brakosta Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα, Αγόρασα πριν ένα χρόνο από ένα πολύ γνωστό eshop (shekou) της Νέας Ζηλανδίας μία παιδική φωτογραφική μηχανή (26€) και μου λένε ότι σύντομα θα τη στείλουν. Το eshop λειτουργεί κανονικά, δεν είναι απάτη και η αγορά έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας. Τους έχω στείλει αρκετά mail που ζητάω επιστροφή των χρημάτων και μου λένε ότι η πολιτική τους λέει ότι δεν γίνετε επιστροφή αλλά θα πρέπει να διαλέξω κάτι άλλο. Μπορώ να κάνω κάτι ή να πάρω ότι να ναι να ξεμπερδεύω;
Dantε Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Αμφισβητηση συναλλαγης στη τραπεζα.Και πολυ αργησες. ΥΓ.Αγορασες απο Νεα Ζηλανδια κατι αξιας 26Ε; Ξερεις το τελωνειο μονο ποσο θα παει;
brakosta Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Κάλεσα στην Πειραιώς και μου είπαν να τους στείλω mail με όλη την αλληλογραφία και θα το κοιτάξουν. Κανονικά η αμφισβήτηση πρέπει να γίνει στις 120 μέρες αλλά είναι ιδιάζουσα περίπτωση λόγω ότι δεν έχω παραλάβει. Το mail για αυτές τις περιπτώσεις είναι το [email protected] Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
andreas1gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, brakosta είπε Καλημέρα, Αγόρασα πριν ένα χρόνο από ένα πολύ γνωστό eshop (shekou) της Νέας Ζηλανδίας μία παιδική φωτογραφική μηχανή (26€) και μου λένε ότι σύντομα θα τη στείλουν. Το eshop λειτουργεί κανονικά, δεν είναι απάτη και η αγορά έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας. Τους έχω στείλει αρκετά mail που ζητάω επιστροφή των χρημάτων και μου λένε ότι η πολιτική τους λέει ότι δεν γίνετε επιστροφή αλλά θα πρέπει να διαλέξω κάτι άλλο. Μπορώ να κάνω κάτι ή να πάρω ότι να ναι να ξεμπερδεύω; Περιμένεις την παραγγελία σου από πέρσι τον Οκτώβριο...;;;;
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, brakosta είπε Κάλεσα στην Πειραιώς και μου είπαν να τους στείλω mail με όλη την αλληλογραφία και θα το κοιτάξουν. Κανονικά η αμφισβήτηση πρέπει να γίνει στις 120 μέρες αλλά είναι ιδιάζουσα περίπτωση λόγω ότι δεν έχω παραλάβει. Το mail για αυτές τις περιπτώσεις είναι το [email protected] Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μηπως βιάστηκες;
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Ξαναπάρε την κάμερα αλλά όχι από pre-order. Διάλεξε μια από τις ετοιμοπαράδοτες και επικοινώνησε μαζί τους να στην στείλουν στην ίδια τιμή γιατί δεν ήταν δικό σου σφάλμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα