ChrisN.S. Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 23 λεπτά πριν, jobous είπε Καλά , μου λέτε για την ασχετοσύνη των υπαλλήλων για την περίπτωση του συμφουρίτη περί συνδυασμού δωροεπιταγής και προσφορας της Samsung. Είχα στείλει email χθες για το θέμα της έκπτωσης που είχε μπει στο καλάθι , τελικά απο παλιό κουπόνι που είχε μπει στο παρελθόν και η καλύτερη απάντηση μου ήρθε τώρα : Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε το Mediamarkt.gr για τις αγορές σας.Η τιμή του προιοντος στο site ειναι 1189,96 δεν γνωρίζουμε αν σας έχει γίνει έκπτωση.Η τηλεόραση αυτη την στιγμη δεν ειναι στην ενεργεια της EUROBANK ειναι στην ενέργεια εκπτωσης, δωροκουπονι ,διαγωνισμο,δωρο prepaid σας τα στέλνω. Και λάθος τιμή του προϊόντος στο site αλλά και λάθος προωθητική/ές ενέργεια/ες !!!!!! Τι ακριβώς έχει συμβεί εδώ για εξήγησέ.
jobous Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι να εξηγήσω περισσότερο !!!?????? Επειδή υπάρχει ένας όρος ότι το 20% δεν ισχύει αν μπει εξτρα έκπτωση μέσω δωροκάρτας κτλ και σε μένα έτυχε και μπήκε μια μικρή έκπτωση της τάξης των 10 €, έστειλα ένα email για να δω αν θα υπάρξει πρόβλημα , ώστε αν είναι να την ακυρώσω. Και η απάντηση που μου δώσανε ήταν λίγο αλα ντάλον !!!!! Δηλαδή : 1) Η τηλεόραση αυτη την στιγμη δεν ειναι στην ενεργεια της EUROBANK . Δεν ισχύει αφού ακόμα τρέχει η προσφορά του 20% επιστροφή . Τώρα αν μπεις στην σελίδα του προϊόντος θα δεις τις τρέχουσες προσφορές. 2) ενέργεια εκπτωσης, δωροκουπονι ,διαγωνισμο κτλ. Αν δεις πουθενά πάλι στην σελίδα για τον διαγωνισμό world cup 2022 να μου πεις και μένα. Θέλω να τονίσω την ασχετοσύνη των υπαλλήλων, δεν ξέρω αν φταίνε αυτοί ή τα συστήματα, και τι πληροφορίες δίνουν στους πελάτες (υφιστάμενους και μελλοντικούς). Για αυτό και κρατάω μια πισινή στην απάντηση που μου έδωσε το παλικάρι το πρωϊ , δηλαδή ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Θα περιμένω να δω την επιστροφή του 20% και μετά θα την ανοίξω την τηλεόραση !!!!!! Στο τιμολόγιο απο την άλλη έχει άλλη αρχική τιμή απο αυτή των 1198,99 !!!! Αναγράφει 1208,99 (χωρίς ΦΠΑ) κάνει μια έκπτωση 250 € και βγάζει την τελική 1189,99 (με ΦΠΑ)... Τρέλα !!!!! Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από jobous
mariosdemigod Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 29/10/2022 στις 8:04 ΜΜ, ObeyWario! είπε Άλλαξε κάτι; Από τα € επιστροφή δεν έχω νέα, έχει μπει μόνο το 1% ακόμα. Το κακό ειναι ότι ήρθε σπασπένη και εστειλα email για διαδικασία επιστροφής. Δυστυχώς φετος έχω 2/2 σπασμένες 86αρες LG κατά την παραλαβή. Έχω πλήρες βίντεο unboxing ομως και πιστευω δεν θα έχω πρόβλημα, όπως δεν είχα και την προηγούμενη φορά. Με βλέπω να σταματάω να παίρνω 86 ίντσες, δεν θα έρθουν ποτέ σώες. Θα πάω σε 77 oled μαλλον. Γεγονός είναι ότι τα κουτιά είχαν warning για το μεγάλο βάρος και έλεγαν οτι χρειάζεται ομάδα ανθρώπων ή γερανος... Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από mariosdemigod
whitesnake Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Η δωροεπιταγή βλέπω πήγε έως και 04/11 πλέον. 1
dimosxania Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Την πήρα τελικά από πλαίσιο στα 1600 με 400 ευρώ χρεωστική της σαμσουνγκ και 400 ευρώ δωροεπιταγη του πλαίσιο για αγορές διπλάσιας αξιας.οποτε ψυγείο από πλαίσιο.και το καλό που τους θέλω να συνδυάζονται οι προσφορες.τωρα αναμονή για το θηριο Edit:μεηλ απο πλαισιο για την ολοκλήρωση της αγοράς δεν ήρθε.δεν νομίζω να έχουμε κανένα θέμα με την δωροεπιταγη του γτ η αγορά έγινε στις 23:30(φυσικά υπάρχει και στο e-banking) Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από dimosxania 1
giorginho Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, mariosdemigod είπε Το κακό ειναι ότι ήρθε σπασπένη και εστειλα email για διαδικασία επιστροφής. Δυστυχώς φετος έχω 2/2 σπασμένες 86αρες LG κατά την παραλαβή. Έλα ρε συ! Πωω 86αρες κιόλας! Άσε, την έχω πάθει κι εγώ (και έβαλα και φώτο 1-2 φορές από το δράμα να ανοίγεις την κούτα και να είναι σπασμένη η οθόνη). Ήδη και στο προηγούμενο ποστ μου έγραψα να προσέχετε γιατί είναι ευαίσθητες αυτές. Αλλά όταν έρχεται ήδη σπασμένη τι να κάνεις; Εμένα στην Q95T πλέον έχει αρχίσει να κάνει και μικρά σημάδια πάνω στο φίλτρο που φοράει (βέβαια φαίνονται μόνο με σβηστή οθόνη και από κοντά) και παρόλο που πάντα με απωθούσαν οι oled λόγω τζαμιού και αντανακλασεων, το έχω ψιλοπαρει απόφαση κι εγώ σιγά σιγά ότι μάλλον σε κάτι σαν 77αρα oled θα καταλήξω την επόμενη φορά. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, giorginho είπε Ήδη και στο προηγούμενο ποστ μου έγραψα να προσέχετε γιατί είναι ευαίσθητες αυτές. Εμένα στην Q95T πλέον έχει αρχίσει να κάνει και μικρά σημάδια πάνω στο φίλτρο που φοράει Για πες λιγο πιο αναλυτικα τι θεμα εχει και τι πρεπει να προσεξουμε;
jobous Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, SagoniasSlutRos είπε Για πες λιγο πιο αναλυτικα τι θεμα εχει και τι πρεπει να προσεξουμε; Καλημέρα. Πράγματι , για πες μας τι να προσέξουμε. Επίσης , για όσους έκαναν αγορά μέσω του site , η επιστροφή στην Eurobank, μπήκε αμέσως ή μετά απο 3-4 εργάσιμες που γράφει στους όρους ??
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, jobous είπε Επίσης , για όσους έκαναν αγορά μέσω του site , η επιστροφή στην Eurobank, μπήκε αμέσως ή μετά απο 3-4 εργάσιμες που γράφει στους όρους ?? Eκανα παραγγελια Πεμπτη 27/10 και μπηκαν σημερα 20€, δλδ το 1% μονο! Αναμενουμε.... 1
Πέτρος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Επειδή κάπου χάθηκα στο θέμα, να πω απλά ότι πήρε κι άλλη παράταση η ιστορία με τις δωροεπιταγές, τώρα πήγε μέχρι 04/11. Αν έχει ήδη αναφερθεί, μια επανάληψη για το "καλό". 2 1
giorginho Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Για πες λιγο πιο αναλυτικα τι θεμα εχει και τι πρεπει να προσεξουμε; 4 ώρες πριν, jobous είπε Καλημέρα. Πράγματι , για πες μας τι να προσέξουμε. Τι να πω, τα "κλασικά", δηλαδή μεταχείριση με ευλάβεια. Ειδικά στο σήκωμα/τοποθέτηση/μεταφορά καλύτερα βάλτε μια μαλακή κουβέρτα μπροστά στο πάνελ και προσπαθήστε πάντα να στηρίζετε το βάρος της στο "σκελετό", να μην ασκείται πίεση δηλαδή όπως την πιάνετε στο πάνελ (πράγμα easier said than done Με τοσο λεπτό πλαίσιο που έχει). Και φυσικά το βασικότερο όχι χτυπήματα και εννοείται όχι με αιχμηρά αντικείμενα (αν σας ακούγονται λίγο "κάπως" αυτά που λέω, ίσως όσοι έχουν μικρά παιδιά να το δουν λίγο πιο σοβαρά 😉 Και για μια επίπονη επανάληψη του δράματος πάρτε πάλι το unboxing (μια φώτο μόνο). Σημάδι λέω αρχικά, δε θα είναι τίποτα σπουδαίο... 🤦 Και για αυτό που είπα περί παιδιών.... (και δεν ήταν καν λερωμένα τα χέρια, εδώ και με σαπούνι να τα πλύνω τα δικά μου έτσι και την ακουμπήσω πουθενά θέλει μισή ώρα τρίψιμο με πανί με μικροΐνες για να καθαρίσει...) Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από giorginho typos 1 1 3
eskimoos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Όσον αφορά στο τι ισχύει και τι όχι σε κάθε τηλεόραση, σε κάθε μία αναφέρει τα έξτρα προνόμια που εχει, επιστροφή , επιταγή κτλ. Αναφέρει και τους όρους, οπότε το τι λέει ο κάθε υπάλληλος δεν έχει καμία αξια εφοσον την στιγμή της αγοράς ισχύουν ακόμα όλα τα παραπάνω στην ιστοσελίδα τους . Διαφορετικά αν δεν ισχύουν μιλάμε για παραπλανηση του καταναλωτη και πρέπει να γίνει καταγγελία.
jobous Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Eκανα παραγγελια Πεμπτη 27/10 και μπηκαν σημερα 20€, δλδ το 1% μονο! Αναμενουμε.... Παρέλαβα πριν λίγο και εγώ την δικιά μου. Έχεις εικόνα , αν έχεις μιλήσει, για τα υπόλοιπα 19% ??? Ή αν κάποιος άλλος τελικά πλην του 1% , του πιστώσανε το υπολοιπο 19%.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, jobous είπε Παρέλαβα πριν λίγο και εγώ την δικιά μου. Έχεις εικόνα , αν έχεις μιλήσει, για τα υπόλοιπα 19% ??? Ή αν κάποιος άλλος τελικά πλην του 1% , του πιστώσανε το υπολοιπο 19%. Πηρα τηλ στο mediamarkt και ειπαν οτι θα το προωθησουν για εσωτερικο ελεγχο. Συνηθως λεει μπαινει πρωτα το 1% και μετα το 19%, αλλα στους ορους της συγκεκριμενης προσφορας ελεγε 20%. Επισης οι δωροκαρτες του media markt θα αποσταλουν με σμσ 22/11. 2
Xorxhs! Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Για εμας που ψαχνουμε 65αρα vfm αλλά μεχρι 500 με την προσφορά, τι έχετε να προτείνετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις