Προς το περιεχόμενο

iphone se battery

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το se 1st gen..το εχω απο τοτε που βγηκε..η μπαταρια λεει υγεια 93% αλλα σκεφτομαι για αλλαγη με official..ξερει κανεις ποσο παει;;Αξιζει για τοσο παλιο κινητο;;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, panatha1369 είπε

Εχω το se 1st gen..το εχω απο τοτε που βγηκε..η μπαταρια λεει υγεια 93% αλλα σκεφτομαι για αλλαγη με official..ξερει κανεις ποσο παει;;Αξιζει για τοσο παλιο κινητο;;

Μην το πειράζεις 

Οταν πέσει κάτω από 80% να αρχίζεις να σκέφτεσαι για αλλαγή 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Μην το πειράζεις 

Οταν πέσει κάτω από 80% να αρχίζεις να σκέφτεσαι για αλλαγή 

Δεν βγαζει μερα ομως..και μια φορα μου εκανε shutdown πριν κανενα χρονο..

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

Δεν βγαζει μερα ομως..και μια φορα μου εκανε shutdown πριν κανενα χρονο..

Αυτό δεν έχει σχέση τόσο με την μπαταρία 

Οσο αναβαθμίζεις θα χειροτερεύει 

Το λογισμικό και το iOS όπως και όλες οι εφαρμογές συνέχεια με τις αναβαθμίσεις έχουν περισσότερες δυνατότητες και ζητάνε και ρεύμα 

Με ένα 7% δηλαδή παραπάνω θα έβγαζε την ημέρα; 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Αυτό δεν έχει σχέση τόσο με την μπαταρία 

Οσο αναβαθμίζεις θα χειροτερεύει 

Το λογισμικό και το iOS όπως και όλες οι εφαρμογές συνέχεια με τις αναβαθμίσεις έχουν περισσότερες δυνατότητες και ζητάνε και ρεύμα 

Με ένα 7% δηλαδή παραπάνω θα έβγαζε την ημέρα; 

απλα μην ειναι Placebo το 93%..Γι αυτο ελεγα..

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

απλα μην ειναι Placebo το 93%..Γι αυτο ελεγα..

93 για τόσο ετών συσκευή είναι παρά πολύ καλα

αυτή που θα βάλεις νομίζεις θα είναι καλύτερη? ποιος ξέρει ποσά χρόνια κάθεται αχρησιμοποίητη σε ένα ντουλάπι καταστήματος 

Δημοσ.

Λίγο δύσκολο μου φαίνεται να έχει ακόμη 93% υγεία. Το 8άρι που είχα μέχρι πρόσφατα και είχα αγοράσει το 2018 έφτασε τα 71% και έβγαλε μήνυμα σέρβις. Την άλλαξα κανά δίμηνο πριν πάρω το 13 Pro. Κόστος 59€ σε επίσημο σέρβις (iSystem)...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panatha1369 είπε

image.png.9c31454044ef27c714962f9ca1dcdcf6.png

Δημοσ.

Χλωμό το 93%, αν και τα 1624mah δεν τα λες πολλά. Αλλά όπως αναφέρεις το έχεις από το 2016-2017, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση το 93% να είναι πραγματικό όσο καλή χρήση και να έχεις κάνει. Το κόστος αλλαγής είναι μικρό, οπότε αν δεν θέλεις να αλλάξεις συσκευή θα σου έλεγα να το κάνεις. Αν και προσωπικά θα πρότεινα να κάνεις μία αναβάθμιση. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Χλωμό το 93%, αν και τα 1624mah δεν τα λες πολλά. Αλλά όπως αναφέρεις το έχεις από το 2016-2017, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση το 93% να είναι πραγματικό όσο καλή χρήση και να έχεις κάνει. Το κόστος αλλαγής είναι μικρό, οπότε αν δεν θέλεις να αλλάξεις συσκευή θα σου έλεγα να το κάνεις. Αν και προσωπικά θα πρότεινα να κάνεις μία αναβάθμιση. 

Μικρό είναι το κόστος; 
60€ είναι μικρό; 
Τοσο περίπου έχει αξία το τηλέφωνο 

Αφού γράφει 93% γιατί να είναι πχ 75% 

Είπαμε αυτό το ποσοστό είναι λίγο πλασματικό αλλά όχι τόσο πολύ 

Μια χαρά είναι η συσκευή ας μην πειραχτεί καθόλου. Έχει ψωμιά ακόμα 

Δημοσ.

υπάρχουν μπαταρίες με κόστος τοποθέτησης 25 ολόκληρα ευρώ, με άριστη εργασία, και με αναγνώριση από το ios

πάντως τα περισσότερα εργαστήρια έχουν τρόπο να δούνε εάν έχει κάποιο θέμα η μπαταρία, ή είναι κάποιο άλλο πρόβλημα στην τροφοδοσία.

μια σκληρή επανεκκίνηση είναι το πρώτο που θα έκανα, και έπειτα θα έλεγχα πόσες εφαρμογές έχω, και εάν όλες τις χρειάζομαι 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, esykas είπε

υπάρχουν μπαταρίες με κόστος τοποθέτησης 25 ολόκληρα ευρώ, με άριστη εργασία, και με αναγνώριση από το ios

πάντως τα περισσότερα εργαστήρια έχουν τρόπο να δούνε εάν έχει κάποιο θέμα η μπαταρία, ή είναι κάποιο άλλο πρόβλημα στην τροφοδοσία.

μια σκληρή επανεκκίνηση είναι το πρώτο που θα έκανα, και έπειτα θα έλεγχα πόσες εφαρμογές έχω, και εάν όλες τις χρειάζομαι 

Τι συζητάμε ρε παιδιά ο άνθρωπος λέει έχει 93% υγεία 

Για πιο πρόβλημα μπαταρίας μιλάμε; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tasos19s είπε

Αφού γράφει 93% γιατί να είναι πχ 75% 

Είπαμε αυτό το ποσοστό είναι λίγο πλασματικό αλλά όχι τόσο πολύ 

Είχες ελέγξει στο παρελθόν πόσο ήταν το ποσοστό; Πέρσι ή πριν από μερικούς μήνες πχ.

2 ώρες πριν, Tasos19s είπε

Μια χαρά είναι η συσκευή ας μην πειραχτεί καθόλου. Έχει ψωμιά ακόμα 

Αφού είναι μια χαρά η συσκευή, τι συζητάμε για μπαταρία 6 ετών

Δημοσ.
2 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Είχες ελέγξει στο παρελθόν πόσο ήταν το ποσοστό; Πέρσι ή πριν από μερικούς μήνες πχ.

Αφού είναι μια χαρά η συσκευή, τι συζητάμε για μπαταρία 6 ετών

Ναι άδικα συζητάμε μια χαρά είναι η συσκευή με αυτήν την μπαταρία 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, panatha1369 είπε

Αν θες κατέβασε το πρόγραμμα iMazing 2 (δεν είναι ανάγκη να το αγοράσεις και το trial κάνει την δουλειά του) για υπολογιστή. όταν συνδέσεις το κινητό σου έχει ένα κουμπί (i) που σου λέει κάποιες πληροφορίες. Αναμεσά τους είναι και οι κύκλοι φόρτισης που έχεις κάνει για να πάρεις μια ιδέα για το αν θέλει αλλαγή. Εμένα το παλίό iphone 6 έλεγε 100% υγεία αλλά είχε 400+ κύκλους και που και που έσβηνε και έκανε throttling 

Επεξ/σία από slaughter

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...