Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, tombyraider13 είπε

Κακώς ανησυχούμε. Ο πέτσινος έχει προσλάβει τον καλύτερο ερευνητή για να βρει τι φταίει... image.png.7a847d47aa36f297ed6a63447f716455.png

ακόμη και αυτός καλύτερη δουλειά θα είχε κάνει 🤖

10 λεπτά πριν, patentas11 είπε

Ε ρε γλέντια! Και είμαστε ακόμα στην αρχή! Αναμένεται μεγάλο σκάνδαλο με τα παλιοβύσματα αυτά...

Καλύτερα να βάζανε 2.5άρι κουζίνας 🤣

η 5x 2.5 η 3x 4 βάζεις σε κουζίνα.

Στην GPU κανονικά ήθελε 12x 2.5 

• Like 2
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

ακόμη και αυτός καλύτερη δουλειά θα είχε κάνει 🤖

η 5x 2.5 η 3x 4 βάζεις σε κουζίνα.

Στην GPU κανονικά ήθελε 12x 2.5 

Σωστά μπερδεύτηκα! 2.5άρι έβαλα στα κλιματιστικά 😅

Λογικά θα καλύπτει και αυτό 😂

Η κατάσταση θυμίζει Samsung Galaxy note 7 αν θυμάμαι καλά. Θα πάρουν φωτιά σπίτια αν δεν τις αποσύρουν. Υποτίθεται πρέπει να παίζουν για χρόνια..

Δημοσ.

Είναι φορές που (και) η βιομηχανία προϊόντων πληροφορικής φαίνεται να σχεδιάζει προϊόντα "στο πόδι". Αν σκεφτεί κανείς πόσες εργατοώρες έχουν επενδυθεί στο σχεδιασμό του τσίπ... και πόσο προδώθηκε από ένα καλώδιο που θα μπορούσε να είχε μια σοβαρή τυποποίηση. Πόσοι από εμάς έχουμε "καντηλιάσει" όταν στήνουμε ένα σύστημα, από μικρές χαζομάρες στο σχεδιασμό - πχ μιας μητρικής που πρέπει πχ να λύσεις το μισό υπολογιστή γαι την αλλαγή μιας μπαταρίας CMOS?

• Like 2
Δημοσ.

Πρώτα η 4090 Ti έλιωνε τροφοδοτικά, μετά η 4090 λιώνει καλώδια.. Αν θέλετε να μας κάψετε το σπίτι εκεί στην Nvidia πείτε το μας 🤣

Δηλαδή το power draw που κάνει ένας gaming Η/Υ με 4090 παίζει να είναι και πιο πολύ από το καλοριφέρ μου που έχω να ζεσταίνομαι.... (Πριν κάτι φεγγάρια πίσω, μου ήθελαν και Titan να βγάλουν τρομάρα τους/μας)
Σε λίγο στις προδιαγραφές θα είναι να έχει η πρίζα και δικιά της ασφάλεια από το πίνακα.. σα το πλυντήριο ένα πράγμα... εεε κάπου ένα όριο παρακαλώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Το ξέρα ότι θα είχαμε κάποτε ουσιαστική χρησιμότητα των windowed cases, για να βλέπουμε μην έχει αρπάξει ο adaptor της Nvidia!

Φίλε μου ανέκαθεν σεβόμουν τους ανθρώπους με ατόφιο humor καθόσον είναι σαφής και αποδεδειγμένη η σύνδεση humor και ευφυίας. Και η ευφυία είναι αναγκαία σε ετούτους του καιρούς που ζούμε. Στους καιρούς που πλεονάζει η ηλιθιότητα, ο νιχιλισμός και ο χαβαλές (που δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το humor).

Να 'σαι καλά φιλαράκο. Γέλασα με την ψυχή μου μεν, σκέφτηκα δε πόσο (πικρό) δίκιο είχες με το σχόλιο σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τον λόγο αυτό δεν έχω πάρει ακόμη, την συγκεκριμένη κάρτα, περιμένω πρώτα να βγάλει τις παιδικές ασθένιες και μετά να σκάσω τα 2,5 κ€...

Επεξ/σία από outlaw star
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, outlaw star είπε

Για τον λόγο αυτό δεν έχω πάρει ακόμη, την συγκεκριμένη κάρτα, περιμένω πρώτα να βγάλει τις παιδικές ασθένιες και μετά να σκάσω τα 2,5 κ€...

Πρώτον, το να σου καεί το σπίτι δεν θα το έλεγα και "παιδική ασθένεια", και

δεύτερον, αν συνεχίσει έτσι, σε 3-4 μήνες δώρο θα στην κάνουν και θα τους λες

"μηηηηηη σας παρακαλώ εχω οικογέεεεεενειαααααααα"🤣🤣🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...