Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Αγόρασα πριν ένα χρόνο από ένα πολύ γνωστό eshop (shekou) της Νέας Ζηλανδίας μία παιδική φωτογραφική μηχανή (26€) και μου λένε ότι σύντομα θα τη στείλουν.

Το eshop λειτουργεί κανονικά, δεν είναι απάτη και η αγορά έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας.

Τους έχω στείλει αρκετά mail που ζητάω επιστροφή των χρημάτων και μου λένε ότι η πολιτική τους λέει ότι δεν γίνετε επιστροφή αλλά θα πρέπει να διαλέξω κάτι άλλο.

Μπορώ να κάνω κάτι ή να πάρω ότι να ναι να ξεμπερδεύω;

Δημοσ.

Αμφισβητηση συναλλαγης στη τραπεζα.Και πολυ αργησες.

ΥΓ.Αγορασες απο Νεα Ζηλανδια κατι αξιας 26Ε; Ξερεις το τελωνειο μονο ποσο θα παει;

Δημοσ.

Κάλεσα στην Πειραιώς και μου είπαν να τους στείλω mail με όλη την αλληλογραφία και θα το κοιτάξουν.

Κανονικά η αμφισβήτηση πρέπει να γίνει στις 120 μέρες αλλά είναι ιδιάζουσα περίπτωση λόγω ότι δεν έχω παραλάβει.

Το mail για αυτές τις περιπτώσεις είναι το [email protected]

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, brakosta είπε

Καλημέρα,

Αγόρασα πριν ένα χρόνο από ένα πολύ γνωστό eshop (shekou) της Νέας Ζηλανδίας μία παιδική φωτογραφική μηχανή (26€) και μου λένε ότι σύντομα θα τη στείλουν.

Το eshop λειτουργεί κανονικά, δεν είναι απάτη και η αγορά έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας.

Τους έχω στείλει αρκετά mail που ζητάω επιστροφή των χρημάτων και μου λένε ότι η πολιτική τους λέει ότι δεν γίνετε επιστροφή αλλά θα πρέπει να διαλέξω κάτι άλλο.

Μπορώ να κάνω κάτι ή να πάρω ότι να ναι να ξεμπερδεύω;

Περιμένεις την παραγγελία σου από πέρσι τον Οκτώβριο...;;;;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, brakosta είπε

Κάλεσα στην Πειραιώς και μου είπαν να τους στείλω mail με όλη την αλληλογραφία και θα το κοιτάξουν.

Κανονικά η αμφισβήτηση πρέπει να γίνει στις 120 μέρες αλλά είναι ιδιάζουσα περίπτωση λόγω ότι δεν έχω παραλάβει.

Το mail για αυτές τις περιπτώσεις είναι το [email protected]

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Μηπως βιάστηκες;

Δημοσ.

Ξαναπάρε την κάμερα αλλά όχι από pre-order. Διάλεξε μια από τις ετοιμοπαράδοτες και επικοινώνησε μαζί τους να στην στείλουν στην ίδια τιμή γιατί δεν ήταν δικό σου σφάλμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...