sndev Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, giorginho είπε Αυτό είναι το σημαντικότερο θέμα πιστεύω, γιατί κανονικά τα ευρώ €πιστροφη έχουν διάρκεια ζωής ακριβώς 12 μήνες και μετά χάνονται (μου έχει ήδη συμβεί, ευτυχώς σε μικροποσα)! Άρα όχι απλά έχει 1000€ όριο εξαργύρωσης αλλά μαζί με αυτό έχει αναγκαστικά και 1000€ όριο συλλογής, καθώς οτιδήποτε περισσότερο θα πάει χαμένο. Επειδή φαντάζομαι ότι το 12μημο ισχύει "κυλιόμενο" τοτε υπάρχει ένα μικρό παράθυρο για συλλογή άνω των 1000€ σε ένα 12μηνο και εξαργύρωσή τους καταλλήλως ώστε να μοιραστούν σε περισσότερους από 12 μήνες (πχ μαζεύω αρχικά πες τα 1000€ στο 1ο τρίμηνο και τα εξαργυρωνω αμέσως και μετά μαζεύω ακόμα 1000€ και αρχίζω να τα εξαργυρωνω 1 χρόνο αργότερα) αλλά θέλει πολύ προσοχή πλέον. Πάντως δεν είναι η μόνη, εγώ πέρσι έπιασα το αντίστοιχο όριο συλλογής της alpha Bank (20.000 πόντοι) και στη τελευταία μου συναλλαγή στον Κωτσοβολο τότε πήρα το 1/2 των "κανονικών" ποντων που περίμενα... Δε μου είχε ξανατυχει αλλά αγόρασα τότε και για συγγενείς πράγματα και ξέφυγε η συλλογή... αφου με καποιες αγορες κατα καιρούς δινουν 60 80 100 000 ποντους δωρο πως υπάρχει οριο 20 000?
Giama Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, sndev είπε αφου με καποιες αγορες κατα καιρούς δινουν 60 80 100 000 ποντους δωρο πως υπάρχει οριο 20 000? Το οριο των 20.000 bonus ποντων το μηνα στην Alpha Bank αφορα την "κανονικη" συλλογη ποντων. Οι προσφορες συλλογης επιπλεον ποντων περαν των κανονικων δεν μετρανε στο οριο αυτο. Επισης ειναι οριο ανα καρτα και οχι ανα κατοχο/my bonus λογαριασμο. Εχουμε κανιβαλισει λιγο το θεμα αλλα πιθανοτατα οποιος πηρε αυτη την προσφορα θα τον ενδιαφερει το προγραμμα επιστροφη της eurobank: Η Aegean τερματιζει τη συμμετοχη της στο προγραμμα επιστροφη της eurobank στις 10/1/23. Νομιζω αξιο αναφορας γιατι η συμμετοχη της εδινε σιγουρα προστιθεμενη αξια στο προγραμμα. 1 1
mariosdemigod Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Giama είπε Το οριο των 20.000 bonus ποντων το μηνα στην Alpha Bank αφορα την "κανονικη" συλλογη ποντων. Οι προσφορες συλλογης επιπλεον ποντων περαν των κανονικων δεν μετρανε στο οριο αυτο. Επισης ειναι οριο ανα καρτα και οχι ανα κατοχο/my bonus λογαριασμο. Εχουμε κανιβαλισει λιγο το θεμα αλλα πιθανοτατα οποιος πηρε αυτη την προσφορα θα τον ενδιαφερει το προγραμμα επιστροφη της eurobank: Η Aegean τερματιζει τη συμμετοχη της στο προγραμμα επιστροφη της eurobank στις 10/1/23. Νομιζω αξιο αναφορας γιατι η συμμετοχη της εδινε σιγουρα προστιθεμενη αξια στο προγραμμα. Μπα, μικρή επιστροφή έδινε η Aegean. Και η αλητεία ήταν όταν πήγαινες να κάνεις εξαργύρωση σου έτρωγε ένα ποσοστό. Πχ θυμάμαι είχα δοκιμάσει εξαργύρωση κάποιες φορές και το αποτέλεσμα ήταν ας πούμε: 300€ εισιτήριο κανονικά, με εξαργύρωση 200€ το εισιτήριο στο έδινε τελική 170€. Τυχαία τα νούμερα για χάρη του παραδείγματος, δεν θυμάμαι λεπτομέρειες αλλά δεν το έκανα ποτέ, ποτέ δεν ήταν τίμια η εξαργύρωση. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από mariosdemigod
Giama Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, mariosdemigod είπε Μπα, μικρή επιστροφή έδινε η Aegean. Και η αλητεία ήταν όταν πήγαινες να κάνεις εξαργύρωση σου έτρωγε ένα ποσοστό. Πχ θυμάμαι είχα δοκιμάσει εξαργύρωση κάποιες φορές και το αποτέλεσμα ήταν ας πούμε: 300€ εισιτήριο κανονικά, με εξαργύρωση 200€ το εισιτήριο στο έδινε τελική 170€. Τυχαία τα νούμερα για χάρη του παραδείγματος, δεν θυμάμαι λεπτομέρειες αλλά δεν το έκανα ποτέ, ποτέ δεν ήταν τίμια η εξαργύρωση. Αυτή που αναφέρεις ήταν η μία επιλογή εξαργύρωσης και προφανώς δεν ήταν συμφέρουσα. Στη δεύτερη όμως ("εισιτήριο Επιστροφή") έπαιρνες π.χ. ένα εισιτήριο (one-way) εξωτερικού με βαλίτσα με 40 Ευρώ επιστροφής ή business class με 60 Ευρώ επιστροφής πληρώνοντας επιπλέον τους φόρους με χρέωση της κάρτας σου. Το να πάρεις business class εισιτήριο εξωτερικού με συνολικά λιγότερο από 100 Ευρώ σίγουρα δεν το λες και κακή εξαργύρωση. Το μόνο πρόβλημα εδώ ήταν ότι η διαθεσιμότητα εξαργύρωσης ήταν πολύ μικρή (κοινή με το πρόγραμμα miles&bonus). 1
makis225 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Παρέλαβε κανένας την προπληρωμένη από την samsung?
kaktos77 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, makis225 είπε Παρέλαβε κανένας την προπληρωμένη από την samsung? Όλοι ρωτάνε αλλά ακόμα κανένας δεν έχει πάρει να ρωτήσει. Τηλεφώνησα προχθές και είπαν ότι θα ξεκινήσουν να τις στέλνουν μετά τις 26 Δεκεμβρίου γιατί τελικά είχαν μεγάλο φόρτο επειδή δεν περίμεναν τέτοια κινητικότητα από τον κόσμο. Οπότε αναμένουμε...
akismei Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Και εγω μιλησα τη Δευτερα και μου ανεφεραν οτι υπηρχε καθυστερηση λογω μεγαλου ενδιαφεροντος και οτι εντος της εβδομαδας θα εχω ενημερωσει απο το κουριερ…….μεχρι στιγμης τιποτα…..
kyrstallone Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kaktos77 είπε Όλοι ρωτάνε αλλά ακόμα κανένας δεν έχει πάρει να ρωτήσει. Τηλεφώνησα προχθές και είπαν ότι θα ξεκινήσουν να τις στέλνουν μετά τις 26 Δεκεμβρίου γιατί τελικά είχαν μεγάλο φόρτο επειδή δεν περίμεναν τέτοια κινητικότητα από τον κόσμο. Οπότε αναμένουμε... Εγώ που μίλησα χθες μου ανέφεραν ότι αν δεν παραλάβω αυτή τη βδομάδα να τους ξαναπάρω τηλέφωνο για να κατατεθεί ειδικό αίτημα... Πάντως μου ανέφερε ότι έχει καθυστερήσει η διαδικασία. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, akismei είπε Και εγω μιλησα τη Δευτερα και μου ανεφεραν οτι υπηρχε καθυστερηση λογω μεγαλου ενδιαφεροντος και οτι εντος της εβδομαδας θα εχω ενημερωσει απο το κουριερ…….μεχρι στιγμης τιποτα….. Kαι μενα αυτο ακριβως μου ειπαν. Ρωτησα για tracking number και ειπαν οτι δεν εχουν. Επισης βρηκα τελικα τι να παρω απο mediamarkt αλλα εχω περασει απο δεκα κυματα μεχρι να παραλαβω. Δωροεπιταγη 400€, κανω παραγγελια οθονη και μεταφορικα online συνολο 399.99€. Δεν εμφανιζει πουθενα το -400 παρολο που εχω βαλει και εχει κανει εξαργυρωση. Παιρνω τηλ λεει δεν εχει περασει. Αντε απο την αρχη παραγγελια, γιατι καταλαβα οτι ηθελε πανω απο 400€ για να εμφανισει τη δωροεπιταγη. Στο τηλεφωνικο κεντρο ακομα το εψαχναν γιατι δεν περασε. Κανω δευτερη παραγγελια και βαζω και ενα καλωδιο με 1€ και λεω ας πληρωσω την εξτρα διαφορα με καρτα να σιγουρευτω. Ερχεται ο κουριερ σημερα μου λεει ειναι 400€ να πληρωσεις. Αντε παλι πισω η οθονη και τηλεφωνα στο mediamarkt να δουμε γιατι δεν περασε. Ακομα περιμενω... 1
alfas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, kaktos77 είπε Όλοι ρωτάνε αλλά ακόμα κανένας δεν έχει πάρει να ρωτήσει. Τηλεφώνησα προχθές και είπαν ότι θα ξεκινήσουν να τις στέλνουν μετά τις 26 Δεκεμβρίου γιατί τελικά είχαν μεγάλο φόρτο επειδή δεν περίμεναν τέτοια κινητικότητα από τον κόσμο. Οπότε αναμένουμε... Σε τηλέφωνο που έγινε τη Δευτέρα μου είπαν πως θα με παρουν μέχρι τελος της βδομάδας για να φιξαριστεί η ημερομηνια ωρα που θα ερθει η αποστολη στο σπιτι. Τώρα να δουμε... έχει καθυστερήσει πολύ το όλο story. 1
kaktos77 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, alfas είπε Σε τηλέφωνο που έγινε τη Δευτέρα μου είπαν πως θα με παρουν μέχρι τελος της βδομάδας για να φιξαριστεί η ημερομηνια ωρα που θα ερθει η αποστολη στο σπιτι. Τώρα να δουμε... έχει καθυστερήσει πολύ το όλο story. Στον καθέναν είπαν διαφορετικά πράγματα από ότι φαίνεται...Όντως έχει τραβήξει πολύ όλη η ιστορία. Να δούμε...
Gulik Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Στις 14/12/2022 στις 4:47 ΜΜ, kyrstallone είπε Εγώ που μίλησα χθες μου ανέφεραν ότι αν δεν παραλάβω αυτή τη βδομάδα να τους ξαναπάρω τηλέφωνο για να κατατεθεί ειδικό αίτημα... Πάντως μου ανέφερε ότι έχει καθυστερήσει η διαδικασία. Μήπως ξαναπήρες τηλέφωνο, και αν ναι, τί σου είπαν αυτή τη φορά;
kyrstallone Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Gulik είπε Μήπως ξαναπήρες τηλέφωνο, και αν ναι, τί σου είπαν αυτή τη φορά; Αύριο με το καλό.. Γιατί δεν βλέπω να έρχεται.. Θα ενημερώσω!
akismei Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Μολις μιλησα ξανα με την εξυπηρετηση της samsung. Θα διερευνησουν με το αρμοδιο τμημα το λογωτης καθυστερησης και θα με ενημερωσουν.............
jobous Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Και μόλις μίλησα και μου είπε ότι Δευτέρα , Τρίτη θα σταλούν και θα ειδοποιηθώ απο τον κούριερ. Τώρα τι ισχύει.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις