Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδες εχω το εξης θεμα με μια 1660ti... ενω δουλευε αρκετο καιρο μια χαρα χωρις κανενας προβλημα... εδω και 3 εβδομαδες κανει το εξης κουλο... οταν βαζω ενα απαιτητικο παιχνιδι ανεβαινει το usage κοντα στο 95% η καρτα ανεβαζει θερμοκρασια μολις 70-72 βαθμους και χωρις λογο αρχιζoυν τα stuttering... κανει throttling σαν να βαραει τιποτα 90αρια  τα textures καπως χαλανε ενω καποιες φορες πατωνουν  fps, βαραει αποτομα υψηλη ταση και κρασαρει το πισι  

τι μπορει να συμβαινει γιατι πραγματικα δεν βρισκω λυση 

να ξεκαθαρισω καποια πραγματα για  διευκολυνση των απαντησεων  και για να μην γραφετε λυσεις που εχω ηδη δοκιμασει... καταρχας δεν εχω την δυνατοτητα να κουμπωσω την καρτα σε αλλον υπολογιστη...η καρτα απο την πρωτη στιγμη που την πηρα δουλευει undervolt με custom profile στο afterburner και το power limit στο τερμα για τα ξαφνικα peak του ρευματος που μπορει να θελει... παντα εχω ανοιχτο το riva tuner  για να παρακολουθω τα στατιστικα και της συμπεριφορα της σε οτι κανω ..η ανωτερη θερμοκρασια που εχει παει ποτε ακομα και με τερμα καυσωνα  ειναι 77 βαθμους και αυτο πολυ σπανια σε σημειο που δεν θυμαμαι καν ποτε ηταν ..εχω κανει 2 φορες clean install display drivers με ddu...  εχω δοκιμασει να σβησω τελειως το afterburner και τα undervolt προφιλ μηπως κολλαει κατι απο εκει... εχω ψαξει το pc  για bitcoin miners  μηπως και εχω κολλησει τιποτα και χρησιμοποιει την gpu.. και ειναι ολα καθαρα..το τροφοδοτικο που χρησιμοποιω ειναι ειδικο χειροποιητο για το κουτι  ειναι το hd plex 400watt ac dc με κορυφαια αποδοση και κορυφαια υλικα κατασκευης... μπορει να φαινεται μικρης αποδοσης  για καποιους αλλα σηκωνει ανετα μεχρι rtx 3070...οπως κ να χει η 1660ti ηταν  undervolt μεχρι χθες και γραφω μεχρι χθες γιατι εσβησα ολες τις ρυθμισεις και αφησα την καρτα να δουλεψει στοκ απο τον κατασκευαστη και κανει το ιδιο πραγμα φτανει 70-72 βαθμους με 90-97 usage και ξεκιναει το προβλημα 

ολα δειχνουν οτι η καρτα οδευει προς το τελος της η οτι εχει προβλημα με τα vrms ομως δεν μπορει ολο αυτο το προβλημα να εχει προκληθει απο αυξημενη θερμοκρασια γιατι δεν ανεβασε ποτε βαθμους και τελος αν επεφτα σε αστοχια υλικου θα παρουσιαζε προβλημα απο την αρχη κατι το οποιο δεν ειχα... το τροφοδοτικο δουλευει μια χαρα αρα τι μπορει να συμβαινει ..ας βοηθησει καποιος γιατι σπαω το κεφαλι μου... το μοντελο της καρτας ειναι  INNO3D GTX 1660 Twin X2

Επεξ/σία από kromozone
Δημοσ.

οκ το δοκιμαζω και επανερχομαι 

λοιπον το δοκιμασα την λοκαρα στα 1290 mhz (δεν παει πιο κατω) ανοιξα ενα παιχνιδι ειχα μεταβαλλομενο usage και τα φπσ σκορπισαν μια 60 μια 48 στα ιδια settings που ειχα πριν για σταθερα 60-59 φπσ ... ακομα και με προβλημα...το εχω αφησει τωρα που γραφω ανοιχτο το παιχνιδι σε ενα σημειο με 95% usage 58 βαθμους κελσιου 60 fps με το που παω να κινηθω στο περιβαλλον και μεταβαλλεται το usage ξεκιναει το  stuttering fps drops κτλ 

Δημοσ.

ναι ολα

2 ώρες πριν, Phaethonas είπε

Με τις θερμοκρασίες από VRAM; Hot-spot; 
Αυτές είναι νορμάλ; 

Τα ανεμιστηράκια δουελεύουν;

ναι ολα κομπλε και οι ανεμιστηρες δουλευουν 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, kromozone είπε

λοιπον το δοκιμασα την λοκαρα στα 1290 mhz (δεν παει πιο κατω) ανοιξα ενα παιχνιδι ειχα μεταβαλλομενο usage και τα φπσ σκορπισαν μια 60 μια 48 στα ιδια settings που ειχα πριν για σταθερα 60-59 φπσ ... ακομα και με προβλημα...το εχω αφησει τωρα που γραφω ανοιχτο το παιχνιδι σε ενα σημειο με 95% usage 58 βαθμους κελσιου 60 fps με το που παω να κινηθω στο περιβαλλον και μεταβαλλεται το usage ξεκιναει το  stuttering fps drops κτλ

'Ηταν αναμενόμενο να έχεις χειρότερη απόδοση. Μόλις δοκίμασες ένα προφίλ με χαμηλωμένα ρολόγια μόνο για να σιγουρευτούμε ότι η κάρτα δεν είναι του θανατά. Το stuttering και τα fps drops θα μπορούσαν να οφείλονται και αλλού και δε μας ενδιαφέρουν σε σχέση με αυτό τον έλεγχο που σε έβαλα να κάνεις και σε ευχαριστώ που το δοκίμασες. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αν σταμάτησαν τα κρασαρίσματα (crash to desktop, κατάρευση driver, μπλε οθόνη, επανεκκίνηση). Είχες κάποιο κρασάρισμα με αυτές τις ρυθμίσεις (1290MHz);

Αναφέρεις και στον τίτλο και στην αρχική σου ανάρτηση throttling. To throttling το παρατηρούμε όχι από stuttering και fps drops, αλλά από πολύ χαμηλότερα ρολόγια. Έχεις παρατηρήσει άλλα, πολύ χαμηλότερα ρολόγια από αυτά που πρέπει, κάπου; Είτε σε CPU, είτε σε GPU;

Η κάρτα έχει εγγύηση;

Για συντήρηση έχει ανοιχτεί είτε από εσένα, είτε από άλλον;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bebius είπε

Aπ΄ ότι διαβάζω δεν έχει vram temp sensor σωστά;

σωστα δεν εχει vram temp sensor 

3 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε

'Ηταν αναμενόμενο να έχεις χειρότερη απόδοση. Μόλις δοκίμασες ένα προφίλ με χαμηλωμένα ρολόγια μόνο για να σιγουρευτούμε ότι η κάρτα δεν είναι του θανατά. Το stuttering και τα fps drops θα μπορούσαν να οφείλονται και αλλού και δε μας ενδιαφέρουν σε σχέση με αυτό τον έλεγχο που σε έβαλα να κάνεις και σε ευχαριστώ που το δοκίμασες. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αν σταμάτησαν τα κρασαρίσματα (crash to desktop, κατάρευση driver, μπλε οθόνη, επανεκκίνηση). Είχες κάποιο κρασάρισμα με αυτές τις ρυθμίσεις (1290MHz);

Αναφέρεις και στον τίτλο και στην αρχική σου ανάρτηση throttling. To throttling το παρατηρούμε όχι από stuttering και fps drops, αλλά από πολύ χαμηλότερα ρολόγια. Έχεις παρατηρήσει άλλα, πολύ χαμηλότερα ρολόγια από αυτά που πρέπει, κάπου; Είτε σε CPU, είτε σε GPU;

Η κάρτα έχει εγγύηση;

Για συντήρηση έχει ανοιχτεί είτε από εσένα, είτε από άλλον;

ισως με τον τροπο που τα εγραψα να εχω παραπληροφορησει για το προβλημα που αντιμετωπιζω ..εγραψα throttling γιατι μια ωραια πρωια η καρτα αποφασισε να ριξει την αποδοση της στα ιδια παιχνιδια που μεχρι χθες ειχε 15 και παραπανω φπσ και τωρα δεν τα κραταει καν σταθερα..και  εμφανιζει κοκκους στα textures σε παιτητικα γραφικα ... εχω stuttering σχεδον καθε φορα που φτανει το 99 % usage... δεν κραταει σταθερα τα  fps sta στα ιδια υψηλα  settings με πριν ουτε σταθερο  usage... η καρτα.. (οχι συνεχεια μονο σε απαιτητικα παιχνιδια)  κανει καποια ψηλα στιγμιαια  πικς στο ρευμα και κολλαει το πισι..ολη αυτη η συμπεριφορα ειναι με προφιλ αλλα και σε default settings δοκιμασμενη με 3 διαφορετικες εκδοσεις drivers ολοι μετα παο καθαρα ινσταλλ 

δεν εχει ανοιχτει ποτε και  η inno3d απ οσο γνωριζω δινει 1 χρονο εγγυηση η οποια δυστυχως για μενα εληξε πριν 6 μηνες

το cpu μου ειναι ενας ryzen 3600 με απενεργοποιημενα ολα τα boost pbo κτκλ κλειδωμενο στα 1.0v  3.8 ghz απο την αρχη που τον πηρα χωρις καποια μεταβολη στην αποδοση του περα απο την αναβαθμιση καθε τοσο που κανω στο bios και μετα τον ξανα κλειδωνω στις ιδιες ρυθμισεις γενικα απλα η καρτα αλλαξε συμπεριφορα χωρις λογο 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kromozone είπε

κολλαει το πισι..

Άρα το πισί κολλάει, παγώνει, δεν αποκρίνεται και θέλει σβήσιμο ή επανεκκίνηση, σωστά;

27 λεπτά πριν, kromozone είπε

το cpu μου ειναι ενας ryzen 3600 με απενεργοποιημενα ολα τα boost pbo κτκλ κλειδωμενο στα 1.0v  3.8 ghz απο την αρχη που τον πηρα χωρις καποια μεταβολη στην αποδοση του περα απο την αναβαθμιση καθε τοσο που κανω στο bios και μετα τον ξανα κλειδωνω στις ιδιες ρυθμισεις γενικα απλα η καρτα αλλαξε συμπεριφορα χωρις λογο 

Κατ' αρχάς να σου ξεκαθαρίσω ότι μου αρέσει πολύ το πως δουλεύεις το πισί σου.

Τα συμπτώματα που περιγράφεις είναι αστάθεια σε imc του ryzen ή του ίδιου του CPU και της διασύνδεσής του (infinity fabric). Χάνεται ο έλεγχος της κάρτας γραφικών, πρώτα μερικώς και μετά ολικώς. Τελικό αποτέλεσμα το freezaρισμα.

Πιστεύω ότι είναι το τελευταίο BIOS update υπεύθυνο για αυτό που συμβαίνει. Το ότι εσύ βάζεις τις ίδιες ρυθμίσεις, δε σημαίνει αναγκαστικά ότι έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με πριν. Μπορείς να δοκιμάσεις είτε να επιστρέψεις σε προηγούμενο BIOS (αν αυτό δεν αντενδύκνειται από τον κατασκευαστή της μητρικής) ή το πιο safe να κοιτάξεις να δώσεις μερικά mVolts παραπάνω σε πυρήνα, imc και infinity fabric και να δεις αν σταματάει το πρόβλημα. Να ξανακάνεις τα custom clocks σου από την αρχή δηλαδή.

Εν ολίγοις, δε βλέπω να οφείλεται η κάρτα από αυτά που έχεις γράψει προς το παρόν.

• Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, kromozone είπε

η inno3d απ οσο γνωριζω δινει 1 χρονο εγγυηση η οποια δυστυχως για μενα εληξε πριν 6 μηνες

Αν την έχεις πάρει Ελλάδα/Ε.Ε., 2 χρόνια εγγύηση έχεις, οπότε άλλους 6 μήνες.

Γύρνα τον επεξεργαστή stock, και δεν αν αλλάζει κάτι στη συμπεριφορά της κάρτας.

Αν θες, τρέξε κάποιο gpu-only (ή έστω κάτι που ελάχιστα να ζορίζει τον επεξεργαστή) bench/stress και δες αν κι εκεί έχει την ίδια συμπεριφορά η κάρτα.

TimeSpy stress test, αν εχεις πρόσβαση.

• Like 2
Δημοσ.

λοιπον παιδες εχετε δικιο ..το καλυτερο gpu  boost και λιγο πιο σταθερο usage  το ειδα οταν μπηκα στο bios και  εβαλα στοκ τα ρολογια της cpu (3.6Ghz)   και ξεκινησα να δοκιμαζω πολυ χαμηλες τιμες στο  core voltage (0.95 v) ..παραδοξως δεν ειχα προβλημα και στα textures... εξαφανιστηκαν οι κοκκοι κλτ παρ ολα αυτα παλι δεν κραταει σταθερα fps  το συστημα και μπορει να γυρισεις δεξια αριστερα την καμερα στο γραφικο περιβαλλον και  τα fps να  κανουν βουτια απο 60 σε 30 και μετα να επανελθουν... δοκιμασα πολλες τιμες στο core voltage της cpu και οσο ανεβαινα στον ρευμα τα πραγματα γινοντουσαν χειροτερα αντι να φτιαχνουν και επεστρεψαν κ τα προβληματα με τα textures... γυρισα σε load optimised default settings με ενεργοποιημενα ολα τα pbo κτλ  και τα προβληματα παραμενουν η mobo ειναι το μοντελο asus rog x470-i itx και το bios ιεναι το 4901 που ιεναι και το τελευταιο που εχει βγαλει μεχρι στιγμης απο cpu overclock undervolt  κτλ δεν γνωριζω πολλα πραγματα αν πειραξω κατι θα ειναι μονο το  core voltage και την συχνοτητα να τα κλειδωσω σε καποιες τιμες δεν πειραζω αλλα πραγματα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kromozone είπε

λοιπον παιδες εχετε δικιο ..το καλυτερο gpu  boost και λιγο πιο σταθερο usage  το ειδα οταν μπηκα στο bios και  εβαλα στοκ τα ρολογια της cpu (3.6Ghz)   και ξεκινησα να δοκιμαζω πολυ χαμηλες τιμες στο  core voltage (0.95 v) ..παραδοξως δεν ειχα προβλημα και στα textures... εξαφανιστηκαν οι κοκκοι κλτ παρ ολα αυτα παλι δεν κραταει σταθερα fps  το συστημα και μπορει να γυρισεις δεξια αριστερα την καμερα στο γραφικο περιβαλλον και  τα fps να  κανουν βουτια απο 60 σε 30 και μετα να επανελθουν... δοκιμασα πολλες τιμες στο core voltage της cpu και οσο ανεβαινα στον ρευμα τα πραγματα γινοντουσαν χειροτερα αντι να φτιαχνουν και επεστρεψαν κ τα προβληματα με τα textures... γυρισα σε load optimised default settings με ενεργοποιημενα ολα τα pbo κτλ  και τα προβληματα παραμενουν η mobo ειναι το μοντελο asus rog x470-i itx και το bios ιεναι το 4901 που ιεναι και το τελευταιο που εχει βγαλει μεχρι στιγμης απο cpu overclock undervolt  κτλ δεν γνωριζω πολλα πραγματα αν πειραξω κατι θα ειναι μονο το  core voltage και την συχνοτητα να τα κλειδωσω σε καποιες τιμες δεν πειραζω αλλα πραγματα 

Μάλιστα. Βγάζω κάποια συμπεράσματα, αλλά όχι τελείως σίγουρα χωρίς παραπάνω ερωτήσεις από μέρους μου και παραπάνω ελέγχους από μέρους σου.

Αυτό το σύστημα είναι κάποιο pre-built; Αν είναι custom επιλογή, δεν υπάρχει η δυνατότητα να απευθυνθείς σε αυτόν που διάλεξε τα εξαρτήματα και το συναρμολόγησε; Στα ρωτάω αυτά, γιατί πρώτον το θέμα έχει ξεφύγει από την αρχική του περιγραφή περί "throttling σε gpu", δεύτερον δεν γνωρίζω ακόμα το κουτί ποιο είναι, πόσο μικρό και με πόσο ελάχιστο εξαερισμό και τρίτον

20 ώρες πριν, kromozone είπε

το τροφοδοτικο που χρησιμοποιω ειναι ειδικο χειροποιητο για το κουτι  ειναι το hd plex 400watt ac dc με κορυφαια αποδοση και κορυφαια υλικα κατασκευης...

αν το έχω ταυτοποιήσει σωστά, δεν είναι αυτό που λέμε συνήθως τροφοδοτικό υπολογιστή, καθώς παρέχει τις απαιτούμενες τάσεις όχι με είσοδο τα 230V του δικτύου ΔΕΔΗΕ, αλλά με είσοδο 16-30V, η οποία πρέπει να του παρέχεται από άλλο τροφοδοτικό (τροφοδοτικό για laptop;), το οποίο επίσης δε γνωρίζουμε. Ποιο τροφοδοτικό καταλήγει σε μπρίζα/πολύμπριζο; Μπορείς να δώσεις μάρκα και μοντέλο; Αρκετοί άγνωστοι παράγοντες δηλαδή, καθώς δούλευες ενάμιση χρόνο σε gaming δύο τροφοδοτικά passive (χωρίς δικό τους ανεμιστήρα δηλαδή).

Υπό αυτές τις συνθήκες, δυστυχώς, δεν μπορώ να δεσμευτώ ότι θα φτάσω το θέμα σου σε λύση. Ελπίζω να βρω το χρόνο και την ηρεμία να επανέλθω αύριο ή μεθαύριο. Αφήνω εδώ προς το παρόν τα προσωρινά μου συμπεράσματα από όλα τα παραπάνω και για σένα και όποιον άλλον προσπαθεί και θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει:

Δε βλέπω κάποια βλάβη αναγκαστικά στα υπόλοιπα εξαρτήματα του υπολογιστή σου, ούτε μου φαίνεται για θερμικό πρόβλημα παρόλο που δεν αποκλείεται (κουτί ποιο είναι;). Θεωρώ ότι το πρώτο που πρέπει να διερευνήσεις είναι τα τροφοδοτικά σου. Προφανώς και αυτό που υποψιάζομαι περισσότερο, είναι αυτό το εξωτερικό τροφοδοτικό, το οποίο και δεν έχεις αναφέρει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε

Μάλιστα. Βγάζω κάποια συμπεράσματα, αλλά όχι τελείως σίγουρα χωρίς παραπάνω ερωτήσεις από μέρους μου και παραπάνω ελέγχους από μέρους σου.

Αυτό το σύστημα είναι κάποιο pre-built; Αν είναι custom επιλογή, δεν υπάρχει η δυνατότητα να απευθυνθείς σε αυτόν που διάλεξε τα εξαρτήματα και το συναρμολόγησε; Στα ρωτάω αυτά, γιατί πρώτον το θέμα έχει ξεφύγει από την αρχική του περιγραφή περί "throttling σε gpu", δεύτερον δεν γνωρίζω ακόμα το κουτί ποιο είναι, πόσο μικρό και με πόσο ελάχιστο εξαερισμό και τρίτον

αν το έχω ταυτοποιήσει σωστά, δεν είναι αυτό που λέμε συνήθως τροφοδοτικό υπολογιστή, καθώς παρέχει τις απαιτούμενες τάσεις όχι με είσοδο τα 230V του δικτύου ΔΕΔΗΕ, αλλά με είσοδο 16-30V, η οποία πρέπει να του παρέχεται από άλλο τροφοδοτικό (τροφοδοτικό για laptop;), το οποίο επίσης δε γνωρίζουμε. Ποιο τροφοδοτικό καταλήγει σε μπρίζα/πολύμπριζο; Μπορείς να δώσεις μάρκα και μοντέλο; Αρκετοί άγνωστοι παράγοντες δηλαδή, καθώς δούλευες ενάμιση χρόνο σε gaming δύο τροφοδοτικά passive (χωρίς δικό τους ανεμιστήρα δηλαδή).

Υπό αυτές τις συνθήκες, δυστυχώς, δεν μπορώ να δεσμευτώ ότι θα φτάσω το θέμα σου σε λύση. Ελπίζω να βρω το χρόνο και την ηρεμία να επανέλθω αύριο ή μεθαύριο. Αφήνω εδώ προς το παρόν τα προσωρινά μου συμπεράσματα από όλα τα παραπάνω και για σένα και όποιον άλλον προσπαθεί και θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει:

Δε βλέπω κάποια βλάβη αναγκαστικά στα υπόλοιπα εξαρτήματα του υπολογιστή σου, ούτε μου φαίνεται για θερμικό πρόβλημα παρόλο που δεν αποκλείεται (κουτί ποιο είναι;). Θεωρώ ότι το πρώτο που πρέπει να διερευνήσεις είναι τα τροφοδοτικά σου. Προφανώς και αυτό που υποψιάζομαι περισσότερο, είναι αυτό το εξωτερικό τροφοδοτικό, το οποίο και δεν έχεις αναφέρει.

αλλαξα 2 εκδοσεις  βιος  ..δοκιμασα παλι την cpu σε στοκ συχνοτητες  με πολλες διαφορετικες τιμες σε core volt ψηλα χαμηλα πουθενα δεν μενει το usage της gpu σταθερο ουτε το boost σταθερο  ουτε τα fps που ανεβοκατεβαινουν σε απαιτητικα γραφικα..τουλαχισοτν δεν εχω παντα το προβλημα με τα textures που κανουν κοκκους.. αυτη την στιγμη η cpu τρεχει στο golden standar που λεμε για ryzen 3600  1.1v  3.9ghz χωρις καμια διαφορα στο αποτελεσμα απ ολες τις προηγουμενες ρυθμισεις

το τροφοδοτικο μου ειναι αυτο εδω https://hdplex.com/hdplex-400w-hi-fi-dc-atx-power-supply-16v-24v-wide-range-voltage-input.html

και εχω παρει το atx combo που ιεναι το τροφοδοτικο μαζι με το ασημενιο τουβλο που ιεναι ο μετατροπεας και μου βγαινει εξοδο σε 8αρακι καλωδιο που καταληξει σε πολυμπριζο που και εκεινο με την σειρα οτυ καταληγει σε μια προστασια τασης που ιεναι κουμπομενη στην μπριζα στον τοιχο 

σε αυτο το βιντεο αφαινεται συνολικα η λυση που χρησιμοποιω σαν τροφοδοσια και το χρησιμοποιει στο ιδιο κουτι που εχω kai το  skyreach mini 

το build μου συνολικα μοιαζει με αυτο εδω στο βιντεο απο κατω εχω την ιδια υλοποιηση σε gpu απλα το μοντελο της 1660ti την asus mobo x470 ryzen 3600 noctua l9a μνημες 2 χ8 3200 το ιδιο κουτι ακριβως με το βιντεο κτλ ο ανθρωπος που κανει το συγκεκριμενο build ειναι ο josh ο σχεδιαστης του κουτιου το buld ξεκιναει μετα το 14:45

Επεξ/σία από kromozone
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dsi44 είπε

τι power limit εχει αυτη η καρτα?

γιατι παιζει να το πιανεις και μετα να ριχνει ρολογια και φυσικα frames

περα του οτι η ιδια η inno3d προτεινει 450watt..αν κοιταξεις τα χαρακτηριστικα του hdplex 400 θα διαπιστωσεις οτι στην πραγματικοτητα μιλαμε για ενα 500αρι τροφοδοτικο τοσο προσεγμενο και ποιοτικο..που μπορει να αποδωσει σε ολο το φασμα της τροφοδοσια ζορισμενο στα ακρα..δεν ιεναι θεμα τροφοδοσιας γιατι θα ειχα προβλημα και πριν..το συστημα αρχισε να κρεμαει τις τλευεταιες εβδομαδες..με βαση αυτα που εχουν γραψει και τα υπολοιπα παιδια ισως να υπαρχει καποιο προβλημα στην cpu η ισως και στην mobo αλλα προς το παρον δεν εχω εντοπισει κατι συγκεκριμενο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...