κκρκ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για τώρα που μπαίνουν τα κρύα σιγά σιγά.. Δεν έχει τα βασικά νούμερα, υπάρχει μόνο xl και small. Δεν είναι καμιά τρελή έκπτωση αλλά σε αυτήν την τιμή αν σου κάνουν τα νούμερα δεν παίζει τέτοιο κράνος https://www.you.gr/taxidi-hobby-athlitismos/aftokinito-motosykleta/krani-michanis/kranos-mixanis-agv-k6-nardo-grey Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από κκρκ 1
Liako25 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλό θα ήταν αλλά δεν υπάρχουν νούμερα, μόνο XL. https://www.you.gr/taxidi-hobby-athlitismos/aftokinito-motosykleta/krani-michanis/kranos-mixanis-agv-k6-nardo-grey Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από Liako25
κκρκ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Liakos_LILIS είπε Δεν εχει Link ... Σωστός.. 3 λεπτά πριν, Liako25 είπε Καλό θα ήταν αλλά δεν υπάρχουν νούμερα, μόνο XL. https://www.you.gr/taxidi-hobby-athlitismos/aftokinito-motosykleta/krani-michanis/kranos-mixanis-agv-k6-nardo-grey Άμα πας στα χρώματα και επιλέξεις το δίπλα, που είναι πάλι το ίδιο χρώμα σε αφήνει επιλέξεις και το small. Άλλα νούμερα όχι δεν έχει. Μπορεί να είναι και λάθος βέβαια αυτο δεν ξέρω Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από κκρκ
Dantε Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Εχει και small .Παραγγειλα ενα αλλα διαβασα για θεμα με το fit στο καθε κεφαλι οποτε πριν το παραλαβω θα παω να το δοκιμασω. Καλη φαινεται η τιμη και το κρανος. Σε ασφαλεια παντως εχει 5 αστερια στο sharp.
johniem Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάπου είχα διαβάσει ότι σκέφτονται να αφαιρέσουν τον Φ.Π.Α από τα κράνη. Τώρα πότε και αν θα γίνει αυτό άγνωστο. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από johniem
Dantε Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, johniem είπε Κάπου είχα διαβάσει ότι σκέφτονται αφαιρέσουν τον Φ.Π.Α από τα κράνη. Τώρα πότε και να θα γίνει αυτό άγνωστο. Δεν υπαρχει περιπτωση. Συζητηση που γινεται 10ετιες τωρα και αναφερεται ανα τακτικα διαστηματα. 1
WaxOnWaxOff Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Εχω ενα κρανος CAN flip up που γραφει S55-56 και ενα αλλο jet που γραφει μονο Μ Με την μεζουρα , μετραω την κεφαλα μου στα 57εκ .... ιδανικα θα χρειαζομουν το Μ βαζει του σαιτ αλλα παιζει να ειμαι οκ και με το small ?
κκρκ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, WaxOnWaxOff είπε Εχω ενα κρανος CAN flip up που γραφει S55-56 και ενα αλλο jet που γραφει μονο Μ Με την μεζουρα , μετραω την κεφαλα μου στα 57εκ .... ιδανικα θα χρειαζομουν το Μ βαζει του σαιτ αλλα παιζει να ειμαι οκ και με το small ? Είναι και άλλοι παράγοντες για το αν θα σου κάτσει καλά ένα κράνος ή όχι, καλύτερα να πας σε ένα μαγαζί που έχει έκθεση να το δοκιμάσεις για να είσαι σίγουρος 1
Dantε Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε Εχω ενα κρανος CAN flip up που γραφει S55-56 και ενα αλλο jet που γραφει μονο Μ Με την μεζουρα , μετραω την κεφαλα μου στα 57εκ .... ιδανικα θα χρειαζομουν το Μ βαζει του σαιτ αλλα παιζει να ειμαι οκ και με το small ? Κρανος αν δε το δοκιμασεις, δε μπορεις να εισαι 100% σιγουρος ποτε. Μονο αν μετρησεις και εχεις δοκιμαστε εστω ενα της ιδιας εταιρειας για να δεις αν σου ταιριαζει η γραμμη του. Αμφιβαλλω οτι με 57 το κεφαλι σου, το small θα σου κανει. 1
babyonboard Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Συμφωνώ με τον Dante. Πήγαινε δοκίμασε κάπου να δεις τα νούμερα. Του συγκεκριμένου κράνους. Με έστειλε να δω ένα ο κολλητός που πιστευε ότι θα του κάνει το small. Έχουμε ίδιο κεφάλι. Φοράμε ίδια κράνη. Τελικά δεν έμπαινε στο κεφάλι μου καν. Οπότε και γλύτωσε λίγο ταλαιπωρία
comfuzio Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 έχει και ζελατίνα για τον ήλιο ή είναι μόνο το διάφανο;
EllinarasGR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 40 λεπτά πριν, comfuzio είπε έχει και ζελατίνα για τον ήλιο ή είναι μόνο το διάφανο; Μόνο το διάφανο αλλά εγώ που βάζω γυαλιά ηλίου τα βάζω άνετα και κάθονται σταθερά. Από μέγεθος φοράω large σε άλλα κράνη και σε αυτό το ίδιο.
κκρκ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Αν παραλάβει κάνεις small και δεν το θέλει να επικοινωνήσει..
Dantε Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Παντως εγω παρελαβα ενα small χθες. Το κρανος εχει λιγο περιεργο σουλουπι, σιγουρα θελει δοκιμη πριν το παρεις. Προσωπικα το δοκιμασα σε φιλο πρωτα και μετα το παρελαβα. Ειναι παναλαφρο και με ωραια ποιοτητα κατασκευης. Τωρα θα δειξει και η βολτα τι λεει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα