Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 29/10/2022 στις 2:26 ΠΜ, Dark_panel είπε

Τι σκατα ρε πουστη μου, μόνο εγω περασα απο 3 πανεπιστημια, που εκαναν ολοι τη δουλεια τους οπως επρεπε (αλλο αν ηθελαν ή οχι)? Και μαθημα γινοταν, και δε μας επρηζαν οι παραταξεις καθε τρεις κ λιγο και οι γραμματειες ηταν παντα εκει οταν τις χρειαζομασταν..

Στο ΠΑ.ΠΕΙ ειμαι, και εχω φιλους και στο ΕΚΠΑ και στο ΠΑ.ΔΑ. Το ΠΑ.ΔΑ ειναι μακραν το πιο ανοργανωτο απ'οτι μαθαινω και η εννοια του "πανεπιστημιακου ΕΠΑΛ". Το ΕΚΠΑ εχει απειρα θεματα με παραταξεις. Στο ΠΑ.ΠΕΙ τα πραγματα ειναι λιγο καλυτερα αλλα σχεδον ιδια. Χανουμε μαθημα για ψυλλου πηδημα, τριωρα μαθηματα που τελειωνουν στην μια ωρα γιατι οι καθηγητες "εχουν δουλειες"(λες και δεν υποτιθεται οτι εργαζονται), και η γραμματεια αποκρουστικη σε βαθμο που απλα σου σπαει τα νευρα. Μηδεν βοηθεια, που αν εχεις το θρασος να τους κανεις μια ερωτηση σου την λενε κι απο πανω. Φαινεται εχουν αλλαξει οι εποχες.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, truman2193 είπε

Στο ΠΑ.ΠΕΙ ειμαι, και εχω φιλους και στο ΕΚΠΑ και στο ΠΑ.ΔΑ. Το ΠΑ.ΔΑ ειναι μακραν το πιο ανοργανωτο απ'οτι μαθαινω και η εννοια του "πανεπιστημιακου ΕΠΑΛ". Το ΕΚΠΑ εχει απειρα θεματα με παραταξεις. Στο ΠΑ.ΠΕΙ τα πραγματα ειναι λιγο καλυτερα αλλα σχεδον ιδια. Χανουμε μαθημα για ψυλλου πηδημα, τριωρα μαθηματα που τελειωνουν στην μια ωρα γιατι οι καθηγητες "εχουν δουλειες"(λες και δεν υποτιθεται οτι εργαζονται), και η γραμματεια αποκρουστικη σε βαθμο που απλα σου σπαει τα νευρα. Μηδεν βοηθεια, που αν εχεις το θρασος να τους κανεις μια ερωτηση σου την λενε κι απο πανω. Φαινεται εχουν αλλαξει οι εποχες.

Εχω περασει απ το ΠαΠει, για μεταπτυχιακο ομως, 2 χρονια. Φοβερη οργανωση απο μερους γραμματειας, μαθημα δε χαναμε σχεδον ποτέ και για κανενα λογο και δεν ειχαμε ποτέ ενοχλησεις απο παραταξεις. Βεβαια, ισως να μην ασχολουνται με τα μεταπτυχιακα προγραμμματα οι παραταξεις, δε γνωριζω 😝 Αλλά, ειδικα η Γραμματεια, ηταν παντα εκει, παντα μας εξυπηρετουσε και πάντα σηκωναν τηλ οταν καλουσαμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...