Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερίζω την παρέα. 
Έκανα σήμερα το πρωί την αναβάθμιση στο iOS 16.1 και παρατηρησα το εξής πολύ περίεργο bug. Όταν προσπαθώ να συνδεθώ με τους κωδικούς μου στο e-banking της τράπεζας Πειραιώς (winbank) παταω συνδέση, δειχνει ότι πάει να συνδεθεί και με πατάει έξω πάλι στην αρχική σελίδα λες και κανει αποσύνδεση  αυτόματα πρινπρολάβει καν να συνδεθεί. Δοκίμασα και τον  chrome και από safari και κάνει ακριβως το ίδιο. Δοκίμασα και από το iPad μετά την αναβάθμιση κάνει και εκεί το ίδιο. Προσοχή δεν αναφερομαι σε σύνδεση  μέσω της εφαρμογής της τράπεζας Πειραιώς, από την εφαρμογη συνδέεται κανονικά, μιλάω για συνδέση  μέσω του browser. Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο; Οποία έχει κάνει upgrade στο 16.1 και τυγχάνει να έχει winbank μπορεί να το δοκιμάσει να κου πει;

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, xotic είπε

το ιδιο σε 12pro με 16.1 ota update.

Είναι γενικό δηλαδη το θέμα στην 16.1 σε όλες τις συσκευές. Να δούμε ποτέ θα διορθωθεί.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, xotic είπε

Μάλλον θέμα Winbank και 16.1 είναι γιατί NBG μπαίνω κανονικά. 

Ναι μόνο στο winbank είναι το θέμα NBG μπαινει. Όπως και να χει εμφανίστηκε με την 16.1 και είναι πολύ ενοχλητικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, xotic είπε

Ξανα είχε θέμα η winbank με το app της σε iOS. Υπομονή μέχρι να το φτιάξουν. 

Ναι απλα τώρα δεν έχει θέμα το app, δεν συνδέεται  κανονικά μεσο του internet browser και μου έκανε εντύπωση. Στην αρχή νόμισα ότι είναι θέμα του winbank αλλά μετά δοκίμασα από pc και είδα ότι συνδέεται κανονικά  κανονικά.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.

Το ίδιο σε iPhone 13 Pro μόλις έβαλα 16.1,

μέσω safari.

Η εφαρμογή δεν έχει δουλέψει ΠΟΤΕ

Της Εθνικής η εφαρμογή όπως πάντα μια χαρά!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, john_s60 είπε

Το ίδιο σε iPhone 13 Pro μόλις έβαλα 16.1,

μέσω safari.

Η εφαρμογή δεν έχει δουλέψει ΠΟΤΕ

Της Εθνικής η εφαρμογή όπως πάντα μια χαρά!!!

Mε την εφαρμογή της winbank δεν είχα ποτέ θέμα δούλευε κομπλέ και πριν  και μετά την 16.1. Από browser αρνείται πεισματικά ακόμη να συνδεθεί.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

έχω το ίδιο με macbook air m1, Ventura, Safari 16.1. Μίλησα με την τράπεζα και ξέρουν το θέμα. Θέλουν χρόνο για να το φτιάξουν. Μέχρι τώρα έχουν περάσει 3-4 μέρες. δεν θυμάμαι.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ανακαλυψα και αλλο προβλημα, δεν ξερω αν ειναι γενικο η αν το εχω μονο εγω. Καποιες φορες οταν παω να κανω αναπαραγωγη youtube βιντεο μεσο της εφαρμγης youtube δεν παιζουν τα βιντεο, εχουν μαυρη εικονα και εχουν μυνημα παρουσιαστηκε προβλημα, δοκιμαστε ξανα (κατι τετοιο δεν θυμαμαι ακριβως το μυνημα σφαλαμτος που γραφει). Ο μονος τροπος να παιξουν τα βιντεο ειναι να σβησω την συσκευη και να την ανοιξω ξανα, μετα παιζουν απροβληματιστα.

Επισης ισως ειναι και η ιδεα μου δεν ειμαι σιγουρος για αυτο, αλλα νομιζω τα παει και η αυτονομια χειροτερα.Πολλα προβληματα μαζεμενα μου εκατσαν στην 16.1 τι γινετε.

4 ώρες πριν, lamarko είπε

έχω το ίδιο με macbook air m1, Ventura, Safari 16.1. Μίλησα με την τράπεζα και ξέρουν το θέμα. Θέλουν χρόνο για να το φτιάξουν. Μέχρι τώρα έχουν περάσει 3-4 μέρες. δεν θυμάμαι.

6-7 μερες, εχουν περασει, απο τις 24/10 που βγηκε η 16.1 winbank απο browser γιοκ

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηπως πρεπει να αρχίσουμε να παίρνουμε μαζικά τηλέφωνα στην Πειραιώς παιδιά και να αναφέρουμε το πρόβλημα που υπάρχει μήπως φιλοτιμηθούν να το διορθώσουν; 8η ημέρα σήμερα χωρίς να μπορούμε να συνδεθούμε στο Winbank, κάπου έλεος.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...