Προς το περιεχόμενο

Ant-Man (3) and the Wasp : Quantumania (MCU, 2023)

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 24/2/2023 στις 1:55 ΜΜ, KilliK είπε

τους μαγεψε. επεσε στο χαμηλο ακρο των προβλεψεων, που σημαινει ισχνα ποδια.

Bc0sVQ0.jpeg

αν η εμπορικα αναιμικη Phase 4 και το κακο ξεκινημα  της Phase 5 ειναι ενδεικτικη για την καταπτωση του superhero ειδους, νομιζω ο Gunn με το DCEU θα φαει τα μουτρα του.

ο κοσμος κουραστηκε με το ειδος, υπαρχει υπερκορεσμος αυτων των ταινιων, και κυριως η υποδεεστερη τους ποιοτητα εχει γινει πλεον γινει ο κανονας. δεν βλεπω το συμπαν του Gunn να εχει σοβαρη απηχηση, οταν το δημοφιλεστατο MCU ειναι εδω και καιρο υπο σταθερη παρακμη.

πως συγκρινεται με την  πρωτη ταινια ant man? Εχω την εντυπωση οτι εξαρχης το συγκεκριμενο brand δεν ηταν απο τα μεγαλυτερα franchises της Disney.

spiderman, dr strange, thor, black panther, ολα ηταν μεγαλες επιτυχιες στο box office, οποτε νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις για να βγαζετε τα φτυαρια για τη disney.

Δε νομιζω οτι ο κοσμος εχει κουραστει απο το genre, απλα εχει πεσει η ποιοτητα των ταινιων(το spiderman το εδειξε). Ουσιαστικα οι ταινιες της disney επαιζαν ως τηλεοπτικη σειρα που ηθελες να κανεις binge watch κατι που το εχουν χασει τωρα. Αυτη ηταν η μεγαλυτερη διαφορα με των ταινιων της dc και για αυτο πλεον οι ταινιες της marvel εχουν πεσει στα επιπεδα των ταινιων της dc...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, xavier είπε

πως συγκρινεται με την  πρωτη ταινια ant man? Εχω την εντυπωση οτι εξαρχης το συγκεκριμενο brand δεν ηταν απο τα μεγαλυτερα franchises της Disney.

spiderman, dr strange, thor, black panther, ολα ηταν μεγαλες επιτυχιες στο box office, οποτε νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις για να βγαζετε τα φτυαρια για τη disney.

Δε νομιζω οτι ο κοσμος εχει κουραστει απο το genre, απλα εχει πεσει η ποιοτητα των ταινιων(το spiderman το εδειξε). Ουσιαστικα οι ταινιες της disney επαιζαν ως τηλεοπτικη σειρα που ηθελες να κανεις binge watch κατι που το εχουν χασει τωρα. Αυτη ηταν η μεγαλυτερη διαφορα με των ταινιων της dc και για αυτο πλεον οι ταινιες της marvel εχουν πεσει στα επιπεδα των ταινιων της dc...

Στην 4η φάση επεσε αρκετά η ποιότητα εκτος το τρίτο spiderman και το ten rings. Να πούμε την αλήθεια ή κάθε φάση έχει αδύναμες και καλές ταινίες. Το peak ήταν στο infinity war. 

Τα iron man 2 3 τα λες κακα

Thor 1 2 3 4 όλα χάλια

Captain america μόνο το πρώτο ηταν κακό 

Doctor strange μονο το πρωτο αξιόλογο 

Η κάθε φάση έχει κακές και καλές ταινίες. Απλά στην 4η έμπλεξαν πολλούς νέους χαρακτήρες και έγινε λίγο αχταρμάς. 

4 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Μου φαίνεται τα IM μονο σε μένα άρεσαν. Αλλά οκ, εγώ είμαι και fan boy :P 

Και εμένα δεν με χάλασε η τριλογία IM. Κάτι captain marvel, ant man 3, eternals, thor 3 ήταν χειρότερα 

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Είναι ανεξάρτητες ταινίες, χωρίς κάτι στο background που να εξελίσσεται παράλληλα και να κάνει τον θεατή να ικανοποιείται ακόμα και από μια μέτρια ταινία, μόνο και μόνο χάρη σε μια post/mid credit σκηνή. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τις Marvel ταινίες. Τι ήταν αυτό που άρεσε περισσότερο στον κόσμο όσον αφορά το Black Adam; Η mid credit σκηνή με τον Κάβιλ μήπως;

Το Quantumania είναι μια μέτρια ταινιούλα για να περάσει η ώρα, με σημαντικότερα πλεονεκτήματά της την παρουσία των Φάιφερ και Ντάγκλας. Βλέπεται μεν, ξεχνιέται το ίδιο εύκολα δε.

6+/10

• Like 1

Την είδα σήμερα. Κρίμα.. Ένα τρομερό potential και ένας Thanos-level vilain στα σκουπίδια, για χάρη του famiy friendly. Τίγκα σε σεναριακές ευκολίες και στα ex machina, ειδικά στο τέλος. Ο δε Kang, κατά διαστήματα θυμάται πόσο δυνατός είναι. Βαριέμαι και να αναπτύξω δηλαδή, όποιος τη είδε ξέρει τι θέλω να πω.

• Like 1

• Super Moderators

Την είδα κι εγώ σήμερα, θα μπορούσε να ήταν χειρότερη, αλλά και να μην την είχα δει δεν θα έχανα κάτι.

Χίλιες φορές το Air που είδα χθες κι ας ήξερα τι θα γίνει...

• Super Moderators
5 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

A εσείς φτάσατε μέχρι το τέλος, μπράβο! :P

Ναι αλλά στο σπίτι έχουμε και την επιλογή του fast forward.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...