω τριγυρω πολυ. Γενικα προσπαθω να πηγαινω σε γνωστα πρατηρια απο ταξιτζιδες και αυτα που παει η οικογενεια εδω και παρα πολλα χρονια χωρις προβληματα. Αν χρειαστω να εφοδιαστω σε ακυρο παω σε πιο "μεγαλες" μαρκες και παντα συμβουλευομαι κριτικες σε gmaps & fuelgr Περασα παλι τωρα, και του ξηλωσανε το καμουφλαζ που ειχε βαλει για να μη φαινεται το "κλειστο λογω νοθειας" 3
lector Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, Ntinaras είπε Περασα παλι τωρα, και του ξηλωσανε το καμουφλαζ που ειχε βαλει για να μη φαινεται το "κλειστο λογω νοθειας" Ακομα και τις πινακιδες του ΣΔΟΕ πηγε να νοθευσει δηλαδη.
Nabuko Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Πήγε να βάλει βενζίνη σε ΙΧ που χωράει 54 λίτρα και του το γέμισαν με 63 Tου απάντησαν σε 15 μέρες ότι έγινε έλεγχος στην αντλία και δεν βρέθηκε καμία παράβαση. 1 1 1
adi32 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Στις 13/9/2024 στις 10:03 ΠΜ, Ntinaras είπε Αυτο ειναι 100%. Περασα προχτες και ειχε γεμισει με ναυλον ολη τη προσοψη, και εγραφε κλειστο λογω ανακαινισης. https://www.google.com/maps/place/Mobil+E.E./@37.908979,23.7474523,54m/data=!3m1!1e3!4m8!3m7!1s0x14a1bf784774748f:0xe88797b733bf2c5e!8m2!3d37.9088674!4d23.7473742!9m1!1b1!16s%2Fg%2F11gydgqyyp?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MDkxMC4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D Ναι αυτο ειναι το εχουν πει και αλλου Mobil υπαρχει πλεον? Μονο εκει εχω δει
Klausx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Στις 12/9/2024 στις 8:42 ΜΜ, Nabuko είπε Όχι. Η ΑΑΔΕ στην ιστοσελίδα της δεν τα έχουν δημοσιοποιήσει ακόμα τα στοιχεία. Έχουν μια έξτρα φωτό, αν μπορείς να καταλάβεις εταιρία. Στις 12/9/2024 στις 10:27 ΜΜ, Neptu είπε καλά με τέτοιο ποσοστό νοθείας δε κάνει μπαμ; Τα λαμπάκια θα αρχίζουν να ανάβουν το ένα μετά το άλλο στο αυτοκίνητα; Άδικο έχω; Θέμα χρόνου να πέσουν καταγγελίες και να τον πιάσουν. Επίσης ας μου εξηγήσει κάποιος με ποια λογική από τη στιγμή που έχει αποδειχθεί η κομπίνα δε δημοσιεύονται τα στοιχεία και οι φωτογραφίες είναι θολές; Μη παρεξηγηθούν τα λαμόγια; Προσωπικά δεδομένα και έτσι...; Μέχρι και το όνομα κλεμμένο Mobll με δύο L.... 1
xenkato Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Παντως ορισμενοι το χρειαζονται το ξυλοφορτωμα.. παρομοιο περιστατικό στην Λευκαδα προ ετών κ ο ιδιοκτητης εμεινε 2 μηνες στο νοσοκομειο.. κ φυσικά εξαφανιστηκε μετα..
Ntinaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Στις 13/9/2024 στις 7:31 ΜΜ, Ntinaras είπε Περασα παλι τωρα, και του ξηλωσανε το καμουφλαζ που ειχε βαλει για να μη φαινεται το "κλειστο λογω νοθειας" Τα ξαναεβαλε... 3
Neptu Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Πήγε να βάλει βενζίνη σε ΙΧ που χωράει 54 λίτρα και του το γέμισαν με 63 Tου απάντησαν σε 15 μέρες ότι έγινε έλεγχος στην αντλία και δεν βρέθηκε καμία παράβαση. 9 λίτρα παραπάνω και όχι 15. Προφανώς εννοεί ότι είχε ήδη κάπου στα ~6 λίτρα μέσα και πήρε άλλα 63, σύνολο ~69 λίτρα
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Tου απάντησαν σε 15 μέρες ότι έγινε έλεγχος στην αντλία και δεν βρέθηκε καμία παράβαση. Όχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό, αλλά ουσιαστικά είναι σα να λένε κλέψτε όσο θέλετε, μέχρι να σας κάνουμε έλεγχο θα προλάβετε να γίνετε νόμιμοι. 1
adi32 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Στις 13/9/2024 στις 7:31 ΜΜ, Ntinaras είπε Περασα παλι τωρα, και του ξηλωσανε το καμουφλαζ που ειχε βαλει για να μη φαινεται το "κλειστο λογω νοθειας" Εκεί δε βάζεις βενζίνη ποτέ. Αυτό φαινόταν ότι είναι μαϊμού εντελώς. Μόνο από εταιρικά εδώ και 2 χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα