kaktos77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 44 λεπτά πριν, alfas είπε Οι άνθρωποι είναι τουλάχιτον βλαμμένοι! Αν διαβάσεις παραπάνω θα δείς οτι μου λένε διαφορετική ιστορία κάθε φορά που τους καλώ. Εδω με βάλανε να παίρνω τη speedex να ρωτάω που ειναι η κάρτα μου! Τη μια που ειπαν πως εχει φυγει απο αυτούς! Την άλλη πως σίγουρα κάτι εχει γινει στη speedex! Μια άλλη φορά , μου ειπαν πως έκαναν λάθος οι συναδερφοι που σας ειπαν πως εχει φυγει για την εταιρεία του κουριερ κτλ. Σήμερα θα τους ξανακαλέσω... Εγώ τους πήρα 3 φορές συνολικά. Ήταν ευγενικοί και στις 3 περιπτώσεις οι απαντήσεις τους συμβάδιζαν για το πότε θα ξεκινήσει η κάρτα και τελικά πότε την έστειλαν. Τώρα κάτι μπορεί να έγινε με τη δικιά σου και να υπάρχει αυτό το μπλέξιμο. Όπως είπα και παραπάνω, με λίγη πίεση θα κάνετε στο τέλος τη δουλειά σας και μόλις παραλάβετε μετά όλα είναι εύκολα με την κάρτα. Πιστεύω πως όλη αυτή η αναστάτωση προέκυψε λόγω του μη αναμενόμενου όγκου πωλήσεων που έγιναν. Ούτε οι ίδιοι δεν θα περίμεναν τέτοια καταιγίδα πωλήσεων, αλλιώς πιστεύω δεν θα έδιναν καν τις επιταγές, για κακή ή καλή τους τύχη όμως συνέπεσε με 2 ταυτόχρονες προσφορές από eurobank και media αντίστοιχα. 1
alfas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Στις 10/1/2023 στις 2:14 ΜΜ, kaktos77 είπε Εγώ τους πήρα 3 φορές συνολικά. Ήταν ευγενικοί και στις 3 περιπτώσεις οι απαντήσεις τους συμβάδιζαν για το πότε θα ξεκινήσει η κάρτα και τελικά πότε την έστειλαν. Τώρα κάτι μπορεί να έγινε με τη δικιά σου και να υπάρχει αυτό το μπλέξιμο. Όπως είπα και παραπάνω, με λίγη πίεση θα κάνετε στο τέλος τη δουλειά σας και μόλις παραλάβετε μετά όλα είναι εύκολα με την κάρτα. Πιστεύω πως όλη αυτή η αναστάτωση προέκυψε λόγω του μη αναμενόμενου όγκου πωλήσεων που έγιναν. Ούτε οι ίδιοι δεν θα περίμεναν τέτοια καταιγίδα πωλήσεων, αλλιώς πιστεύω δεν θα έδιναν καν τις επιταγές, για κακή ή καλή τους τύχη όμως συνέπεσε με 2 ταυτόχρονες προσφορές από eurobank και media αντίστοιχα. Χτες μας λέει αυτός που μας μίλησε , πάντα ευγενικά δεν είπα το αντίθετο, με λένε Θοδωρή και μπορώ να σας εγγυηθώ πως Δευτέρα έφυγε η κάρτα σας από την εταιρεία μας και το πολύ μέχρι Παρασκευή θα την έχετε λάβει. Εντάξει λέω... Τετάρτη σήμερα ας ρωτήσω την εταιρεία κουριερ που μου ειπαν πως θα την φέρει.. και φαντάσου δεν υπάρχει κάτι!! Αλλά εντάξει... θα έρθει...
assos01 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Με speedex τα στέλνουν. Μπορείς να ζητήσεις να σε πάρουν τηλέφωνο να σου πουν το tracking number της αποστολής. Και όσα παιδιά δεν έχουν παραλάβει ακόμα θα χρειαστεί να πάρουν 3-4 φορές τηλέφωνο για να δρομολογηθουν τα πράγματα.
Geo917 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) παρέλαβα και γω σήμερα με speedex.. δεν είχα επικοινωνήσει καθόλου με σαμμυ.,οπότε υπομονή...έχει για όλους.. Μια ερώτηση για όποιον γνωριζει. πως μπορώ να την χρησιμοποιήσω σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικα; πχ. θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση κόστους 1400 ευρώ. θέλω να πληρώσω τα 1000 από την χρεωστική μου και τα υπόλοιπα 400 να τα βάλω απ την κάρτα της σαμμυ. Τι κάνω; Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2023 από Geo917
alfas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 17 ώρες πριν, Geo917 είπε παρέλαβα και γω σήμερα με speedex.. δεν είχα επικοινωνήσει καθόλου με σαμμυ.,οπότε υπομονή...έχει για όλους.. Μια ερώτηση για όποιον γνωριζει. πως μπορώ να την χρησιμοποιήσω σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικα; πχ. θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση κόστους 1400 ευρώ. θέλω να πληρώσω τα 1000 από την χρεωστική μου και τα υπόλοιπα 400 να τα βάλω απ την κάρτα της σαμμυ. Τι κάνω; Λες στο ταμείο τα 1000 απο αυτη τη κάρτα και τα υπολοιπα απο αυτήν
spy94 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, από αυτούς που παρέλαβαν την προπληρωμενη την χρησιμοποίησε κανείς?
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, spy94 είπε Καλησπέρα, από αυτούς που παρέλαβαν την προπληρωμενη την χρησιμοποίησε κανείς? Αν εχεις καποιο προβλημα ρωτα συγκεκριμενα σε παρακαλω.
spy94 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δεν εγκρίνεται η συναλλαγή.Εχει ενεργοποιηθεί η κάρτα κανονικά, φαίνεται και στην εφαρμογή.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πρωτη συναλλαγη θελει να μπει στο μηχανημα και να βαλεις πιν, οχι ανεπαφα. Εννοειται σε συνεργαζομενα καταστηματα (σουπερ μαρκετ, κρεοπωλεια κλπ (αν ισχυουν τα ιδια με την ticket restaurant)). Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2023 από SagoniasSlutRos
assos01 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Σε εμένα έγινε το αντίθετο. Ενώ οι δύο πρώτες συναλλαγές έγιναν online κανονικά, η τρίτη σε pos δεν προχώρησε καθόλου.
spy94 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δοκιμάζω και ενημερώνω, σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες
akismei Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Και σε εμενα, αφου εκανα την πρωτη χρηση με το pin και οχι ανεπαφα μετα απο λιγες ημερες δεν περνουσε ανεπαφα. Ωστοσο, δοκιμασα ξανα κλασσικα με το pin και περνουσε κανονικα.
kaktos77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Έχω χαλάσει μέχρι τώρα τα 290 από τα 400 σε καμιά 10αρια συναλλαγές. Όλες κάτω από 50 ευρώ, ανέπαφα μέσω κινητού και σε καμία δεν ζήτησε PIN, ούτε στην πρώτη.
johnnyman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 σήμερα παρέλαβα και εγώ την prepaid. όλα καλά 😀
Προτεινόμενες αναρτήσεις