Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 επιτρέπεται ηχειο με μηχανη νομος. πχ. Οδηγω Honda sh. Και μπροστά στο μικρο το μαύρο το φερινγκ ρε παιδι μου επιτρέπεται ένα jbl ακι μικρό των 20w ισα ίσα να ακούω μουσική αλλά ισα ίσα το γκόμενακι που θα σταματήσει διπλα μου. δλδ άμα είναι ασθενοφόρο πίσω να το ακούσω.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Βαλε ρε συ μην κολλας εδω κατι Goodwin ειχαν ολοκληρο ηχοσύστημα 😁
Dantε Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Γιατι δε βαζεις ακουστικα; Εκτος αν θες να εισαι με το SH μπουρναζιωτης απο τα λιντλ.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 18 ώρες πριν, Boy100 είπε επιτρέπεται ηχειο με μηχανη νομος. πχ. Οδηγω Honda sh. Και μπροστά στο μικρο το μαύρο το φερινγκ ρε παιδι μου επιτρέπεται ένα jbl ακι μικρό των 20w ισα ίσα να ακούω μουσική αλλά ισα ίσα το γκόμενακι που θα σταματήσει διπλα μου. δλδ άμα είναι ασθενοφόρο πίσω να το ακούσω. Καγκουράκος;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Έχω πολλά μηχανάκια. Απλα ένα ηχειο λέω χαλαρό και κάτι όμορφο για μένα. Ουτε μπάσα ουτε νιάου. 12ος και tus.
SabotazNic Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Αυτο που πηγαμε απο τα κασετοφωνο στο χερι, σε cd walkman, σε ipod/mp3 player, σε smartphone, και παλι πισω σε bt ηχειο για να ακουνε και οι αλλοι την μουσικη, να το προσεξουμε. 1
SabotazNic Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Boy100 είπε Για μένα το κάνω αρχαίε τυπε Και όμως, ακούνε και άλλοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα