pavloa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα... Θέλω να δώσω σε έναν φίλο της αδερφής μου έναν hdd που έχω στην άκρη, πως μπορώ να εξασφαλίσω οτι δεν θα μπορέσει να ανακτήσει κάτι? Αν θυμάμαι καλά υπάρχει πρόγραμμα που γράφει μηδενικά στον δίσκο, πιο προτείνεται? Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από pavloa
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, pavloa είπε υπάρχει πρόγραμμα που γράφει μηδενικά στον δίσκο Στους μηχανικούς, στους SSD επιπλέον τους μειώνει και την υγεία. Ποιο μοντέλο είναι ο δίσκος; Η εταιρία έχει πρόγραμμα για ασφαλή διαγραφή.
pavloa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Στους μηχανικούς, στους SSD επιπλέον τους μειώνει και την υγεία. Ποιο μοντέλο είναι ο δίσκος; Η εταιρία έχει πρόγραμμα για ασφαλή διαγραφή. Μπερδεύτικα, hdd είναι. μάρκα με έκαψες, τον είχα πάρει για δοκιμές...
KyrGR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Το Mini tool partition wizard έχει επιλογή wipe disk - fill disk with ones and zeros. Φαντάζομαι θα υπάρχει και αντίστοιχη εντολή στο cmd. Πρώτα βέβαια θα τον συνδέσεις σαν δεύτερο δίσκο στον υπολογιστή σου
pavloa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, KyrGR είπε Το Mini tool partition wizard έχει επιλογή wipe disk - fill disk with ones and zeros. Φαντάζομαι θα υπάρχει και αντίστοιχη εντολή στο cmd. Πρώτα βέβαια θα τον συνδέσεις σαν δεύτερο δίσκο στον υπολογιστή σου Το κατέβασα αλλά δεν με αφήνει να κάνω αυτό που θέλω.. μου βγάζει οτι πρέπει να το αγοράσω. κατέβασα το free αλλά και το pro demo αλλά μου πετάει μήνυμα οτι πρέπει να το αγοράσω.. Κανένα άλλο πρόγραμμα δεν υπάρχει? Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από pavloa
SaFiS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 DBAN, επιλέγεις DoD 5220.22-M Sanitization και καθάρισες...
KyrGR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Η εντολή format g: /fs:NTFS /p:1 στο command prompt γεμίζει το δίσκο μηδενικά, θα κρατήσει καμιά ώρα φαντάζομαι η διαδικασία.
lneam Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 εχω να προτεινω 2 πιθανες λυσεις 1. λογικα ολοι θα εχουμε ενα φακελο με δεκαδες ή εκατονταδες αρχεια με μεγεθος καποια GB εκαστο, σε ταινιες ή iso. Εαν λοιπον εχουμε να δωσουμε σε καποιον ενα παλιο δισκο που εχει 'προσωπικα" αρχεια, τοτε τον γεμιζουμε 100% με πολλες κοπιες απο iso και ταινιες, σε πολλαπλους ιδιους φακελους. Η διαδικασια ειναι χειροκινητη και θελει περισσοτερη ωρα. Ειναι ιδανικη και ασφαλης για αρχαριους. Δεν υπαρχει περιπτωση κανενας να βρει τα παλια μας αρχεια. 2. κατεβαζουμε το boot dvd του Hiren's BootCD PE. Εκει υπαρχουν πολλες λυσεις, για οσουν γνωριζουν αυτες τις εφαρμογες / εργαλεια. Ολα σε δωρεαν εκδοσεις https://www.hirensbootcd.org/download/
pavloa Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, tarantules είπε Δες αυτό. Τελικά δούλεψε αυτό το πρόγραμμα... Ευχαριστώ την βοήθεια. 7 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Εγώ χρησιμοποιώ το Active Killdisk. Θα το κατεβάσω και αυτό να το δοκιμάσω και αν κάνει δουλειά θα το κρατήσω στην ακρη να το έχω. 1
lneam Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 το Active@ KillDisk δεν ειναι δωρεαν. Ειναι μονο ενα ελαχιστο κομματι της εφαρμογης. Ενω η εντολη format g: /fs:NTFS /p:1 που παρουσιασε ο χρηστης KyrGR ειναι 100% σε full working version. Η εταιρεια LSoft μαλλον μας κοροιδευει ... με αρχεια install εφαρμογης 104ΜΒ, μονο και μονο για να κανουν erase με μηδενικα
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το χρησιμοποιούσα παλιότερα σε δίσκους που έπαιρνα από το site και το είχα σε bootable cd (για να μην κολλήσει κάποιο ιό το PC αν τυχών είχε ο δίσκος). Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από Τέρης Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα