Crash24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Η δημοφιλής fintech, N26, εγκαινιάζει μια νέα λειτουργία συναλλαγών στην εφαρμογή της, το N26 Crypto. Οι χρήστες θα μπορούν να διαπραγματεύονται εύκολα αγοροπωλησίες κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιώντας χρήματα που έχουν στο λογαριασμό τους στην N26. Στο παρασκήνιο της λειτουργίας, η N26 συνεργάζεται με την Bitpanda για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών και την αποθήκευση των crypto. Η N26 πρόκειται να αναπτύξει σιγά σιγά το N26 Crypto σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αρχικά, μόνο ορισμένοι χρήστες στην Αυστρία θα έχουν πρόσβαση στη νέα λειτουργία ενώ άλλες χώρες θα αποκτήσουν τη λειτουργία κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Η εταιρεία θα επιτρέπει να αγοράζετε, να πουλάτε και να κατέχετε 100 διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Η νεοσύστατη εταιρεία σχεδιάζει ακόμα να προσθέσει άλλα 94 περιουσιακά στοιχεία crypto αργότερα μέσα στον επόμενο χρόνο. Το N26 Crypto θα είναι προσβάσιμο από το δεύτερο tab της εφαρμογής, και το οποίο έχει πλέον μετονομαστεί ως "Finances". Από αυτή την οθόνη, θα βρείτε τα Spaces σας, τους εικονικούς σας δηλαδή λογαριασμούς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη ως έναν αυτόματο τρόπο αποταμίευσης. Τα Spaces μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως κοινόχρηστοι λογαριασμοί με κάποιον άλλο χρήστη της N26. Κάτω από τη λίστα των χώρων σας, υπάρχει μια νέα ενότητα "Trading" (Συναλλαγές) με το χαρτοφυλάκιο των crypto σας. Η N26 εμφανίζει όλα τα crypto που έχετε στη διάθεσή σας, την αξία των θέσεων σας και πώς αυτές έχουν αλλάξει τις τελευταίες 24 ώρες, εβδομάδα, μήνα ή έτος. Κάθε φορά που θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε κάποια κρυπτονομίσματα, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί αγοράς ή πώλησης, να επιλέξετε ένα crypto (ή να το αναζητήσετε) και να εισάγετε ένα ποσό. Η N26 εμφανίζει τόσο τη συναλλαγματική ισοτιμία όσο και το ποσό που θα πληρώσετε σε τέλη. Ακόμα η N26 σχεδιάζει να χρεώνει 1,5% για τις συναλλαγές bitcoin και 2,5% για όλα τα άλλα κρυπτονομίσματα, ,μια χρέωση που είναι ίδια με αυτή που πληρώνουν οι χρήστες στην εφαρμογή της Bitpanda. Οι χρήστες που πληρώνουν 16,90 ευρώ το μήνα για το N26 Metal θα πληρώνουν 1% και 2% σε τέλη συναλλαγών για bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα αντίστοιχα. Το κύριο πλεονέκτημα με το N26 Crypto είναι ότι συνδέεται άμεσα με τον υπάρχοντα τραπεζικό σας λογαριασμό. Έτσι δεν χρειάζεται να φορτώσετε χρήματα σε διαφορετικό λογαριασμό συναλλαγών, να μεταβείτε στην εφαρμογή Bitpanda (ή σε άλλη εφαρμογή) και στη συνέχεια να ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Ομοίως, όταν κάνετε εξαργύρωση με το N26 Crypto, θα λάβετε ευρώ στον κύριο λογαριασμό σας N26 χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε χρήματα πίσω στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Η N26 δεν είναι η πρώτη fintech startup που δημιουργεί αυτή τη διασύνδεση της εφαρμογής της με την Bitpanda. Η γαλλική εφαρμογή πληρωμών Lydia συνεργάστηκε επίσης με την Bitpanda για να εισαγάγει τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης μετοχών, πολύτιμων μετάλλων, κρυπτονομισμάτων και ETFs στην εφαρμογή της πέρυσι. Ακόμα, η Revolut, ένας από τους ανταγωνιστές της N26 στο fintech τομέα, παρέχει παρόμοια λειτουργία εδώ και καιρό, αν και η λύση της N26 θεωρείται πιο «ολοκληρωμένη». Την περασμένη εβδομάδα, η N26 μοιράστηκε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2021. Ενώ τα ακαθάριστα έσοδα αυξήθηκαν κατά 50% και έφτασαν σε περισσότερα από 180 εκατ. ευρώ, τα λειτουργικά της έξοδα αυξήθηκαν επίσης με ραγδαίο ρυθμό, με αποτέλεσμα ζημία ύψους 170 εκατ. ευρώ. Φυσικά, η N26 έχει επίσης συγκεντρώσει μέσω χρηματοδοτήσεων εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Χάρη σε αυτές επενδύσεις, η εταιρεία έχει χρόνο για να βρει πώς θα έχει περισσότερα έσοδα από τους χρήστες της, διατηρώντας παράλληλα τα λειτουργικά της έξοδα υπό έλεγχο. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Ναι θα αγοράζεις από αυτους, θα πληρώνεις την προμήθεια και δεν θα σου ανήκει κανένα coin... Ότι πρέπει για τζογαδόρους. 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Ναι θα αγοράζεις από αυτους, θα πληρώνεις την προμήθεια και δεν θα σου ανήκει κανένα coin... Ότι πρέπει για τζογαδόρους. Ότι εχει κάνει η revolut καιρό τώρα δλδ! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 43 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Ναι θα αγοράζεις από αυτους, θα πληρώνεις την προμήθεια και δεν θα σου ανήκει κανένα coin... Ότι πρέπει για τζογαδόρους. γιατι δεν θα σου ανηκει κανενα coin? ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μακριά..θέλουν και 2.5% 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Το ερώτημα είναι θα ανέβουν επιτέλους τα κρύπτο, διότι καθόμαστε σε αναμένα κάρβουνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karma_nade Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Επειδή το crypto έχει πάει τόσο καλά , είναι ευτύχημα που έδωσαν και αυτή την δυνατότητα. να μπορεί ο κόσμος να κάνει αγοραπωλησία ‘αέρα’ πιο εύκολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Το θέμα είναι ποτε θα ανοίξουν οι εγγραφές για Ελλάδα, κλειστά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirmis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 37 λεπτά πριν, JcD είπε Το ερώτημα είναι θα ανέβουν επιτέλους τα κρύπτο, διότι καθόμαστε σε αναμένα κάρβουνα Σίγουρα, απ όσο θυμάμαι από πρόπερσι έλεγαν πως το BTC θα έφτανε τα 100Κ 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Άμα χάσεις τα λεφτά σου και σου παίρνουν και ποσοστά τότε μετά να δούμε κατά πόσον υπάρχει προοπτική για τα κρυπτό νομίσματα. Άλλοι θα είναι πάντα κερδισμένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1.5% και 2.5% χρεώσεις.. καλα γελαμε πραγματικα, ποσο μακακας πρεπει να ειναι καποιος ! Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από Dinos1973 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 50 λεπτά πριν, kirmis είπε Σίγουρα, απ όσο θυμάμαι από πρόπερσι έλεγαν πως το BTC θα έφτανε τα 100Κ 🤣 Αν ή όταν φτάσει στα 100k θα συνεχίσεις να γελάς? ΕΙλικρινής ερώτηση. Το λέω γιατί κάποιοι γελούσαν και το 2018 για τα 30 και 40k, και τελικά το 2021 έφτασε τα 60k. Μην μου πεις για "αέρα", "φούσκα", "απάτη" κλπ, συγκεκριμένη απάντηση θέλω στη συγκεκριμένη ερώτηση που σου έκανα. 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε Μακριά..θέλουν και 2.5% Δεν είναι για εμάς, είναι για τον απλό κόσμο που δεν ξέρει και δεν θέλει να μπει να μάθει για τα trading platforms. Πάντως για να πω την αμαρτία μου, και εγώ το μακρινό 2017 με το CoinBase είχα πάρει τα πρώτα μου κλάσματα του BTC. Όσο και να χρέωνε commission, ήταν τότε ο πιο απλός τρόπος για να μπεις στο παιχνίδι. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, polaki είπε Αν ή όταν φτάσει στα 100k θα συνεχίσεις να γελάς? ΕΙλικρινής ερώτηση. Το λέω γιατί κάποιοι γελούσαν και το 2018 για τα 30 και 40k, και τελικά το 2021 έφτασε τα 60k. Μην μου πεις για "αέρα", "φούσκα", "απάτη" κλπ, συγκεκριμένη απάντηση θέλω στη συγκεκριμένη ερώτηση που σου έκανα. Θέλω να απαντήσω λίγο πιο γενικά. Ειδικά ας απαντήσει ο φίλος που απευθύνεσαι . πλεον το να αγοράσεις btc με 20κ για να πάρεις 5x απόδοση μοιάζει τεράστιο ρίσκο. Καλυτερα παίξε στοίχημα. Το να βρεις το επόμενο btc επίσης μοιάζει σαν να πιάνεις το Λόττο εκτός αν ανήκεις σε κάποιο ποσοστό πολύ πιο κάτω του 1% που γνωρίζει κάτι. θεωρω ότι κάποιοι τυχεροί όταν ξεκίναγε όλο αυτό έβγαλαν χρηματα ,και μαγκιά τους, γιατί ρίσκαραν μικρά ποσά με τεράστιες αποδόσεις. Τώρα πλέον θεωρώ ότι τέτοιες ευκαιρίες ανήκουν στα όρια του τζόγου αν υπάρχουν…. Παντως η λογική λέει ότι κάποια στιγμή ίσως ανακάμψουν τα κρυπτο. Προσωπικα έχω κάτι χαζό νομίσματα τα οποία και 0 να πάνε δεν θα έχω θέμα. Είναι σαν να έπαιζα τζόγο και να τα έχασα. Τελος, κάτι που επαναλαμβάνω βάλτε τόσα χρηματα όσα δεν θα σας πειράξει αν τα χάσετε. Και αυτό ισχύει σε κάθε κίνηση που εμπεριέχει ρίσκο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Θέλω να απαντήσω λίγο πιο γενικά. Ειδικά ας απαντήσει ο φίλος που απευθύνεσαι . πλεον το να αγοράσεις btc με 20κ για να πάρεις 5x απόδοση μοιάζει τεράστιο ρίσκο. Καλυτερα παίξε στοίχημα. Το να βρεις το επόμενο btc επίσης μοιάζει σαν να πιάνεις το Λόττο εκτός αν ανήκεις σε κάποιο ποσοστό πολύ πιο κάτω του 1% που γνωρίζει κάτι. θεωρω ότι κάποιοι τυχεροί όταν ξεκίναγε όλο αυτό έβγαλαν χρηματα ,και μαγκιά τους, γιατί ρίσκαραν μικρά ποσά με τεράστιες αποδόσεις. Τώρα πλέον θεωρώ ότι τέτοιες ευκαιρίες ανήκουν στα όρια του τζόγου αν υπάρχουν…. Παντως η λογική λέει ότι κάποια στιγμή ίσως ανακάμψουν τα κρυπτο. Προσωπικα έχω κάτι χαζό νομίσματα τα οποία και 0 να πάνε δεν θα έχω θέμα. Είναι σαν να έπαιζα τζόγο και να τα έχασα. Τελος, κάτι που επαναλαμβάνω βάλτε τόσα χρηματα όσα δεν θα σας πειράξει αν τα χάσετε. Και αυτό ισχύει σε κάθε κίνηση που εμπεριέχει ρίσκο. Τα x5 και x10 ήταν πάντα λόττο, στα 5 χρόνια που ασχολούμαι είμαι ικανοποιημένος όταν βρίσκω κάτι που φτάνει x2. Και το x1.5 είναι μια χαρά απόδοση, μην τρελαθούμε. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να μελετήσει κάποιος νομίσματα για να μπορέσει να ΥΠΟΘΕΣΕΙ (όχι ότι θα του βγει) το αν έχει προοπτική ή όχι. Πλέον υπάρχει ακραία σαβούρα, και όπως λες και εσύ είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό τζόγος. Μακριά από οποιονδήποτε "βλακάκο" φάση Elon και McAfee, "ευτυχώς" ο δεύτερος αυτοκτόνησε, ή τον αυτοκτόνησαν. Πήραν πολλούς στο λαιμό τους με τα tweets τις πλάκας που ανέβαζαν. Τα περισσότερα λεφτά τα έχασα στο XRP, επειδή στο τελος του 2017 ήταν όλη η γη και συζητούσε για το πόσο καλά θα πάει και τί προοπτική θα έχει. Από τότε (ευτυχώς δηλαδή πολύ νωρίς) σταμάτησα να ακολουθώ τη μάζα. Παρ'όλα αυτά, εξακολουθούν και υπάρχουν ΠΟΛΥ δυνατά νομίσματα-πλατφόρμες τα οποία αν διαβάσει κάποιος το whitepaper και κάνει μία ΣΟΒΑΡΗ μελέτη, θα δει αν αξίζουν ή όχι. Νομίσματα με οικοσυστήματα, πχ Solana, Cardano, Polygon (εννοείται!!), Polkadot, Uniswap. Προφανώς και το ETH, που τα μισά projects που λέει ο λόγος κρέμονται απ΄την πλατφόρμα του. Προσωπικά εδώ και κάποιους μήνες έχω ρευστοποιήσει σχεδόν τα πάντα σε USDC, γιατί είναι έτσι η αγορά που αυτή τη στιγμή ο χρόνος που χρειάζεται να επενδύσω για να βγάλω λαυράκι (και ΑΝ), είναι πολύ μεγαλύτερος απ'την αξία που θα μου δώσει. Όταν αρχίσει η ανάκαμψη ξαναμιλάμε. Και πάντα μιλάμε για ένα εξτραδάκι, ή εξτραδάρα. Μην ακούτε κανένα που λέει ότι θα γίνεις πλούσιος απ'τα crypto. Δεν θα γίνεις. Παρ'όλα αυτά θα ξαναπώ ότι συμφωνώ στο ότι η φάση τώρα είναι τελείως τζόγος. Καλύτερα να παίξεις ένα στοιχημα, παρά να περιμένεις ότι θα βγάλεις χρήμα από crypto. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, kirmis είπε Σίγουρα, απ όσο θυμάμαι από πρόπερσι έλεγαν πως το BTC θα έφτανε τα 100Κ 🤣 E απο 10 χιλιάρικά (που είχε πρόπερσι) έφτασε τα 60 χιλιάρικα απλά τώρα έπεσε στα 19 χιλιάρικα (μετά απο παγκόσμια κρίση covid και πολέμο ρωσίας ουκρανίας ενεργειακή κρίση κτλ κτλ) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα