Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 643
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, akismei είπε

20221220_192531.jpg

Πάντως μου κάνει εντύπωση που η κάρτα είναι "spendeo" Υποτίθεται αυτή βγαίνει στο όνομα ενός εργαζόμενου σε μια εταιρία και τη χρησιμοποιεί ο εργαζόμενος για εταιρικά έξοδα. Στην εταιρεία πηγαίνει και report που αναφέρονται οι χρήσεις τις κάρτας. Πότε, που και πόσα ξόδεψε.

Έχω προσφορά για χρήση στην εταιρεία μου αλλά δεν το προχώρησα, είχε μεγάλη προμήθεια.

Δημοσ.

Σε επικοινωνια που ειχα πριν λιγο με Samsung για τις prepaid, μου ειπαν οτι η καρτα θα σταλει 27/12.

Φανταζομαι η νεα παρτιδα για οσους περιμενουν ακομα.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, KoGi είπε

Σε επικοινωνια που ειχα πριν λιγο με Samsung για τις prepaid, μου ειπαν οτι η καρτα θα σταλει 27/12.

Φανταζομαι η νεα παρτιδα για οσους περιμενουν ακομα.

Εμας μας είπαν χτές να την περιμένουμε το νέο έτος μετά τις 10/1

Δημοσ.

Παραλαβα και εγώ χθες. Έκλεισε έτσι μια πολύ καλή περίπτωση αγοράς, που μάλλον δεν θα ξανακατσει .... Καλή χρονιά  όλους !!!!!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jobous είπε

Παραλαβα και εγώ χθες. Έκλεισε έτσι μια πολύ καλή περίπτωση αγοράς, που μάλλον δεν θα ξανακατσει .... Καλή χρονιά  όλους !!!!!

3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Παρέλαβα και εγώ την κάρτα και τη χρησιμοποίησα κιόλας. Όλα καλά.

Μπράβο παίδες... !! Εμείς δεν έχουμε ούτε φωνή ούτε ακρόαση ακόμα!!!  :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, jobous είπε

Εμείς που δεν έχουμε Eurobank αλλά go4more περιμέναμε να κάτσει γιορτινό θαυματάκι. Έσκασε χθες το go4more αλλά δυστυχώς χωρίς επιταγή.

Να ρωτήσω κάτι ρε σεις; Λέει 499 και άνω αλλά οι τιμές σε αρκετές TV είναι 498.96. Τί παίζει;

Επεξ/σία από Αthanasios
Δημοσ.
Στις 20/12/2022 στις 11:19 ΜΜ, mariosdemigod είπε

Έχω προσφορά για χρήση στην εταιρεία μου αλλά δεν το προχώρησα, είχε μεγάλη προμήθεια.

Spoiler

Δεν γνωριζω σχετικα με τις αναφορες, και αν οντως ειδες την spendeo ή καποια αλλη καρτα της edenred, αλλα ξερω πολλες μεγαλες επιχειρησεις που τις δινουν αντι μισθο σε εργαζομενους (ειτε αντι να το αυξησουν, ή bonus κτλ). Σιγουρα η προμηθεια που ζηταει ειναι λιγοτερη απο τις εισφορες που πρεπει να πληρωσεις ως εργοδοτης.

Ισως απλα η διαδικασια να αξιζει σε μεγαλες επιχειρησεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, jobous είπε

εδώ και 3 χρόνια την ίδια προώθηση κάνει η samsung....

απλά περιμένεις και τις παράλληλες προσφορές από τα καταστήματα...

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά. Επειδή την κάρτα από την Samsung δεν την έχω παραλάβει ακόμα, ήθελα να ρωτήσω αν είναι και άλλοι που ακόμη περιμένουν. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, jlag είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά. Επειδή την κάρτα από την Samsung δεν την έχω παραλάβει ακόμα, ήθελα να ρωτήσω αν είναι και άλλοι που ακόμη περιμένουν. Ευχαριστώ.

Που είναι οεο;

απ τον Νοέμβριο ακόμα περιμένω εγώ..

Οπως έλεγε ο ψάλτης στην ταινία...αν είναι να μας τα πάρετε μας τα παιρνετε και μας στέλνετε και φυλακή.. όταν είναι όμως να μας τα δώσετε μας ταλαιπωρειτε απ τον έναν στον άλλον...

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, εγώ έκανα την αίτηση 4/11, 14/11 μου την ενέκριναν, έφυγε από αυτούς 27/12 και παρέλαβα αρχές της προηγούμενης βδομάδας. 

Αν δείτε ότι καθυστερούν, πάρτε τηλέφωνο, είναι ευγενικοί και σου λένε και ποια μέρα θα ξεκινήσει η κάρτα σου.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/1/2023 στις 11:05 ΠΜ, jlag είπε

Ακόμα περιμένω....

3 ώρες πριν, kaktos77 είπε

Καλημέρα παιδιά, εγώ έκανα την αίτηση 4/11, 14/11 μου την ενέκριναν, έφυγε από αυτούς 27/12 και παρέλαβα αρχές της προηγούμενης βδομάδας. 

Αν δείτε ότι καθυστερούν, πάρτε τηλέφωνο, είναι ευγενικοί και σου λένε και ποια μέρα θα ξεκινήσει η κάρτα σου.

Οι άνθρωποι είναι τουλάχιτον βλαμμένοι! Αν διαβάσεις παραπάνω θα δείς οτι μου λένε διαφορετική ιστορία κάθε φορά που τους καλώ. Εδω με βάλανε να παίρνω τη speedex να ρωτάω που ειναι η κάρτα μου! Τη μια που ειπαν πως εχει φυγει απο αυτούς! Την άλλη πως σίγουρα κάτι εχει γινει στη speedex! Μια άλλη φορά , μου ειπαν πως έκαναν λάθος οι συναδερφοι που σας ειπαν πως εχει φυγει για την εταιρεία του κουριερ κτλ. Σήμερα θα τους ξανακαλέσω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...