Drimpas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Aggeluska είπε Πηγουλα; Το δικό μου ΤΕΙ, το ΤΕΙ Αθήνας και συγκεκριμένα το τμήμα μηχανικών πληροφορικής αναβάθμισε το πρόγραμμα σπουδών του ανανεώνοντας εξ ολοκλήρου το πρόγραμμα σπουδών, βάζοντας έξτρα σχεδόν 20 μαθήματα και ανανέωσε την ύλη του στα ήδη υπάρχοντα μαθήματα. Που είδες εσύ ότι δεν αναβαθμίστηκαν οι σπουδές δεν ξέρω .. Τι ασχολείσαι , ο συμφορουμιτης ειναι ανημέρωτος πιθανόν. Το παδα εχει 5της σχολές με integrated master - εκτος του ΒΠΣ που έχει καταθέσει και αναμένει. Πριν 5 μέρες ηρθε η ΕΘΑΑΕ και έγραψε τα καλύτερα για τα εργαστήρια - τον εξοπλισμό και όλες τις δομές - προκειμένου να προχωρήσει σε ισοτίμηση με πολυτεχνεία.. Τώρα τα ΑΕΙ- ΑΤΕΙ που λένε δεν παίζουν, τα ΤΕΙ ανήκουν στα ΑΕΙ απο το 2001, απλα ο κόσμος έχει μεινει στα βασιλικά διατάγματα. Υ.Γ ΄΄Κατώτερα'' λέτε τα ΤΕΙ , αλλα στις εξετάσεις των ενερ. επιθεωρητών για το μητρώο , πρίν τις καταργήσει το ΤΕΕ για προφανείς λόγους, το 70% + που πέρασε ηταν Τ.Ε . 2
Vaggelis_D Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Φίλε μου μπορείς να μπεις στο Μαθηματικό (έχει χαμηλότερη βάση από τις σχολές μηχανολόγων και πληροφορικής) Αν μπεις πάρε κατεύθυνση εφαρμοσμένα μαθηματικά με αρκετά μαθήματα πληροφορικης, μην μπλέξεις με θεωρητικά μαθηματικά Θα είσαι έτοιμος για data science/programming οταν αποφοιτησεις και αν δεν σου αρεσει αυτο θα γινει ευκολα δεκτος σε μεταπτυχιακο computer engineering
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα