Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

αφήνεις το όχημα εκεί και του βγάζεις τα 60 λίτρα να τα πάρει πίσω. Το θέμα είναι να έχεις χρόνο και όρεξη.

Και ποιος σου είπε ότι μπορείς να το κάνεις αυτό? Στη φαντασία σου όλα ωραία είναι, πληρώνεις όσο νομίζεις, βγάζεις τη βενζίνη από το τεπόζιτο και του τη δίνεις πίσω (λες και είναι συσκευασμένο προϊόν lol), στην πράξη όμως πρώτα θα πληρώσεις και μετά θα έχεις το δικαίωμα να κάνεις οτιδήποτε.

• Sad 1
  • Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Και ποιος σου είπε ότι μπορείς να το κάνεις αυτό? Στη φαντασία σου όλα ωραία είναι, πληρώνεις όσο νομίζεις, βγάζεις τη βενζίνη από το τεπόζιτο και του τη δίνεις πίσω (λες και είναι συσκευασμένο προϊόν lol), στην πράξη όμως πρώτα θα πληρώσεις και μετά θα έχεις το δικαίωμα να κάνεις οτιδήποτε.

Έχεις δίκιο. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα καθώς η big oil θα σε καταστρέψει.

Δημοσ.

Σε νεο βενζιναδικο στη περιοχη εβαλα βενζινη και αρχισε να ρεταρει το αυτοκινητο το πηγα στον μηχανικο μου και οταν του ειπα απο ποιον εβαλα μου λεει μονο αυτη τη βδομαδα αλλαξα 5 αντλιες βενζινης απο πελατες μου που εβαλαν απο αυτον εσυ τη γλυτωσες γιατι ειναι παλιο το αυτοκινητο Μην κανεις κανα λαθος και πας να κανεις τσαμπουκα το εχει νονος και στη καλλυτερη θα σε σαπισουν στο ξυλο Μου προτεινε 2 βενζιναδικα της περιοχης να βαζω απο αυτα και οταν εισαι σε αλλη περιοχη θα βαζεις απο το πιο ΑΚΡΙΒΟ βενζιναδικο Απο τοτε που βαζω απο αυτα τα 2 βενζιναδικα δουκευει ρολοι το αμαξι παρ οτι ειναι 30 ετων😃

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Έχεις δίκιο. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα καθώς η big oil θα σε καταστρέψει.

Μπα, σιγά μην ασχοληθεί μαζί σου η "big oil", όποια και να είναι αυτή.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Black Demis είπε

μου λει αν θες κάλεσε αστυνομία εγώ είμαι οκ, και που κάλεσα τι έγινε?

Αυτό πήγα να κάνω και είπε ότι καλεί την αστυνομία, του είπα να καλέσει και όπως είπα ήρθε

Πιο νοθευμένο κι απ' την βενζίνη το αφήγημα...

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό πήγα να κάνω και είπε ότι καλεί την αστυνομία, του είπα να καλέσει και όπως είπα ήρθε, μου είπε αφού αυτό λει το όργανο αυτό πρπει να πληρώσω και αν θέλω πάω δικαστικά και αν βρουν παραβίαση σου επιστρέφουν το ποσό.. Με λίγα λόγια σε κλέβουν και δεν μπορείς να κάνεις τπτ, το μόνο που μπορείς να μην ξανά πας εκεί

Απλά δεν ξαναπάς εκεί.Και κανείς μια καταγγελία μπας και.

Οι απατεώνες ποντάρουν στο ότι η πλειοψηφία βάζει 10-30 ευρώ.

Το να βγάλεις το καύσιμο ειναι αστείο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, phanispal είπε

Τι έγινε, πού πήγαν τα posts περί τουλάχιστον 15% μεγαλύτερης χωρητικότητας από την ονομαστική;

Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί που το πιστεύουν αυτό, ας δούνε πως είναι το ρεζερβουάρ στο όχημα τους με τις σωληνώσεις,

όπως και και το οτι οχήματα που είναι για 95αρα, έχουν καλύτερες επιδόσεις και περισσότερα χλμ με 100άρα βενζίνη. 

Εκτός αν η 95αρα είναι νοθευμένη. 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Μετά είναι το άλλο, όταν σου βάζουν όλη την ποσότητα αλλά αραιωμένο καυσιμο με νερό 🤑

Για μενα το μόνο που μπορεί κάποιος να κάνει για να δει αν αν τον κλέβουν χωρίς να τον καταλάβει ο βενζίνας,  είναι να πας να του πεις βάλε μου 10 λιτρα σε μπιτονι για το αλυσοπριονο η βάλε 20 γιατί έμεινα.   Αφού μετά δει την ποσότητα θα καταλάβει αν αυτός είναι απατεώνας η όχι χωρίς να κάνεις φασαρία. 

Δημοσ.

Κι εγώ είμαι της άποψης να μην ξαναπατήσω. Αυτό γιατί πόσο εμπιστοσύνη να έχω ότι σε περίπτωση που κάνω καταγγελία θα παίξει ο βενζινάς by-the-rules και δεν θα μου στείλει κανέναν άσβερκο; Σίγουρα κάποιον που κλέβει δεν το λες και καλό παιδί...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα μου φέρανε πετρέλαιο στο σπίτι. Η κλασσική "όρθια" πλαστική σεξαμενή πλαστική των 750 λίτρων. Παλιά σίγουρα, έχω 5 χρόνια σ' αυτό το σπίτι, λογικά είναι ήδη δεκαετιών αυτή (δεν αποκλείεται να είναι κι από τη δεκαετία του '80 που είναι το σπίτι) . Πρώτη φορά έκατσα να προσέξω τί λίτρα έβαλε ο οδηγός του βυτιοφόρου, σύμφωνα με τις διαγραμμίσεις της δεξαμενής. Το "ρολόι" στο βυτιοφόρο, έγραψε τα συμφωνημένα (548). Στον πάτο της δεξαμενής είχε ακόμη από πέρσι πετρέλαιο, λίγο παραπάνω από την γραμμή των 100 (γύρω στα 115 λίτρα το υπολόγισα). Τελειώνει λοιπόν το άδειασμα των "548" ο οδηγός, και βλέπω η στάθμη να είναι λίγο κάτω από την γραμμή των 600 στην δεξαμενή. Του το λέω, του λέω ότι περίμενα να δω να φτάνει γύρω στα 650 τουλάχιστον, και μου λέει "είναι παλιά η δεξαμενή, έχει φουσκώσει, μην βασίζεσαι στις γραμμές της", τον ρωτάω αν το έχει ξαναδεί αυτό, 60-70 λίτρα διαφορά "λόγω παλιάς δεξαμενής" και μου λέει "συνέχεια το βλέπω".

Προφανώς σίγουρος για το ΠΟΣΟ με κλέψανε (γιατί δεν το συζητάω ότι έφαγα πιασέκωλο), μπορώ να είμαι μόνο αν το καλοκαίρι την γεμίσω πχ με νερό με βαθμονομημένο μπιτόνι. Κατά τ' άλλα, όλο και θα παίζει να έχει φουσκώσει όντως η δεξαμενή και οι ενδείξεις της να μην είναι ακριβείς. Έχει κανε΄ςι ιδέα πόσο όντως μπορεί να "χάνει" μια τέτοια δεξαμενή, μετά από 3-4 10ετίες χρήσης; 10, άντε 20 λίτρα, το μυαλό μου μου λέει ίσως και να είναι εφικτό. Ή υπάρχει περίπτωση να είναι και παραπάνω;

(εν τω μεταξύ, ιδιόκτητο ΕΚΟ το βενζινάδικο)

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ.

Με πλαστική δεξαμενή δεν μπορείς να υπολογίσεις,ανοίγουν και όντως παίρνουν παραπάνω.Εγώ σε μια τετράγωνη 150 λίτρων έβαζα 25 λίτρα παραπάνω για να καταλάβεις όποτε τα 70 λίτρα σε μια των 750 δεν μου φαίνεται παράλογο.

Δεν ξέρω αν σε έκλεψαν,το σίγουρο είναι ότι με την δεξαμενή που έχεις είναι αδύνατο να είσαι σίγουρος για την ποσότητα που σου φέρνουν και είναι πιο εύκολο για τον οδηγό να σε κλέψει.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, washcloud είπε

Σήμερα μου φέρανε πετρέλαιο στο σπίτι. Η κλασσική "όρθια" πλαστική σεξαμενή πλαστική των 750 λίτρων. Παλιά σίγουρα, έχω 5 χρόνια σ' αυτό το σπίτι, λογικά είναι ήδη δεκαετιών αυτή (δεν αποκλείεται να είναι κι από τη δεκαετία του '80 που είναι το σπίτι) . Πρώτη φορά έκατσα να προσέξω τί λίτρα έβαλε ο οδηγός του βυτιοφόρου, σύμφωνα με τις διαγραμμίσεις της δεξαμενής. Το "ρολόι" στο βυτιοφόρο, έγραψε τα συμφωνημένα (548). Στον πάτο της δεξαμενής είχε ακόμη από πέρσι πετρέλαιο, λίγο παραπάνω από την γραμμή των 100 (γύρω στα 115 λίτρα το υπολόγισα). Τελειώνει λοιπόν το άδειασμα των "548" ο οδηγός, και βλέπω η στάθμη να είναι λίγο κάτω από την γραμμή των 600 στην δεξαμενή. Του το λέω, του λέω ότι περίμενα να δω να φτάνει γύρω στα 650 τουλάχιστον, και μου λέει "είναι παλιά η δεξαμενή, έχει φουσκώσει, μην βασίζεσαι στις γραμμές της", τον ρωτάω αν το έχει ξαναδεί αυτό, 60-70 λίτρα διαφορά "λόγω παλιάς δεξαμενής" και μου λέει "συνέχεια το βλέπω".

Προφανώς σίγουρος για το ΠΟΣΟ με κλέψανε (γιατί δεν το συζητάω ότι έφαγα πιασέκωλο), μπορώ να είμαι μόνο αν το καλοκαίρι την γεμίσω πχ με νερό με βαθμονομημένο μπιτόνι. Κατά τ' άλλα, όλο και θα παίζει να έχει φουσκώσει όντως η δεξαμενή και οι ενδείξεις της να μην είναι ακριβείς. Έχει κανε΄ςι ιδέα πόσο όντως μπορεί να "χάνει" μια τέτοια δεξαμενή, μετά από 3-4 10ετίες χρήσης; 10, άντε 20 λίτρα, το μυαλό μου μου λέει ίσως και να είναι εφικτό. Ή υπάρχει περίπτωση να είναι και παραπάνω;

(εν τω μεταξύ, ιδιόκτητο ΕΚΟ το βενζινάδικο)

Δεν γνωριζω τι μαρκα δεξαμενη εχεις.αλλα οι διαβαθμισεις τους ειναι πιστοποιημενες και το πλαστικο δεν ξεχειλωνει.Η μεση 'κλοπη' ειναι καπου 10% .Τοσο λειπει?

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Δεν γνωριζω τι μαρκα δεξαμενη εχεις.αλλα οι διαβαθμισεις τους ειναι πιστοποιημενες και το πλαστικο δεν ξεχειλωνει.Η μεση 'κλοπη' ειναι καπου 10% .Τοσο λειπει?

Ας πούμε ναι. Τί εννοείς με το "μέση κλοπή"; Το 'χει ο κόσμος τούμπανο ότι οι πετρελαιάδες "τόσο κλέβουν" (κι εγώ χαμπάρι δεν έχω πάρει); Ή ξέρεις κάτι συγκεκριμένο εμπειρικά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...