Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερο επεξεργαστή, θα πήγαινα σε r5-5600

Κάρτα γραφικών, αν σκοπός είναι 2k/100 fps σε καλά details μιλάμε για ελάχιστο μια 6600 xt/3060

Πιο μεγάλο τροφοδοτικό(πόσο μεγάλο, ανάλογο της κάρτας), εφόσον μπει μια καλή κάρτα που κάνει καταναλώσεις δεν φτάνει σε καμία περίπτωση το 450αρι

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά τα λέει ο Νικόλας αλλά εχει wide 2k monitor όχι το στάνταρ 2560x1440 αλλά 3440x1440. Αρα ανάλογα και τα παιχνίδια βέβαια,θα χρειαστεί δυστυχώς πιο δυνατή gpu από απλό 2κ/100hz monitor.

Επεξ/σία από niko13
  • Like 3
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 25/10/2022 στις 8:55 ΠΜ, triplex1 είπε

Με την συγκεκριμένη οθόνη τι αναβάθμιση πρέπει να κάνω για να τα παίζει όλα φουλ με καλά fps σε ultra wide οθόνη 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akatikitos είπε

Με την συγκεκριμένη οθόνη τι αναβάθμιση πρέπει να κάνω για να τα παίζει όλα φουλ με καλά fps σε ultra wide οθόνη 

rx6700xt  και πανω φιλε μου με την οθονη που εχεις , πατα το σποιλερ να δεις τι εχω απο οθονη και hardware  ....ολα full ultra ταβανι πιο πανω δεν εχει θα βγουνε τα settings απο την οθονη , ο επεξεργαστης 5600x-5700x  θα την παει μια χαρα οποιας εταιρειας υλοποιηση και να παρεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, triplex1 είπε

rx6700xt  και πανω φιλε μου με την οθονη που εχεις , πατα το σποιλερ να δεις τι εχω απο οθονη και hardware  ....ολα full ultra ταβανι πιο πανω δεν εχει θα βγουνε τα settings απο την οθονη , ο επεξεργαστης 5600x-5700x  θα την παει μια χαρα οποιας εταιρειας υλοποιηση και να παρεις

https://www.skroutz.gr/s/28130197/Asus-Radeon-RX-6700-XT-12GB-GDDR6-Dual-Κάρτα-Γραφικών-90YV0G82-M0NA00.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

https://www.skroutz.gr/s/35208363/AMD-Ryzen-7-5700X-3-4GHz-Επεξεργαστής-8-Πυρήνων-για-Socket-AM4-σε-Κουτί.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share 

Αυτά τα 2;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...