Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Αν τον έχεις σε κλίση, ή αν το μετακινήσεις, μειώνεται ο θόρυβος? 

Γενικά ίσως να θέλει και αντικατάσταση. Δεν θα έπρεπε να είναι (τόσο) δυνατό 

Δεν δοκίμασα αλλά δεν νομίζω όλα πάνε καλά, μαζεύει πολύ πράγμα. 

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν δοκίμασα αλλά δεν νομίζω όλα πάνε καλά, μαζεύει πολύ πράγμα. 

Βρε μπορεί ο ανεμιστήρας να συντονίζει κάπου. Και εμένα ο πλέον παλιός Inventor evo κάτι 20L, αν κάτσει λίγο στραβά κάνει θόρυβο, αν τον γυρίσω πχ 90 μοίρες, σταματάει (λίγο στραβό πάτωμα) 

/offtopic 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Βρε μπορεί ο ανεμιστήρας να συντονίζει κάπου. Και εμένα ο πλέον παλιός Inventor evo κάτι 20L, αν κάτσει λίγο στραβά κάνει θόρυβο, αν τον γυρίσω πχ 90 μοίρες, σταματάει (λίγο στραβό πάτωμα) 

/offtopic 

Θα το δω και θα γράψω ναι αλλά δεν νομίζω ετσι δουλεύει αυτό τούρμπο. 

Ειδικά αν το βάλεις στην δεύτερη σκάλα ακούγεται στην κουζίνα, 20 μέτρα απόσταση από το δωμάτιο. 

Είχα ξανά αυτήν την μάρκα, είναι θορυβώδες συσκευές. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, water97 είπε

Τελικά είδα από το site ότι έχουν ακυρώσει την παραγγελία χωρίς καν να με ενημερώσουν. Μακριά..

Μια απ'τα ιδια και σ'εμενα. Απορω γιατι μπλεκω με Κωτσο...

Επεξ/σία από Chrisfm94
Δημοσ.
Στις 29/10/2022 στις 6:18 ΜΜ, SabotazNic είπε

/offtopic 

Τίποτα δοκίμασα τα πάντα, έτσι δουλεύει το εργαλείο, κατεβάζει πολύ νερό πάντως πολύ νερό!! 

Δημοσ.

παρελαβα και εγω τον αφυγραντηρα.Αρχικα να πω στον φιλο απο πανω πως ειναι αθορυβος.Αθορυβος σε φαση αν εχω και τηλεοραση ανοιχτη δεν ακουγεται τπτ στα 3 μετρα αποσταση.Οποτε μαλλον κατι εχει παει λαθος στην περιπτωση σου. .Επισης εχει wifi κανονικα καθως και οδηγιες πως θα συνδεθει μεσα στην συσκευασια.Αυτα σαν πρωτη εντυπωση.Δεν το δουλεψα κανονικα ακομα καθως ο καιρος ειναι καλος αλλα σαν πρωτες εντυπωσεις αριστες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, dimus1985 είπε

παρελαβα και εγω τον αφυγραντηρα.Αρχικα να πω στον φιλο απο πανω πως ειναι αθορυβος.Αθορυβος σε φαση αν εχω και τηλεοραση ανοιχτη δεν ακουγεται τπτ στα 3 μετρα αποσταση.Οποτε μαλλον κατι εχει παει λαθος στην περιπτωση σου. .Επισης εχει wifi κανονικα καθως και οδηγιες πως θα συνδεθει μεσα στην συσκευασια.Αυτα σαν πρωτη εντυπωση.Δεν το δουλεψα κανονικα ακομα καθως ο καιρος ειναι καλος αλλα σαν πρωτες εντυπωσεις αριστες

Αθόρυβος; δεν μίλησα καν για τηλεόραση 🤣🤣🤣. Σε δωμάτιο εννοώ αν τον βάλεις τελείωσες δεν κοιμάσαι. Wifi είπα δεν βρήκα άκρη, αυτός γράφει πάνω ότι έχει όντως. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...