Προς το περιεχόμενο

Smart tv 65'

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

είμαι σε αναζήτηση τηλεόρασης 65 ιντσών και είμαι πιο  κοντά σε κάποιο μοντέλο της Samsung.Budget μέχρι 1500€. Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη πρόταση;;

Σας ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Καλημέρα,

Κι εγώ σε αναζήτηση 65" :)

Δεν είμαι σίγουρος για το budget. κοιτάζω από 1.000 έως 2.500 ευρώ, αλλά να καταλάβω αν τελικά αξίζει να πάω ψηλά και για ποιό λόγο.

Αυτή τη στιγμή έχω 55" premium Samsung 4K του 2015 και είμαι δυσαρεστημένος με την μάρκα γιατί σταμάτησε να την υποστηρίζει (και έτσι δεν έχω Ertflix, Ant1+ και άλλα apps). Για αυτόν τον λόγο θα είναι τελευταία στην λίστα προτίμησης καθώς προτιμώ νέα τηλεόραση εταιρείας που υποστηρίζει τους πελάτες της.

Κάνοντας μια σχετική έρευνα στο διαδίκτυο, έχω μπερδευτεί - σιγά μην γινόταν αλλιώς. Άλλες τηλεοράσεις τις παρουσιάζει ένας ως καταπληκτικές και άλλος ως πατσαβούρια ή με μεγάλα ελλατώματα και άλλες το αντίστροφο. Μπλέξιμο πραγματικό και θα ήταν ιδανικό αν είχαμε ολοκληρωμένες προτάσεις (αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να μπει στον κόπο) .

Ευχαριστώ για κάθε απάντηση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαστε τοσο κοντα σε  BF που δεν αξιζει να αγορασεις τωρα τηλεοραση. Η καλυτερη ειναι η S95B. Θα ελεγα και την Α95Κ αλλα ειναι πολυ ακριβη και δεν αξιζει οταν με αρκετα λιγοτερα λεφτα παιρνεις την S95b με το ιδιο πανελ. Μετα κοιτατε για LG G2/C2, Samsung QN95b κτλ

Το θεμα με τα apps δεν αξιζει να ασχολειστε και να ειναι λογος να μην παρεις μια μαρκα. Ολοι τα ιδιο κανουν.

Επεξ/σία από privateer
Δημοσ.

Καλό μήνα σε όλους,

έπειτα από λίγο ψάξιμο είμαι μεταξύ των εξής τηλεοράσεων qn95a (2021), qn90b (2022), qn85b (2022). Την s95b σίγουρα δε την έχω απορρίψει, αλλά γίνεται τόσος λόγος για πιθανό burn in γενικά σε αυτά τα πάνελ που με κρατάει λίγο διστακτικό. Όσον αφορά τις qn που προαναφέρω τί γνώμη έχετε; Σίγουρα η τηλεόραση θα αγοραστεί στο τέλος του μήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...