Προς το περιεχόμενο

Κράνος AGV K6 Nardo Gray (xl) -- 269,0 yougr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τώρα που μπαίνουν τα κρύα σιγά σιγά..

Δεν έχει τα βασικά νούμερα, υπάρχει μόνο xl και small.

Δεν είναι καμιά τρελή έκπτωση αλλά σε αυτήν την τιμή αν σου κάνουν τα νούμερα δεν παίζει τέτοιο κράνος

https://www.you.gr/taxidi-hobby-athlitismos/aftokinito-motosykleta/krani-michanis/kranos-mixanis-agv-k6-nardo-grey

Επεξ/σία από κκρκ
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Liakos_LILIS είπε

Δεν εχει Link ...

Σωστός..

3 λεπτά πριν, Liako25 είπε

Καλό θα ήταν αλλά δεν υπάρχουν νούμερα, μόνο XL.

https://www.you.gr/taxidi-hobby-athlitismos/aftokinito-motosykleta/krani-michanis/kranos-mixanis-agv-k6-nardo-grey

Άμα πας στα χρώματα και επιλέξεις το δίπλα, που είναι πάλι το ίδιο χρώμα σε αφήνει επιλέξεις και το small. Άλλα νούμερα όχι δεν έχει. Μπορεί να είναι και λάθος βέβαια αυτο δεν ξέρω

Επεξ/σία από κκρκ
Δημοσ.

Εχει και small .Παραγγειλα ενα αλλα διαβασα για θεμα με το fit στο καθε κεφαλι οποτε πριν το παραλαβω θα παω να το δοκιμασω. Καλη φαινεται η τιμη και το κρανος.

Σε ασφαλεια παντως εχει 5 αστερια στο sharp.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάπου είχα διαβάσει ότι σκέφτονται να αφαιρέσουν τον Φ.Π.Α από τα κράνη. Τώρα πότε και αν θα γίνει αυτό άγνωστο.

Επεξ/σία από johniem
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, johniem είπε

Κάπου είχα διαβάσει ότι σκέφτονται αφαιρέσουν τον Φ.Π.Α από τα κράνη. Τώρα πότε και να θα γίνει αυτό άγνωστο.

Δεν υπαρχει περιπτωση.

Συζητηση που γινεται 10ετιες τωρα και αναφερεται ανα τακτικα διαστηματα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ενα κρανος CAN flip up που γραφει S55-56 και ενα αλλο jet που γραφει μονο Μ 

Με την μεζουρα , μετραω την κεφαλα μου στα 57εκ .... ιδανικα θα χρειαζομουν το Μ βαζει του σαιτ αλλα παιζει να ειμαι οκ και με το small ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, WaxOnWaxOff είπε

Με την μεζουρα , μετραω την κεφαλα μου στα 57εκ .... ιδανικα θα χρειαζομουν το Μ βαζει του σαιτ αλλα παιζει να ειμαι οκ και με το small ?

Είναι και άλλοι παράγοντες για το αν θα σου κάτσει καλά ένα κράνος ή όχι, καλύτερα να πας σε ένα μαγαζί που έχει έκθεση να το δοκιμάσεις για να είσαι σίγουρος

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε

Κρανος αν δε το δοκιμασεις, δε μπορεις να εισαι 100% σιγουρος ποτε.

Μονο αν μετρησεις και εχεις δοκιμαστε εστω ενα της ιδιας εταιρειας για να δεις αν σου ταιριαζει η γραμμη του.

Αμφιβαλλω οτι με 57 το κεφαλι σου, το small θα σου κανει.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Dante. Πήγαινε δοκίμασε κάπου να δεις τα νούμερα. Του συγκεκριμένου κράνους. Με έστειλε να δω ένα ο κολλητός που πιστευε ότι θα του κάνει το small. Έχουμε ίδιο κεφάλι. Φοράμε ίδια κράνη. Τελικά δεν έμπαινε στο κεφάλι μου καν. Οπότε και γλύτωσε λίγο ταλαιπωρία 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, comfuzio είπε

έχει και ζελατίνα για τον ήλιο ή είναι μόνο το διάφανο;

Μόνο το διάφανο αλλά εγώ που βάζω γυαλιά ηλίου τα βάζω άνετα και κάθονται σταθερά. Από μέγεθος φοράω large σε άλλα κράνη και σε αυτό το ίδιο.

Δημοσ.

Παντως εγω παρελαβα ενα small χθες.

Το κρανος εχει λιγο περιεργο σουλουπι, σιγουρα θελει δοκιμη πριν το παρεις. Προσωπικα το δοκιμασα σε φιλο πρωτα και μετα το παρελαβα.

Ειναι παναλαφρο και με ωραια ποιοτητα κατασκευης. Τωρα θα δειξει και η βολτα τι λεει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...