futureshock Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε γελατε αλλα ετσι ειναι τα πραγματα. Εχουν εναν υπευθυνο πισω και κανει τα κουμαντα. Οπως και αμα ερθει ελεγχος τα κλεινουν ολα. εχουμε εδω στην πολη μου(επαρχια) 2 βενζιναδικα τα οποια τα εχει 1 ατομο, τα οποια κανουν αυτο το πραγμα. Εχω γνωστους που εχουνε δουλεψει . ο τυπος εχει 150 καταγγελιες στο ονομα του και δεν μπορουνε να τον κανουνε τιποτα. Το τελωνειο παει για ελεγχο και δεν βρισκει τιποτα . To google και το fuelgr εχει γεμισει με αρνητικες αξιολογησεις περι κλεψιματος και ποιοτητας καυσιμου. Αλλα ο κοσμος ακομα βαζει γιατι πουλαει 10 λεπτα κατω απο ολο τον νομο. Επεξ/σία 29 Αυγούστου από futureshock 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 30 λεπτά πριν, futureshock είπε To google και το fuelgr εχει γεμισει με αρνητικες αξιολογησεις περι κλεψιματος και ποιοτητας καυσιμου Εγω σε πιστευω , αν οχι για οθονες , αλλά για τηλεχειριστηριο , που εχουν πιασει αρκετους Χωρις διαθεση ειρωνιας, το fuelgr εχει και σχολια? Μονο αστερακια εχω δει . Μηπως δεν το προσεξα , γι αυτο ρωταω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 1 ώρα πριν, futureshock είπε γελατε αλλα ετσι ειναι τα πραγματα. Εχουν εναν υπευθυνο πισω και κανει τα κουμαντα. Οπως και αμα ερθει ελεγχος τα κλεινουν ολα. εχουμε εδω στην πολη μου(επαρχια) 2 βενζιναδικα τα οποια τα εχει 1 ατομο, τα οποια κανουν αυτο το πραγμα. Εχω γνωστους που εχουνε δουλεψει . ο τυπος εχει 150 καταγγελιες στο ονομα του και δεν μπορουνε να τον κανουνε τιποτα. Το τελωνειο παει για ελεγχο και δεν βρισκει τιποτα . To google και το fuelgr εχει γεμισει με αρνητικες αξιολογησεις περι κλεψιματος και ποιοτητας καυσιμου. Αλλα ο κοσμος ακομα βαζει γιατι πουλαει 10 λεπτα κατω απο ολο τον νομο. Aλλο να έχουν τηλεκοντρολ και άλλο να έχουν δωμάτιο με οθονες που τσεκάρουν ποιος γεμίζει.Με τηλεκοντρολ έχουν πιάσει κάμποσους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Στις 18/11/2022 στις 4:58 ΜΜ, washcloud είπε (...βέβαια για να μην λες: ) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου συνεχίστε Δεν σε εμποδιζει κανεις να πας να ζησεις καπου μονος σου και να μη πληρωνεις τιποτα απο φορους. πχ εδω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gl8 Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Το πιθανότερο ένα τηλεχειριστήριο έχει ο υπάλληλος και κάνει την επιλογή πότε θα κλέψει. Με κλέβουν πάντα την ίδια ποσότητα, περίπου 1 λίτρο στα 15. Μάλλον δεν είναι πολύ εξελιγμένο το σύστημά τους, ώστε να μπορούν να επιλέξουν και το πόσο θα κλέψουν.😀 Επεξ/σία 30 Αυγούστου από gl8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2 ώρες πριν, gl8 είπε Το πιθανότερο ένα τηλεχειριστήριο έχει ο υπάλληλος και κάνει την επιλογή πότε θα κλέψει. Με κλέβουν πάντα την ίδια ποσότητα, περίπου 1 λίτρο στα 15. Μάλλον δεν είναι πολύ εξελιγμένο το σύστημά τους, ώστε να μπορούν να επιλέξουν και το πόσο θα κλέψουν.😀 αφου καταλαβες οτι κλεβουν , μην ξαναπας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 17 hours ago, futureshock said: εχουμε εδω στην πολη μου(επαρχια) 2 βενζιναδικα τα οποια τα εχει 1 ατομο, τα οποια κανουν αυτο το πραγμα. Εχω γνωστους που εχουνε δουλεψει . ο τυπος εχει 150 καταγγελιες στο ονομα του και δεν μπορουνε να τον κανουνε τιποτα. Το τελωνειο παει για ελεγχο και δεν βρισκει τιποτα . To google και το fuelgr εχει γεμισει με αρνητικες αξιολογησεις περι κλεψιματος και ποιοτητας καυσιμου. Αλλα ο κοσμος ακομα βαζει γιατι πουλαει 10 λεπτα κατω απο ολο τον νομο. ποια πόλη είναι και ποια βενζινάδικα; εφόσον υπάρχουν τόσες αρνητικές κριτικές δεν υπάρχει λόγος να μην μας το πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gl8 Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 1 ώρα πριν, 2MM είπε αφου καταλαβες οτι κλεβουν , μην ξαναπας Δεν αρκεί, θέλω να τον πιάσουν για να γλιτώσουν κι οι άλλοι. Να δω πώς θα το οργανώσω. Όχι με μία απλή καταγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου να κανουμε μια συναυλια ευαισθητοποιησης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Στις 29/8/2024 στις 9:43 ΜΜ, 2MM είπε Χωρις διαθεση ειρωνιας, το fuelgr εχει και σχολια? Μονο αστερακια εχω δει . Μηπως δεν το προσεξα , γι αυτο ρωταω Το fuelgr οχι αλλα εχει τα αστερακια που βαζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Πλέον το κλέψιμο στην αντλία έχει φτάσει σε ακραίο επίπεδο! Το αυτοκίνητο το έχω 9 χρόνια και πάντα γεμίζω το ρεζερβουάρ ώστε με μια εφαρμογή που περνάω τις μετρήσεις, να βλέπω την μέση κατανάλωση σε κάθε ανεφοδιασμό. Στην Εθνική οδό, ανάλογα την ταχύτητα που κινούμαι, η κατανάλωση κυμαίνεται γύρω στα 8.0-10lt/100Km. Το ντεπόζιτο πέρνει 55lt. Γυρνάω σήμερα απο το χωριό. Συνολικά έχω κάνει 360Km, με χαλαρό ρυθμό στην Ε.Ο, που σημαίνει Μ.Ο 8.5lt/100km. Το επιβεβαιώνει και η ένδειξη στο trip computer. Σταματάω λοιπόν στο βενζινάδικο και έχω δυο στοιχεία: 1. Ο δείκτης είναι σχεδόν στην μέση, που σημαίνει οτι για να γεμίσει χρειάζεται γύρω στα 30lt max 2. Βάση της συνηθισμένης κατανάλωσης, θα έπρεπε να είχα κάψει γύρω στα 30.6lt Συνεπώς τα δυο παραπάνω σενάρια, συμφωνούν. Πόσο μου έβαλε ρε σεις....; 42lt (!!!) 🤬🤬 Η μέση κατανάλωση στην εφαρμογή για αυτό το γέμισμα, εκτοξεύτηκε στα 11,56lt/100Km. Έκανα μανούρα, αλλά άκρη δεν έβγαζα. Αν δεν είχα τα παιδιά μαζί μου και είχα χρόνο, δεν θα πλήρωνα και θα του έλεγα αν είχε θέμα, να φέρει την αστυνομία επιτόπου. Αϊ στα διάλα πια....🤬 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Μεγάλη η συγκεκριμένη διαφορά όντως. Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι γέμισμα με γέμισμα διαφέρει επειδή όταν σκάει η αντλία σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να πάρει 2-3 λίτρα ακόμα μέχρι να ξεχειλίσει. Ακόμα και να έχουν ένα μικρό σφάλμα οι υπολογισμοί σου, είναι γύρω στα 7-8 λίτρα που δε δικαιολογούνται, ούτε από λαιμούς ρεζερβουάρ ούτε από τίποτα. Τουλάχιστον έχουμε καιρό να τα διαβάσουμε κι αυτά. Πάντως νομίζω ότι ειδικά τώρα το καλοκαίρι που γράφουν χιλιόμετρα οι περισσότεροι λόγω διακοπών, εντείνεται το πρόβλημα, ειδικά στην επαρχία. Βλέπουν νέες φάτσες που δύσκολα θα ξαναπεράσουν από εκεί, και σε βαράνε στο κεφάλι. Επειδή κι εγώ γνωρίζω το αυτοκίνητό μου και πάντα γεμίζω, τουλάχιστον σε ένα βενζινάδικο τώρα το καλοκαίρι με δάγκωσαν, αλλά όχι και ~10 λίτρα, είπαμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis11 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Στις 26/10/2022 στις 6:45 ΜΜ, Black Demis είπε Τι να πω και εγώ Το αυτοκίνητο μου είναι 47 λίτρα αν το πας μέχρι τον λαιμό με υπομονή να φιγει ο αέρας το πας 50 λίτρα (δωκιμαστικε μια φορά μετά από αλλαγή αντλίας που είχαμε κάνει και καλού κακού πλήρες άδειασμα και καθάρισμα ντροοζιτου. Που σημαίνει ακόμη και με θαύμα 50 λίτρα με ζωρι χωράνε. Μία μέρα πάω με 1 γραμμή (λαμπάκι ανάβει περίπου όταν έχω μέσα 5 με 6 λίτρα περίπου που σημαίνει ένα 10 12 είχα το λιγότερο. Και που λέτε πάω και λέω γέμισε το.... Να μην πολύ τραβάω έβαλε μέσα 61 λίτρα. Κόντεψα να μαλώσω μου λει αν θες κάλεσε αστυνομία εγώ είμαι οκ, και που κάλεσα τι έγινε? Μια καταγραφή και τέλος Αν θελεις γραψε και αναφορά στην γοογλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Εδώ δείτε!!! 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 26 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε Εδώ δείτε!!! Απατεώνας ολκής.Γεμίζει μπιτόνι και πληρώνει ο πελάτης.Αν είναι υπάλληλος θέλει κρέμασμα.Αν ειναι ιδιοκτήτης θέλει και κάψιμο μαζί με το κρέμασμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα