petros_samurai Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το 6890 lte και το δουλεύω μόνο με sim κάρτα. Έχω πάρει wind πρόγραμμα με απεριόριστα δεδομένα και απεριόριστα λεπτά ομιλίας. Μπορώ με κάποιον τρόπο να καταναλώνω τα λεπτά ομιλίας για να μην πηγαίνουν χαμένα; Ευχαριστώ πολύ!
geoavlonitis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το 6890 υποστηριζει VoLTE. Σιγουρεψου οτι ειναι ενεργο απο τη μερια του παρόχου. Για ρυθμισεις μεσα απο το μενου του ρουτερ δεν εχω ιδεα. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από geoavlonitis 1
jkoukos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Πας στο Internet > Mobile Network και στο "Telephony via mobile network" ορίζεις τον τηλεφωνικό αριθμό της κινητής σύνδεσης και δίνει ότι όνομα θέλεις. Κανονικά στη συνέχεια πρέπει να εμφανισθεί ενεργός (πράσινη βούλα) ο αριθμός στο Telephony > Telephone Numbers και μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις. 1
petros_samurai Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια, δεν τα καταφέρνω όμως. Στις καρτέλες που λες @jkoukos δεν μου έχει κάτι. Πάντως πατώντας στο "telephony" (και ενώ είναι γκρι και οχι πράσινο) με ρωτάει αν θέλω να προσθέσω αριθμό και μετά μου ζητάει τα παρακάτω. Φαντάζομαι στα πρώτα βάζω το +30 και τον αριθμό αλλα στα επόμενα; Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από petros_samurai
geoavlonitis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καμια σχεση το μενου του screenshot με αυτο που θελεις να κανεις Παντως ψαχνοντας στο manual του αλλα και στο 6850 που ειναι μονο LTE/5g Modem router, δεν υπαρχει καμια αναφορα στο VoLTE. Μηπως θελει αναβαθμιση firmware? Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από geoavlonitis
petros_samurai Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Όχι είναι περασμένο το τελευταίο. Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός;
chios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 https://en.avm.de/fritz-lab/fresh-from-development/updates-improvements/phone-calls-made-easier-with-fritzbox-6850-call-directly-via-your-sim-cards-mobile-telephone-number/ Δες εδώ
petros_samurai Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Αυτό ακριβώς κάνω και με πάει στην καρτέλα που ανέβασα το screenshot. 😢
jkoukos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μπορείς να δώσεις εικόνα από τις 2 σελίδες ρυθμίσεων στο μενού που ανέφερα παραπάνω;
petros_samurai Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 @jkoukos δεν υπάρχει τέτοια καρτέλα. Υπάρχει μόνο στο μενού information καρτέλα με πληροφορίες. Και "Telephony via mobile network" πάλι δεν υπάρχει.
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 On 26/10/2022 at 18:43, petros_samurai said: @poulinosany help 🥲? δυστυχως δεν ξερω κατι παραπανω ..:( 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα