Προς το περιεχόμενο

Κράνος AGV K6 Nardo Gray (xl) -- 269,0 yougr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Dantε είπε

Παντως εγω παρελαβα ενα small χθες.

Το κρανος εχει λιγο περιεργο σουλουπι, σιγουρα θελει δοκιμη πριν το παρεις. Προσωπικα το δοκιμασα σε φιλο πρωτα και μετα το παρελαβα.

Ειναι παναλαφρο και με ωραια ποιοτητα κατασκευης. Τωρα θα δειξει και η βολτα τι λεει.

Απο θόρυβο να μας πεις πως πάει.. Τα άλλα τα ξέραμε

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
1 hour ago, leros2004 said:

Απο θόρυβο να μας πεις πως πάει.. Τα άλλα τα ξέραμε

Σε SV650 δεν έχω κάποιο παράπονο πάντως. 

Βέβαια το προηγούμενο ήταν κατώτερης κατηγορίας αλλά και πάλι θεωρώ πως είναι καλό. 

Δημοσ.

το Κ6 το έχω ακριβώς 1 χρόνο για καθημερινό.

είναι πανάλαφρο, τρομερά ζυγισμένο, ωραία ηχομόνωση και καθόλου φασαρία από στροβιλισμούς. Υπάρχει ένα ζήτημα με την ανατομία του και πρέπει να το δοκιμάσετε.

από τη δική μου εμπειρία ήταν αρκετά σφιχτό σε μάγουλα και μέτωπο για την 1η εβδομάδα. Μετά άνοιξε και πλέον είναι άψογο. το φοράω με μπαλακλάβα.

επίσης δίνει δώρο pinlock που είναι πραγματικά MUST HAVE για να μη θολώνει ποτέ η ζελατίνα από την αναπνοή και τις διαφορές θερμοκρασίας του περιβάλλοντος. αν το πάρετε να κουμπώσετε το pinlock κατευθείαν (πριν πάρει βρωμιά ή σκόνη εσωτερικά η ζελατίνα) και ΑΚΡΙΒΩΣ όπως λένε οι οδηγίες για να μην σας πάρει αέρα από κάπου.

για κράνος έως τα 300ευρώ είναι must buy με όλες τις τελευταίες πιστοποιήσεις ασφαλείας.

η τιμή του όμως δε θα έλεγα οτι είναι προσφορά μιας και έχει παίξει και χαμηλότερα παλιότερα γιατί το παρακολουθούσα να το αγοράσω από όταν ανακοινώθηκε.

Nardo Grey στα 250-260ευρώ (ιστορικό χαμηλό και πέρυσι) και τα χρώματα είχαν βγει προσφορά από Παπασταύρου (όταν πήρα και το δικό μου) στα 289 (εγώ διάλεξα τα VR46)

Screenshot 2022-10-29 235434.jpg

Screenshot 2022-10-29 235448.jpg

• Like 1
Δημοσ.
48 minutes ago, seithan said:

Συγνώμη υπάρχει άνθρωπος που να φοράει extra large σε κράνος Μήπως είναι κράνος για δύο κεφάλια μαζί χαχαχα

Όλο και κάποιος θα υπάρχει. Δεν φοράνε όλοι γυναικεία και παιδικά νούμερα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...