Nikos3254 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σας, Γνωρίζει κάποιος κάποια σχολή να δώσω τα χρήματα και να μου φέρει την αναβάθμιση για μηχανάκι χωρίς να περάσω εξετάσεις γιατί δεν έχω χρόνο να μπω σε αυτή τη διαδικασία(πρέπει να δώσω οδήγηση δυστυχώς δεν είναι με παράβολο) καθώς κάνω 2 δουλειές και δεν προλαβαίνω με οικογένεια κτλ να πω ούτε το όνομα μου? 2
Dinos1973 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Καλως τον χαρο......... την επομενη φορα οταν ειστε σε γιατρο να αναρωτηθητε μηπως και σε αυτον το διπλωμα ιατρικης θεε με το ταχυδρομειο....
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε Καλησπέρα σας, Γνωρίζει κάποιος κάποια σχολή να δώσω τα χρήματα και να μου φέρει την αναβάθμιση για μηχανάκι χωρίς να περάσω εξετάσεις γιατί δεν έχω χρόνο να μπω σε αυτή τη διαδικασία(πρέπει να δώσω οδήγηση δυστυχώς δεν είναι με παράβολο) καθώς κάνω 2 δουλειές και δεν προλαβαίνω με οικογένεια κτλ να πω ούτε το όνομα μου? Σε συμπονώ για τις δουλειές κλπ αλλά το μάμησες και ψόφησε.Θελετε να κάνετε την μαλακί@ και ζητάτε και συμβουλές.Ελεος.
sellsoap Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 οντως, έλεος, δε ντρέπεσαι και μόνο που το ρωτάς........... Και μετά αναρωτιέμαι γιατί η μάζα των οδηγών δεν έχει ιδέα από οδήγηση..........και είσαι και μηχανάκιας......τι να πω..........
agnostos13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε Καλησπέρα σας, Γνωρίζει κάποιος κάποια σχολή να δώσω τα χρήματα και να μου φέρει την αναβάθμιση για μηχανάκι χωρίς να περάσω εξετάσεις γιατί δεν έχω χρόνο να μπω σε αυτή τη διαδικασία(πρέπει να δώσω οδήγηση δυστυχώς δεν είναι με παράβολο) καθώς κάνω 2 δουλειές και δεν προλαβαίνω με οικογένεια κτλ να πω ούτε το όνομα μου? Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο να παραγγέλνεις δίπλωμα με delivery από ότι ξέρω... Μπορεί να κάνω και λάθος! Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από agnostos13
Προτεινόμενες αναρτήσεις