Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμο το macOS 13 Ventura με Stage Manager, Continuity Camera κ.α

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και μαζί με αυτό, είναι επίσης διαθέσιμες και οι νέες, αυξημένες τιμές σε Apple Music (+0,50 ευρώ), Apple TV+ (+2 ευρώ) και Apple One (επίσης +2 ευρώ). Μόνο αμετάβλητο, προς το παρόν, το Apple Arcade. Άντε βρε, καλοφάγωτες να είναι!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περιμένω να το βάλω στο iPad μου το οποίο μαζι με απλό πληκτρολόγιο bluetooth κάνει άριστα τη δουλειά του, θα βάλω την αναβάθμιση και νομίζω ότι πλέον μετατρέπεται σε φορητό σταδιακά το iPad.

2 ώρες πριν, GBorb είπε

Mac book pro late 15 με i7 , 32GB memory & SSD και δεν είναι στην λίστα.

Καλά κάνω που του έχω βάλει windows 11 με dual boot και πετάει 

Χρειάζεται κάποιο app αυτό;

4 λεπτά πριν, mirrage είπε

Χρειάζεται κάποιο app αυτό;

Είτε τα βάζεις παράλληλα με το parallels app ή (νομίζω) μπορείς να βάλεις μόνο Windows. Με ένα Google search θα βρεις άπειρους οδηγούς και πληροφορίες

Έχω πάθει πλάκα με τις ρυθμίσεις συστήματος, είναι πραγματικά άψογες. Θυμίζουν αρκετά ios αλλά με τρόπο τέτοιον ώστε να μη "ταμπλετιάζει". Το Stage Manager είναι μια οκ προσθήκη, λογικά μόλις της συνηθίσουμε θα μας γίνει απαραίτητη. Τα background noises εμένα μπορούν να μου δημιουργήσουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα και συναισθήματα από αυτά της χαλάρωσης και ηρεμίας.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας ακόμα δεν μπορώ να κρίνω, από ταχύτητα έχω της εντύπωση ότι είναι ακόμα γρηγορότερο. Γενικά νομίζω ότι είναι ένα πολύ δυνατό update.

• Like 4

χαρείτε την τελευταία αναβάθμιση σε μηχανήματα χωρίς m1 m2 διότι η Apple που γνωρίζει το καλό μας, του χρόνου τον Ιούνη θα συζητάμε πόσα μηχανήματα θα έχει πετάξει έξω από την επόμενη "αναβάθμιση" του καιρού π.χ.

• Like 2
  • Confused 1

• Super Moderators
3 ώρες πριν, esykas είπε

χαρείτε την τελευταία αναβάθμιση σε μηχανήματα χωρίς m1 m2 διότι η Apple που γνωρίζει το καλό μας, του χρόνου τον Ιούνη θα συζητάμε πόσα μηχανήματα θα έχει πετάξει έξω από την επόμενη "αναβάθμιση" του καιρού π.χ.

Acer με windows και …καθάρισες! :) 

2 ώρες πριν, esykas είπε

Δεν θα άλλαζα μηχάνημα μόνο για την αναβάθμιση του λειτουργικού αν δεν έβγαζε πρώτα τα λεφτά του.
Κοινώς δεν θα αφήσω το MBP του 17 που έχω αν δεν περάσουν άλλα 3-5 χρόνια.

• Like 2
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, esykas είπε

καλά θα κάνει. θα σέρνονται 

11 ώρες πριν, billdanos είπε

Όλα άψογα στο M1 MacBook Pro. Μοιάζει ακόμη πιο γρήγορο σε σχέση με πριν! :)

Μπορείς να τσεκάρεις battery performance (αν το χρησιμοποιείς ως φορητό) και να μας κάνεις ένα update? Thanks!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...