Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με αναβάθμιση προγράμματος Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα πρόγραμμα ADSL 24αρι στη Vodafone και έκανα αίτηση για αναβάθμιση σε 100αρα. Έγινε η αποστολή ρουτερ κλπ και την ημέρα που θα γινόταν η αναβαθμιση σύνδεσα τον εξοπλισμό και ενώ τα λαμπάκια στο ρουτερ άναβαν κανονικά πράσινα, με το που συνέδεσα κάποια συσκευή άρχισε να αναβοσβήνει το λαμπάκι του Ίντερνετ και του 4g και δεν ειχα πρόσβαση στο Ίντερνετ. Έκανα πολλές δοκιμές με διαφορες συσκευές αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο. Ενημέρωσα τη Vodafone για το θεμα και μου άνοιξαν φάκελο. Εκ τοτε ανά 5 μέρες μου έρχεται ειδοποίηση ότι θα ενημερωθώ για την πορεία της βλάβης αλλά ουδείς με καλεί. Τους έχω πάρει άπειρα τηλέφωνα και παντα η απάντηση είναι η ίδια, ότι θα με καλέσουν και το πρόβλημα εξετάζεται. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι το θεμα μου το έχει αναλάβει το τμήμα δικτύων. Καμία άλλη πληροφορία δεν μου έχουν δώσει. Σήμερα κλείνω 45 μέρες περίπου από την ημέρα που σύνδεσα τον εξοπλισμό. Είχε κανεις παρόμοια εμπειρία με Vodafone? Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω;

Επεξ/σία από angelD
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα και συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση (μολις ειδα το thread). Αν έχεις το μαύρο router της vodafone (H300S αν δεν κάνω λάθος), χρειάζεται να τρέξεις πρώτα έναν οδηγό που έχει το router μέσα στην σελίδα του (192.168.1.1 ή 192.168.2.1). Μπές εκεί με τον κωδικό του admin πισώ απο το ρουτερ και θα δουλέψει. Ελπίζω να βοήθησα

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρόβλημα εν τελει ήταν ότι μου είχαν δώσει μπλοκαρισμένη ip (έτσι τουλάχιστον κατάλαβα από τα συμφραζόμενα στις άπειρες κλήσεις με την τεχνική υποστήριξη). Μετά τη συμπλήρωση διμήνου χωρίς κάποια επίλυση, έκανα καταγγελία στην ΕΕΤ και μετά από μια βδομάδα μου βάλανε credentials και δούλεψε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...