Gkostas2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, έχω το παραπάνω μοντέλο τηλεόρασης. Ενώ μέχρι πρόσφατα έπαιζε το screen mirroring από το laptop στην TV της τελευταίες μέρες δεν την βρίσκει καν στην ενότητα σύνδεση. Είμαι συνεδεμένος στο ίδιο wifi (τηλεόραση και laptop) Η TV είναι κανονικά συνεδεμένη στο wifi και παίζει internet Το laptop βρίσκει μια άλλη smart tv που έχω στην κρεβατοκάμαρα, ενώ το ίδιο θέμα έχει και το android κινητό (δεν μπορεί να εντοπίσει την Samsung, αλλά εντοπίζει την άλλη TV) Λογικά λοιπόν, δεν έχει θέμα το laptop αλλά η Samsung. Έχει κανένας καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;
Πέτρος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Ένας (ακόμα) από τους λόγους που θέλω να μην πάω σε shamesung τώρα που κοιτάζω για αλλαγή. Τηλεόραση 5ετίας, 7 series, και όλο και κάτι χάνω από λειτουργίες κάθε φορά που κάτι "αλλάζει". Ούτε από λαπτοπ, ούτε από κινητό, εδώ και καιρό... Αν δεν βαριέσαι, δοκίμασε να κάνεις reset στην τηλεόραση, μάλλον θα φτιάξει για λίγο καιρό. 2
dolph Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Πέτρος είπε Ένας (ακόμα) από τους λόγους που θέλω να μην πάω σε shamesung τώρα που κοιτάζω για αλλαγή. Τηλεόραση 5ετίας, 7 series, και όλο και κάτι χάνω από λειτουργίες κάθε φορά που κάτι "αλλάζει". Ούτε από λαπτοπ, ούτε από κινητό, εδώ και καιρό... Αν δεν βαριέσαι, δοκίμασε να κάνεις reset στην τηλεόραση, μάλλον θα φτιάξει για λίγο καιρό. Τα ίδια. Το γράφω και άλλου, δεν νιώθω ότι σέβεται τους πελάτες και νιώθεις λες και θέλει να αλλάζεις προϊόν κάθε 2-3 χρόνια. Ε, σε τηλεόραση κάποιας αξίας αυτό είναι λάθος για μένα. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από dolph 2
Gkostas2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, Πέτρος είπε Ένας (ακόμα) από τους λόγους που θέλω να μην πάω σε shamesung τώρα που κοιτάζω για αλλαγή. Τηλεόραση 5ετίας, 7 series, και όλο και κάτι χάνω από λειτουργίες κάθε φορά που κάτι "αλλάζει". Ούτε από λαπτοπ, ούτε από κινητό, εδώ και καιρό... Αν δεν βαριέσαι, δοκίμασε να κάνεις reset στην τηλεόραση, μάλλον θα φτιάξει για λίγο καιρό. 13 λεπτά πριν, dolph είπε Τα ίδια. Το γράφω και άλλου, δεν νιώθω ότι σέβεται τους πελάτες και νιώθεις λες και θέλει να αλλάζεις προϊόν κάθε 2-3 χρόνια. Ε, σε τηλεόραση κάποιας αξίας αυτό είναι λάθος για μένα. Θα κάνω κανά reset μπας και... πραγματικά δεν ξέρω τι έχει γίνει. Για Samsung συμφωνώ απόλυτα. Η LG που έχω στην κρεβατοκάμαρα είναι πολύ πιο τίμια σε σχέση με την Samsung σε όλα τα επίπεδα. Τις φτιάχνουν έτσι ώστε να σε αναγκάζουν να την αλλάζεις κάθε 4-5 χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα