Προς το περιεχόμενο

Καταγγελία σε βενζινάδικο για κλοπή(;) στην ποσοτητα

geodimis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 ετών πλαστική δεξαμενή έχω,1000 λίτρα έπαιρνε πριν 16 χρόνια,1000 παιρνει και τώρα.Χθες έβαλα,ήταν σχεδόν άδεια,960 λίτρα πήρε.
Πολλοί κλέβουν πολύ,άλλοι λίγο,άλλοι ελάχιστα έως ΣΧΕΔΟΝ καθόλου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, jmmys είπε

16 ετών πλαστική δεξαμενή έχω,1000 λίτρα έπαιρνε πριν 16 χρόνια,1000 παιρνει και τώρα.Χθες έβαλα,ήταν σχεδόν άδεια,960 λίτρα πήρε.
Πολλοί κλέβουν πολύ,άλλοι λίγο,άλλοι ελάχιστα έως ΣΧΕΔΟΝ καθόλου.

Και πώς βρήκες εσύ αυτόν που δεν κλέβει σχεδόν καθόλου; Από στόμα σε στόμα; Να είναι εταιρικό ίσως; Πάιροντας κάθε χρονιά από αλλού και συγκρίνοντας; Κάτι άλλο;

Παιδιά αλλάξτε δεξαμενή. Στην πολυκατοικία που μένω είχε βάλει ο κατασκευαστής μια πλαστική. Από την δεύτερη χρονιά την αλλάξαμε με μια μεταλλική και βρήκαμε τη υγεία μας. Σε μια χρονιά κάνεις απόσβεση.

• Like 1

5 ώρες πριν, washcloud είπε

Και πώς βρήκες εσύ αυτόν που δεν κλέβει σχεδόν καθόλου; Από στόμα σε στόμα; Να είναι εταιρικό ίσως; Πάιροντας κάθε χρονιά από αλλού και συγκρίνοντας; Κάτι άλλο;

Βάζω πανω από 15 χρόνια βενζίνη από εκεί,ακόμα και με σχεδόν άδειο ρεζερβουάρ δεν μπηκαν ποτέ παραπάνω λίτρα από ότι προβλέπει ο κατασκευαστης,

και πετρέλαιο θέρμανσης επισης,

είναι στην γειτονιά μου,τον γνωρίζω προσωπικά.Τωρα αν κλέβει στο πετρέλαιο θέρμανσης ,ειναι τόσο λιγο που δεν το καταλαβαίνω και δεν μπορώ να το αποδείξω.

BP είναι.

Στις 26/10/2022 στις 7:46 ΜΜ, Sakiz105 είπε

αφήνεις το όχημα εκεί και του βγάζεις τα 60 λίτρα να τα πάρει πίσω. Το θέμα είναι να έχεις χρόνο και όρεξη.

χρόνο και όρεξη είχα..... για αυτό και άρχισα να του λέω αυτό και αυτό ειναι κλοπή κλπ δεν πληρώνω φερε εργαλείο να τα βγάλουμε και με το που το λέω λέει, καλώ την αστυνομία..... και την καλεί...... έρχονται σε καμία 30 λεπτά.. λέω εγώ την δίκαια μου εκδοχή αυτός την δικιά του (ότι τόσο χώρεσε) αστυνομία είπε οτι θα γίνει έλεγχος στο πρατήριο και ότι πρέπει να πληρώσω το πόσο για να μην γίνει προσαγωγή στο τμήμα (εμενα σαν κλέφτη που αρνήθηκα να πληρώσω) και αργοτερα αν θέλω κάνω μήνυση και αν αποδειχθεί το αντίθετο θα έχει άλλη εκδοχή
με λίγα λόγια τρύπα στο νερό (το ειχα γραψει και ποιο πριν)

το μονο που μπορούμε να κάνουμε ειναι να πηγαίνουμε στα συγκεκριμένα πρατήρια και τελος

Σε πρατήριο στην Παπανικολή στο τέλος της πριν τη Δούκ. Πλακεντίας, στο οποίο παρεπιπτόντως έβαζα βενζίνη, το έχουν σφραγίσει και έχουν κολλήσει αυτοκόλλητα οτι έγινε παραποίηση των μηχανισμών. Ο ιδιοκτήτης παρόλα αυτά, το εχει κλείσει με πράσινο δίχτυ γύρω γύρω, σαν να κάνει ανακαίνιση, για να μην φαίνονται τα αυτοκόλλητα που αναφέρουν την παραποίηση.

D34309E0-BE94-497B-891E-6699B478BF0F.jpeg.7cd5639a2a8f0099ce1fa63922124354.jpeg

• Thanks 1
  • Sad 2

1 ώρα πριν, G.bar είπε

Σε πρατήριο στην Παπανικολή στο τέλος της πριν τη Δούκ. Πλακεντίας, στο οποίο παρεπιπτόντως έβαζα βενζίνη, το έχουν σφραγίσει και έχουν κολλήσει αυτοκόλλητα οτι έγινε παραποίηση των μηχανισμών. Ο ιδιοκτήτης παρόλα αυτά, το εχει κλείσει με πράσινο δίχτυ γύρω γύρω, σαν να κάνει ανακαίνιση, για να μην φαίνονται τα αυτοκόλλητα που αναφέρουν την παραποίηση.

Αναπτηρα δεν εχεις?

• Like 1

1 ώρα πριν, G.bar είπε

Εκεί έβαζες; 
Πρέπει να έχει κάνει ρεκόρ προστίμων και σε αυτό και στο άλλο βενζινάδικο που έχει στην Ε. Αντιστάσεως.
Για να συνεχίζει απτόητος σημαίνει πως τα παράνομα κέρδη υπερκαλύπτουν τα πρόστιμα.

40 λεπτά πριν, Mhdenistis είπε

Ο Ασμάτογλου ακούγεται ότι είναι το πιο έντιμο βενζινάδικο, Κλεισθένους, Γέρακας και στην ποιότητα και στην τιμή.

χμ...

"ακούγεται"...

Έχω σταματήσει πολλά χρόνια γιατί σε βενζίνη έβαζε λίγο πάνω από το ονομαστικό μέγεθος και σε πετρέλαιο θέρμανσης περίπου λιγότερο... Τώρα μετά τι έγινε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Mhdenistis είπε

Ο Ασμάτογλου ακούγεται ότι είναι το πιο έντιμο βενζινάδικο, Κλεισθένους, Γέρακας και στην ποιότητα και στην τιμή.

Στο θερμανσης ακουσα απο το κυκλο μου οτι κλεβει σε ποσοτητα και προτιμησα μια αλλη ΕΚΟ και οντως σε πλαστικη δεξαμενη μπηκε οσο επρεπε συμφωνα και με τη σημανση της.

Βενζινη ομως απο εκει(Ασματογλου) βαζω στη μηχανη σταθερα. Δεν εχω δει κατι περιεργο απο αποψη ποιοτητας και σε ποσοτητα ειναι οκ. Τιμη στο μεσο ορο κινειται.

Επεξ/σία από Dantε

19 λεπτά πριν, Dantε είπε

Στο θερμανσης ακουσα απο το κυκλο μου οτι κλεβει σε ποσοτητα και προτιμησα μια αλλη ΕΚΟ και οντως σε πλαστικη δεξαμενη μπηκε οσο επρεπε συμφωνα και με τη σημανση της.

Βενζινη ομως απο εκει(Ασματογλου) βαζω στη μηχανη σταθερα. Δεν εχω δει κατι περιεργο απο αποψη ποιοτητας και σε ποσοτητα ειναι οκ. Τιμη στο μεσο ορο κινειται.

Έχω πετύχει πολλές φορές και τον ίδιο αλλά είναι αρκετά βαρύς στην συμπεριφορά του, δεν χαιρετάει ποτέ πελάτες.

6 ώρες πριν, Mhdenistis είπε

από Fuel Daddy:

Αναφορά σε κείμενο

ΣΕ ΜΠΙΤΟΝΙ 20 ΛΙΤΡΩΝ ΄΄ΧΩΡΕΣΑΝ 32 ΛΙΤΡΑ΄΄. ΜΑΚΡΙΑ

από Χάρτες Google:

Αναφορά σε κείμενο

Όταν καταλάβεις ότι σε δάγκωσε 30 λίτρα, είναι 30 ευρώ στα 1000. Όταν τα επισυνάψεις στην τελική τιμή που φαίνεται φθηνά, τελικά δεν είναι.

5 ώρες πριν, Dantε είπε

αλλη ΕΚΟ

για πε

(αν δεν θέλεις εδώ, πμ)

15 ώρες πριν, washcloud είπε

για πε

(αν δεν θέλεις εδώ, πμ)

Να σου πω την αληθεια μου εδωσαν τηλεφωνο απευθειας οποτε δεν ειδα ποια ΕΚΟ συγκεκριμενα ειναι. Και δεν εχω κρατησει και το τηλεφωνο δυστυχως. Θα δω μηπως το ξαναβρω.

Στις 16/11/2022 στις 9:01 ΠΜ, G.bar είπε

Επειδη μενω κοντα,αυτος ειναι γνωστος για τα κολπα του εδω και χρονια.Για να καταλαβετε τον ειχε βγαλει και ο Ευαγγελατος τοτε που εκανε την εκπομπη που πηγαιναν undercover σε διαφορες δουλειες κτλ.Αυτος εχει και το πρατηριο διπλα απο τα mcdonalds στην Εθ.Αντιστασεως.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...