Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον τελευταίο καιρό, το κινητό μου έχει κάνει 2-3 φορές το εξής:

Ενώ είμαι στο internet με Data 4G, ξαφνικά το δίκτυο πέφτει στο 2G εφόσον το 3G έχει καταργηθεί πλέον.Το έκανε πρίν λίγο ενώ ήμουν στο forum, δεν είχα άλλη σελίδα ανοιχτή η κάποια άλλη εφαρμογή.

Στην μπάρα σήματος στην οθόνη πάνω δεξιά, δείχνει πως έχει full σήμα.

Στα εικονίδια στον πίνακα ελέγχου, το ίδιο, αλλά γράφει Edge.

Στις ρυθμίσεις στην κατάσταση της sim, μου δείχνει δίκτυο Edge και στην κατάσταση δικτύου κινητής τηλεφωνίας πως είναι αποσυνδεδεμένο.Ουσιαστικά κόβεται το internet.

Εβαλα το Private DNS από προσαρμοσμένο dns.adguard.com στο αυτόματο αλλά δεν άλλαξε κάτι.Εκλεισα και άνοιξα 2-3 φορές τα Data, τίποτα.Μόλις το έβαλα σε λειτουργία πτήσης 2 φορές, την δεύτερη φορά ξεκόλλησε όταν άνοιξα πάλι τα Data.

Την τελευταία φορά που το είχε πάθει και δοκίμαζα πάλι τα ίδια, εκανα επανεκκίνηση και έφτιαξε.

Αν είχε πρόβλημα το δίκτυο της Cosmote, θα κρατούσε για κάποια ώρα όπως συμβαίνει κάποιες φορές.

Η Sim δεν έχει βγει ποτέ από τονλ κινητό.

Φαίνεται πως είναι θέμα του  λειτουργικού του κινητού.Μπορεί να το κάνει λόγο του private DNS;Θα δοκιμάσω να κάνω εκκαθάριση cache σε όσες εφαρμογές του συστήματος σχετίζονται με το δίκτυο κινητής για να αποφύγω το reset.

Σας έχει συμβεί αυτό το πρόβλημα;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Πες μας κάποιες λεπτομέρειες. Καταρχάς αν σου κάνει τα ίδια και σε δεύτερο κινητό ή κάρτα, αν είναι πρόσφατη η παλιά, ποια συσκευή έχεις, και αν έχεις κάνει πρόσφατα ενημέρωση του λογισμικού του κινητου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Πες μας κάποιες λεπτομέρειες. Καταρχάς αν σου κάνει τα ίδια και σε δεύτερο κινητό ή κάρτα, αν είναι πρόσφατη η παλιά, ποια συσκευή έχεις, και αν έχεις κάνει πρόσφατα ενημέρωση του λογισμικού του κινητου. 

Δεν έχω 2ο κινητό, αυτή η κάρτα μπήκε πρίν 4 χρόνια όταν είχα πάρει καινούριο το κινητό (Sony XZ1).

Δεν παίρνει ενημερώσεις ασφαλείας απο 09/2019 και έχει μείνει στο android 9.

Είναι περίεργο, γιατί το κάνει για λίγο και μετά ξεκολλάει αν του κάνω επανεκκίνηση η αν σβήσω 2-3 εφαρμογές του συστήματος που σχετίζονται με το δίκτυο.Η αν το βάλω σε λειτουργία πτήσης για λίγο.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει η μπαταρία που έχει μειωθεί η χωρητικότητά της;

Βασικά μάλλον θα αγοράσω καινούριο κινητό και θα του κάνω reset απο recovery mode αν μπορέσω.

Γιατί χρειάζεται καινούρια μπαταρία και έχει μείνει πολύ πίσω σε ενημερώσεις.Ειναι ήδη μικρή η μπαταρία του σε χωρητικότητα (2.700 mAh) και έχει πέσει στα 2.400 mAh, το φορτίζω 2 φορές την ημέρα.

Αν το στείλω στην αντιπροσωπεία θα μείνω χωρίς κινητό.Θα το κρατήσω ως 2ο για ώρα ανάγκης και μπορεί να του αλλάξω μετά μπαταρία.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...