NickTG Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 2 minutes ago, atheatos said: Καλά εντάξει . Στο επόμενο θέμα με Apple μην ξεχάσεις να ενημερωθείς ξανά και όπου βρεις την βελόνα προσπάθησε να την ξεκολλήσεις. Ξεκινησα επι του θέματος και έμεινα σε αυτό . Και όχι τα Mac δεν είναι μόνο εμφάνιση . Είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και όσοι δεν έχουν σχέση όπως εσυ , αδυνατούν να καταλάβουν και παρασύρονται. Ποιος έχει κολλήσει γενικά είναι φανερό. Εν τω μεταξύ που είπα πως τα Mac είναι μόνο εμφάνιση και μου αναφέρεις ότι δεν ισχύει αυτό? 3 minutes ago, atheatos said: Μα καμία σύγκριση όμως… Για κάνε quote το σημείο. Ίσως να μην το κατάλαβα.
atheatos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Ποιος έχει κολλήσει γενικά είναι φανερό. Εν τω μεταξύ που είπα πως τα Mac είναι μόνο εμφάνιση και μου αναφέρεις ότι δεν ισχύει αυτό? Οκ. Κόλλησε η βελόνα. Δηλαδή πιστεύεις ότι εννοούσα να φτιάξεις ένα custom pc που το μόνο που θα κάνει είναι να δουλεύει απροβλημάτιστα , αλλά να μην έχει καμία σχεση με Mac , παρόλα όσα έγραψα προηγουμένως? Καλά εντάξει καληνύχτα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ούτε μια ώρα να φτιάξεις ενα pc να δουλέψει απροβλημάτιστα. Απλά το βάζεις στην πρίζα και το αφηνεις… Αυτο δεν μου απαντησες?
NickTG Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 1 minute ago, atheatos said: Οκ. Κόλλησε η βελόνα. Δηλαδή πιστεύεις ότι εννοούσα να φτιάξεις ένα custom pc που το μόνο που θα κάνει είναι να δουλεύει απροβλημάτιστα , αλλά να μην έχει καμία σχεση με Mac , παρόλα όσα έγραψα προηγουμένως? Καλά εντάξει καληνύχτα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ούτε μια ώρα να φτιάξεις ενα pc να δουλέψει απροβλημάτιστα. Απλά το βάζεις στην πρίζα και το αφηνεις… Αυτο δεν μου απαντησες? Καληνύχτα κωλοτουμπα.
Aztec Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, atheatos είπε Οκ. Αυτά είναι τα specs ενός Mac Pro https://www.apple.com/mac-pro/specs/ Ας αφήσουμε το κουτί στην άκρη και βάλε μου όλα τα υπόλοιπα pci , thunderbolt κτλ σε link να δω τιμές μέσα 3 ώρες επειδή είμαι πολύ large. Όταν το παίζεις έξυπνος χωρίς να είσαι…. Όσον αφορά το Mac Pro με τους Xeon εννοείται φτιάχνεις custom workstation που να είναι φθηνότερο η και στα ίδια χρήματα αλλά πολύ πιο δυνατό . Μόνο με τα +7000 USD που σου ζητάει η apple για να σε πάει από 8 σε 28 cores αγοράζεις 64 core Threadripper PRO . Οι μητρικές WRX80 EATX είναι γύρω στο 1000ρικο Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από Aztec
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα