Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Δεν εχω βαλει ποτε απο εκει παρολο που μενω κοντα. Και εγω δεν εχω βαλει ποτε αν και κυκλοφορω τριγυρω πολυ. Γενικα προσπαθω να πηγαινω σε γνωστα πρατηρια απο ταξιτζιδες και αυτα που παει η οικογενεια εδω και παρα πολλα χρονια χωρις προβληματα. Αν χρειαστω να εφοδιαστω σε ακυρο παω σε πιο "μεγαλες" μαρκες και παντα συμβουλευομαι κριτικες σε gmaps & fuelgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Και εγω δεν εχω βαλει ποτε αν και κυκλοφορω τριγυρω πολυ. Γενικα προσπαθω να πηγαινω σε γνωστα πρατηρια απο ταξιτζιδες και αυτα που παει η οικογενεια εδω και παρα πολλα χρονια χωρις προβληματα. Αν χρειαστω να εφοδιαστω σε ακυρο παω σε πιο "μεγαλες" μαρκες και παντα συμβουλευομαι κριτικες σε gmaps & fuelgr Περασα παλι τωρα, και του ξηλωσανε το καμουφλαζ που ειχε βαλει για να μη φαινεται το "κλειστο λογω νοθειας" 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, Ntinaras είπε Περασα παλι τωρα, και του ξηλωσανε το καμουφλαζ που ειχε βαλει για να μη φαινεται το "κλειστο λογω νοθειας" Ακομα και τις πινακιδες του ΣΔΟΕ πηγε να νοθευσει δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Πήγε να βάλει βενζίνη σε ΙΧ που χωράει 54 λίτρα και του το γέμισαν με 63 Tου απάντησαν σε 15 μέρες ότι έγινε έλεγχος στην αντλία και δεν βρέθηκε καμία παράβαση. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Στις 13/9/2024 στις 10:03 ΠΜ, Ntinaras είπε Αυτο ειναι 100%. Περασα προχτες και ειχε γεμισει με ναυλον ολη τη προσοψη, και εγραφε κλειστο λογω ανακαινισης. https://www.google.com/maps/place/Mobil+E.E./@37.908979,23.7474523,54m/data=!3m1!1e3!4m8!3m7!1s0x14a1bf784774748f:0xe88797b733bf2c5e!8m2!3d37.9088674!4d23.7473742!9m1!1b1!16s%2Fg%2F11gydgqyyp?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MDkxMC4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D Ναι αυτο ειναι το εχουν πει και αλλου Mobil υπαρχει πλεον? Μονο εκει εχω δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Στις 12/9/2024 στις 8:42 ΜΜ, Nabuko είπε Όχι. Η ΑΑΔΕ στην ιστοσελίδα της δεν τα έχουν δημοσιοποιήσει ακόμα τα στοιχεία. Έχουν μια έξτρα φωτό, αν μπορείς να καταλάβεις εταιρία. Στις 12/9/2024 στις 10:27 ΜΜ, Neptu είπε καλά με τέτοιο ποσοστό νοθείας δε κάνει μπαμ; Τα λαμπάκια θα αρχίζουν να ανάβουν το ένα μετά το άλλο στο αυτοκίνητα; Άδικο έχω; Θέμα χρόνου να πέσουν καταγγελίες και να τον πιάσουν. Επίσης ας μου εξηγήσει κάποιος με ποια λογική από τη στιγμή που έχει αποδειχθεί η κομπίνα δε δημοσιεύονται τα στοιχεία και οι φωτογραφίες είναι θολές; Μη παρεξηγηθούν τα λαμόγια; Προσωπικά δεδομένα και έτσι...; Μέχρι και το όνομα κλεμμένο Mobll με δύο L.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenkato Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Παντως ορισμενοι το χρειαζονται το ξυλοφορτωμα.. παρομοιο περιστατικό στην Λευκαδα προ ετών κ ο ιδιοκτητης εμεινε 2 μηνες στο νοσοκομειο.. κ φυσικά εξαφανιστηκε μετα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Στις 13/9/2024 στις 7:31 ΜΜ, Ntinaras είπε Περασα παλι τωρα, και του ξηλωσανε το καμουφλαζ που ειχε βαλει για να μη φαινεται το "κλειστο λογω νοθειας" Τα ξαναεβαλε... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Πήγε να βάλει βενζίνη σε ΙΧ που χωράει 54 λίτρα και του το γέμισαν με 63 Tου απάντησαν σε 15 μέρες ότι έγινε έλεγχος στην αντλία και δεν βρέθηκε καμία παράβαση. 9 λίτρα παραπάνω και όχι 15. Προφανώς εννοεί ότι είχε ήδη κάπου στα ~6 λίτρα μέσα και πήρε άλλα 63, σύνολο ~69 λίτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Tου απάντησαν σε 15 μέρες ότι έγινε έλεγχος στην αντλία και δεν βρέθηκε καμία παράβαση. Όχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό, αλλά ουσιαστικά είναι σα να λένε κλέψτε όσο θέλετε, μέχρι να σας κάνουμε έλεγχο θα προλάβετε να γίνετε νόμιμοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Στις 13/9/2024 στις 7:31 ΜΜ, Ntinaras είπε Περασα παλι τωρα, και του ξηλωσανε το καμουφλαζ που ειχε βαλει για να μη φαινεται το "κλειστο λογω νοθειας" Εκεί δε βάζεις βενζίνη ποτέ. Αυτό φαινόταν ότι είναι μαϊμού εντελώς. Μόνο από εταιρικά εδώ και 2 χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα