Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 

Έχω το 6890 lte και το δουλεύω μόνο με sim κάρτα. Έχω πάρει wind πρόγραμμα με απεριόριστα δεδομένα και απεριόριστα λεπτά ομιλίας. Μπορώ με κάποιον τρόπο να καταναλώνω τα λεπτά ομιλίας για να μην πηγαίνουν χαμένα; Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 6890 υποστηριζει VoLTE. Σιγουρεψου οτι ειναι ενεργο απο τη μερια του παρόχου. Για ρυθμισεις μεσα απο το μενου του ρουτερ δεν εχω ιδεα.

Επεξ/σία από geoavlonitis
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πας στο Internet > Mobile Network και στο "Telephony via mobile network" ορίζεις τον τηλεφωνικό αριθμό της κινητής σύνδεσης και δίνει ότι όνομα θέλεις.

Κανονικά στη συνέχεια πρέπει να εμφανισθεί ενεργός (πράσινη βούλα) ο αριθμός στο Telephony > Telephone Numbers και μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια, δεν τα καταφέρνω όμως. Στις καρτέλες που λες @jkoukos δεν μου έχει κάτι. Πάντως πατώντας στο "telephony" (και ενώ είναι γκρι και οχι πράσινο) με ρωτάει αν θέλω να προσθέσω αριθμό και μετά μου ζητάει τα παρακάτω. Φαντάζομαι στα πρώτα βάζω το +30 και τον αριθμό αλλα στα επόμενα;

eeee.png

Επεξ/σία από petros_samurai
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμια σχεση το μενου του screenshot με αυτο που θελεις να κανεις

Παντως ψαχνοντας στο manual του αλλα και στο 6850 που ειναι μονο LTE/5g Modem router, δεν υπαρχει καμια αναφορα στο VoLTE. Μηπως θελει αναβαθμιση firmware?

Επεξ/σία από geoavlonitis
Δημοσ.

@jkoukos δεν υπάρχει τέτοια καρτέλα.

Υπάρχει μόνο στο μενού information καρτέλα με πληροφορίες.

Και  "Telephony via mobile network" πάλι δεν υπάρχει. 

Screenshot_2022-10-27-02-04-30-440_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-10-27-02-03-43-138_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-10-27-02-07-43-101_com.android.chrome.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...