truman2193 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Καλησπερα, ανακαλυψα την παρακατω στοιχηματικη η οποια εδρευει στην Κυπρο και εχει ελαχιστο οριο ηλικιας τα 18 ετη. Ξερουμε αν ισχυει;
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, truman2193 είπε Καλησπερα, ανακαλυψα την παρακατω στοιχηματικη η οποια εδρευει στην Κυπρο και εχει ελαχιστο οριο ηλικιας τα 18 ετη. Ξερουμε αν ισχυει; Ποιο να ισχύει;Οτι το ανακάλυψες;Οτι διάβασες τους όρους και ειδες για την ηλικία;Οτι είναι στην Κυπρο;
NikosKallithea Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ποιο να ισχύει;Οτι το ανακάλυψες;Οτι διάβασες τους όρους και ειδες για την ηλικία;Οτι είναι στην Κυπρο; ... συμπληρώνω ή οτι εισαι 15 χρόνων 1
truman2193 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε ... συμπληρώνω ή οτι εισαι 15 χρόνων 19 ειμαι φιλαρακι. Το οτι εχω το δικαιωμα να πινω οσο γουσταρω, να ψηφιζω, να αγορασω νομιμα οπλο και να χρειαζεται να τρεχω μεχρι τον ΟΠΑΠ για να παιξω ενα συστημα μου σπαει λιγο τα νευρα βλεπεις. 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ποιο να ισχύει;Οτι το ανακάλυψες;Οτι διάβασες τους όρους και ειδες για την ηλικία;Οτι είναι στην Κυπρο; Μαντεψε. Κοψε την ειρωνεια αδερφε. Ξερεις πολυ καλα για ποιο πραγμα μιλαω απλα θες να κανεις λιγο τον εξυπνο. Αν ισχυει το ελαχιστο οριο ηλικιας εννοω, εξ'αλλου το γραφει και ο τιτλος. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από truman2193
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, truman2193 είπε 19 ειμαι φιλαρακι. Το οτι εχω το δικαιωμα να πινω οσο γουσταρω, να ψηφιζω, να αγορασω νομιμα οπλο και να χρειαζεται να τρεχω μεχρι τον ΟΠΑΠ για να παιξω ενα συστημα μου σπαει λιγο τα νευρα βλεπεις. Μαντεψε. Κοψε την ειρωνεια αδερφε. Ξερεις πολυ καλα για ποιο πραγμα μιλαω απλα θες να κανεις λιγο τον εξυπνο. Αν ισχυει το ελαχιστο οριο ηλικιας εννοω, εξ'αλλου το γραφει και ο τιτλος. Ειρωνεία;Εσυ το διάβασες και ρωτάς εμάς; Δεν κατανόησες αυτό που διάβασες;Τότε δεν είσαι και πολύ έξυπνος.
Lucifer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Όσον αφορά την ηλικία, από την άλλη πλευρά, οι κανόνες της 22Bet είναι πολύ σαφείς: η εγγραφή στον ιστότοπο είναι απολύτως απαγορευμένη σε άτομα κάτω των 18 ετών ή σε κάθε περίπτωση, στην ηλικία ενηλικίωσης στην πολιτεία στην οποία ζείτε, εάν η εν λόγω ηλικία ενηλικίωσης είναι άνω των 18 ετών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις